joana_o Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 podczas naszego kolejnego spotkania? Cesarzowa, 7 Pucharów, Królowa Monet suma Wieża Dobrze i bezpiecznie, niewątpliwie jako atrakcyjna kobieta. Chyba będę rozkojarzona bardziej niż zwykle;), ale niezbyt długo bo szybko wrócę na ziemię. Królowa Monet twardo stąpa po ziemi. Ze względu na jakieś nieoczekiwane wydarzenie, słowa, zachowanie (Wieża). Cytuj
panna.marta Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 wow, trudne karty...wydaje mi sie,ze poczujesz sie pewna siebie, piekna. Troche bedziesz bujala w oblokach, mozesz troche starcic poczucie czasu,kontakt z rzeczywistoscia i wyjsc w poplochu? Cytuj
joana_o Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Napisano 7 Grudnia 2013 Spotkanie będzie u mnie w domu, więc niezależnie co się stanie nie zamierzam wychodzić)). Nie bardzo wiem o co chodzi z Wieżą może oznacza właśnie budynek albo wydarzenie, którego zupełnie nie spodziewam się... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 spokojnie, brak tutaj gwałtownych emocji. Cesarzowa i królowa denarów są spokojne, opanowane, cieszą się z tego, co już jest. Bardziej takie bierne te karty. 7 kielichów może mówić, że: - chciałabyś się tak zachować i będzie inaczej - możesz być myślami gdzieś indziej - będzie tak jak myślałaś lub przeciwnie Będziesz się czuć dobrze, o ile gość nie będzie przynudzał i nie uciekniesz myślami daleko Cytuj
joana_o Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Napisano 7 Grudnia 2013 ...o ile gość nie będzie przynudzał ... nie strasz;) Cytuj
panna.marta Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Spotkanie będzie u mnie w domu, więc niezależnie co się stanie nie zamierzam wychodzić)). Nie bardzo wiem o co chodzi z Wieżą może oznacza właśnie budynek albo wydarzenie, którego zupełnie nie spodziewam się... to pilnuj,zeby cos sie nie przypalilo Cytuj
joana_o Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Napisano 7 Grudnia 2013 nic gotować nie będę, jeszcze mi życie miłe:lol: Cytuj
panna.marta Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) a więc winko i francuski serek albo szampanik i truskawki Edytowane 7 Grudnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Apokalipto Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 a więc winko i framcuski serek albo szampanik i truskawki Masakra... przeczytałam francuski seks... kurde no włochate myśli mam, ale co zrobić tak to jest jak męża nie ma w domu od tygodnia Cytuj
panna.marta Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 noo a ja zrobilam literowke. Oj kochana glodnemu chleb na mysli Cytuj
Paha Nainen Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Masakra... przeczytałam francuski seks... kurde no włochate myśli mam, ale co zrobić tak to jest jak męża nie ma w domu od tygodnia Ja też hahahah głodny głodnemu wypomni Cytuj
panna.marta Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Ja też hahahah głodny głodnemu wypomni no jakby nie patrzec cos tu jest na rzeczy xD Cytuj
Paha Nainen Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 no jakby nie patrzec cos tu jest na rzeczy xD oby oby Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi