Skocz do zawartości

jak będę się czuła w jego obecności...

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

podczas naszego kolejnego spotkania?

Cesarzowa, 7 Pucharów, Królowa Monet suma Wieża

Dobrze i bezpiecznie, niewątpliwie jako atrakcyjna kobieta. Chyba będę rozkojarzona bardziej niż zwykle;), ale niezbyt długo bo szybko wrócę na ziemię. Królowa Monet twardo stąpa po ziemi. Ze względu na jakieś nieoczekiwane wydarzenie, słowa, zachowanie (Wieża).

Napisano

wow, trudne karty...wydaje mi sie,ze poczujesz sie pewna siebie, piekna. Troche bedziesz bujala w oblokach, mozesz troche starcic poczucie czasu,kontakt z rzeczywistoscia i wyjsc w poplochu?

Napisano

Spotkanie będzie u mnie w domu, więc niezależnie co się stanie nie zamierzam wychodzić;))). Nie bardzo wiem o co chodzi z Wieżą może oznacza właśnie budynek albo wydarzenie, którego zupełnie nie spodziewam się...

Gość Euterpe
Napisano

spokojnie, brak tutaj gwałtownych emocji.

Cesarzowa i królowa denarów są spokojne, opanowane, cieszą się z tego, co już jest. Bardziej takie bierne te karty.

7 kielichów może mówić, że:

- chciałabyś się tak zachować i będzie inaczej

- możesz być myślami gdzieś indziej

- będzie tak jak myślałaś lub przeciwnie

Będziesz się czuć dobrze, o ile gość nie będzie przynudzał i nie uciekniesz myślami daleko :)

Napisano
...o ile gość nie będzie przynudzał ... :)

nie strasz;)

Napisano
Spotkanie będzie u mnie w domu, więc niezależnie co się stanie nie zamierzam wychodzić;))). Nie bardzo wiem o co chodzi z Wieżą może oznacza właśnie budynek albo wydarzenie, którego zupełnie nie spodziewam się...

to pilnuj,zeby cos sie nie przypalilo :)

Napisano (edytowane)

a więc winko i francuski serek albo szampanik i truskawki

Edytowane przez panna.marta
Napisano
a więc winko i framcuski serek albo szampanik i truskawki

Masakra... przeczytałam francuski seks... :o kurde no włochate myśli mam, ale co zrobić tak to jest jak męża nie ma w domu od tygodnia :D

Napisano

noo a ja zrobilam literowke. Oj kochana glodnemu chleb na mysli :)

Napisano
Masakra... przeczytałam francuski seks... :o kurde no włochate myśli mam, ale co zrobić tak to jest jak męża nie ma w domu od tygodnia :D

Ja też :P hahahah głodny głodnemu wypomni :P

Napisano
Ja też :P hahahah głodny głodnemu wypomni :P

no jakby nie patrzec cos tu jest na rzeczy xD