Skocz do zawartości

Niespodzianka w grudniu ....

Gość bakea

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaka mnie czeka niespodzianka w tym miesiącu?

AS DENARÓW, WISIELEC , KOŁO... do koła dociągnęłam KRÓLA BUŁAW....

Ups..o co tu kaman? Jakis men sie przyplącze? ( mam focha na płeć męską) :queen: wyglada mi to tak jakby osoba która mnie w przeszłosci adorowała wznowi probe ..

e jesli tak by było zapodam mu to :

hehehe
Napisano

No mnie też to zdecydowanie wygląda na jakiegoś przystojniaka, ale nie uciekaj nie uciekaj jak takowy się przyplącze to przygarnij :D

Gość SooYoung
Napisano

Koło pokazuje mi często na wyjazd. Może być propozycja wypadu z jakimś panem :)

Napisano

Uuuu hehe to ja już walizkę chyba powinnam szykowac ;) hehehe dzieki za interpretację :)

Napisano

Jaka mnie czeka niespodzianka w tym miesiącu?

AS DENARÓW, WISIELEC , KOŁO... do koła dociągnęłam KRÓLA BUŁAW....

ktoś lub coś ciekawego może pokazać się na Twym horyzoncie...

coś co zostało zawieszone ruszy i zmieni trochę swe oblicze lub okaże się trochę inne niż podejrzewałaś.

Napisano

Wyjazd... albo nagle przyspieszenie jakiejs znajomosci, ktora w tej chwili tkwi (po poczatkowym rozmachu) w czarnej du... dziurze...

Wg HB masz sumowanie V Papiez. Moze warto byloby nie trzymac sie tak swojego zdania a wysluchac tego, co pan bedzie mial do powiedzenia czy pokazania. Moze Cie niezle zaskoczyc. ;)

Gość Nayala
Napisano

To ten bulawiany na nowy rok tez.........:) wroci relacja z kims z kim obecnie nic sie nei dzieje . cisza, jakbyscie z racji wydarzen losowych znowu mieli na siebie "wpasc'

Napisano
To ten bulawiany na nowy rok tez.........:) wroci relacja z kims z kim obecnie nic sie nei dzieje . cisza, jakbyscie z racji wydarzen losowych znowu mieli na siebie "wpasc'

Tez zwrocilam uwage na to, ze Bulawowy tu sie pieknie przewija. W rocznym takze. ;)

Napisano

Dzięki laseczki :* buławowy ze sprawną buławą ? hehe ;))))

Gość Nayala
Napisano

mysle,ze buławe bedzie mial prezna i dzialajaca XD