Gość bakea Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Jaka mnie czeka niespodzianka w tym miesiącu? AS DENARÓW, WISIELEC , KOŁO... do koła dociągnęłam KRÓLA BUŁAW.... Ups..o co tu kaman? Jakis men sie przyplącze? ( mam focha na płeć męską) :queen: wyglada mi to tak jakby osoba która mnie w przeszłosci adorowała wznowi probe .. e jesli tak by było zapodam mu to : hehehe Cytuj
Apokalipto Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 No mnie też to zdecydowanie wygląda na jakiegoś przystojniaka, ale nie uciekaj nie uciekaj jak takowy się przyplącze to przygarnij Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Koło pokazuje mi często na wyjazd. Może być propozycja wypadu z jakimś panem Cytuj
Gość bakea Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Uuuu hehe to ja już walizkę chyba powinnam szykowac hehehe dzieki za interpretację Cytuj
Gość Mana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Jaka mnie czeka niespodzianka w tym miesiącu? AS DENARÓW, WISIELEC , KOŁO... do koła dociągnęłam KRÓLA BUŁAW.... ktoś lub coś ciekawego może pokazać się na Twym horyzoncie... coś co zostało zawieszone ruszy i zmieni trochę swe oblicze lub okaże się trochę inne niż podejrzewałaś. Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Wyjazd... albo nagle przyspieszenie jakiejs znajomosci, ktora w tej chwili tkwi (po poczatkowym rozmachu) w czarnej du... dziurze... Wg HB masz sumowanie V Papiez. Moze warto byloby nie trzymac sie tak swojego zdania a wysluchac tego, co pan bedzie mial do powiedzenia czy pokazania. Moze Cie niezle zaskoczyc. Cytuj
Gość Nayala Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 To ten bulawiany na nowy rok tez......... wroci relacja z kims z kim obecnie nic sie nei dzieje . cisza, jakbyscie z racji wydarzen losowych znowu mieli na siebie "wpasc' Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 To ten bulawiany na nowy rok tez......... wroci relacja z kims z kim obecnie nic sie nei dzieje . cisza, jakbyscie z racji wydarzen losowych znowu mieli na siebie "wpasc' Tez zwrocilam uwage na to, ze Bulawowy tu sie pieknie przewija. W rocznym takze. Cytuj
Gość bakea Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Dzięki laseczki :* buławowy ze sprawną buławą ? hehe ))) Cytuj
Gość Nayala Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 mysle,ze buławe bedzie mial prezna i dzialajaca XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi