Skocz do zawartości

dzisiejszy sen- panna.m.

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mojej mamie śniła się dzisiaj zmarła osoba, bardzo nam bliska, nic nie pamięta co ta osoba mówiła, robiła. Już strasznie panikuje twierdząc, że to zły znak i będą kłopoty-co uważam za bzdurę,ale dla świetego spokoju nas wszystkich postawiłam karty,bo przez ta jej panikę to i ja zaczęłam się bać:

Co miał oznaczać sen/osoba zmarła która się sniła mamie?

słońce XIX, 7 pucharów, 2 buław dołożona 6 buław-> głupiec

Moim zdaniem,to był bardzo pozytywny sen, mówiący o tym,żebyśmy realizowały swoje marzenia, plany i że one się udadzą.

A co wy sądzicie? Mam już uspokajać mamę?:)

M.

Napisano

Przede wszystkim ta osoba pokazala sie, zeby Twojej mamie dodac otuchy. Mozliwe, ze widzi, ze Twoja mama kreci sie w jednym miejscu i nie za bardzo realizuje. Tu jest "nawolywanie" do realizowania swoich marzen, ale i skutecznego dzialania w zyciu.

Zawsze w podziece mozna zapalic swieczke w imieniu tej osoby zmarlej... i cieplo o niej pomyslec. Tu nie ma czego sie bac. ;)

Napisano

Co miał oznaczać sen/osoba zmarła która się sniła mamie?

słońce XIX, 7 pucharów, 2 buław dołożona 6 buław-> głupiec

z tych kart nic złego raczej nie wynika.

Tu bardziej motywacja do działania, podjęcia może jakiegoś wyzwania... jakiegoś zadziałania.

No chyba, że ktoś zmiany i dążenie do nich widzi jako zło... no wtedy można tak uznać ten sen... bo on bardziej raczej mobilizuje do wprowadzania zmian, zadziałania w upragnionym kierunku... zrobienia czegoś a nie tylko rozmyślania i marzenia...

Żeby nie tylko marzyć dla samego marzenia ale wybrać cel i zacząć coś w jego kierunku robić... ruszyć choć nie wiadomo co przed nami trochę jak ten Głupiec z podsumy :slonko: