SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2013 - 10 Monet Tu powiedzialabym, ze wnosze siebie, swoja rodzine, to wszystko, co do tej pory udalo mi sie wypracowac na tym ziemskim padole lez. 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Mieczy + XIII Smierc + XXI Swiat ---> XX Sad, HB VII Rydwan Tu albo koniec jakiejs mojej stagnacji i nierobstwa w tym zakresie i otwarcie sie na nowe impulsy albo konkretnie podroz w zwiazku z tworczoscia, kreatywnoscia itd. uczuc - XX Sad + Krol Monet, 6 Monet ---> XI Pasja, HB VIII Sprawiedliwosc Nie wiem. Albo zakonczenie oficjalnej relacji z M (tzn. i tak jestesmy osobno juz 3,5 lat, chodzi o rozwod, ktory szykuje mi sie na poczatek roku). i mimo to wzajemne wspieranie sie. (WTF? raczej niemozliwe) Albo jakis Monetowy sie tu demonstruje i przyjazn z nim. c) umyslu - 5 Bulaw Powinno iskrzyc w tym roku. Powinien umysl pracowac na wysokich obrotach. d) pracy - X Kolo Fortuny + 7 Monet, XVIII Ksiezyc ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc Jakas nieciekawa zmiana. Widac, ze bede musiala zrezygnowac lub nie wiem jakos tak nieroboczo tutaj. Chyba, ze w ciaze zajde, bo zarowno 7 Monet, jak i Ksiezyc takie podejrzane... co wydaje sie niemozliwe... e) finansow - 9 Monet Dobrze sie bedzie dzialo. Widac bede sobie radzic. 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - 5 Kielichow Odejda rozczarowania i bol. 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2013 roku - 2 Bulaw + 6 Mieczy + 4 Bulaw ---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Zakonczyc faze rozwazan, watpliwosci, w tej chwili nadeszla faza zadowolenia z tego, co sie zrobilo, faza lenistwa i nowych mozliwosci. 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - As Mieczy + Krol Kielichow, 7 Kielichow ---> VII Rydwan, HB VIII Sprawiedliwosc Pewne rzeczy z Kielichowym trzeba bedzie sobie powyjasniac. Jest masa niedomowien i nie maja one juz racji bytu. 6 Gdzie jestem dzis - 3 Monet + 9 Bulaw ---> XXII Glupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Pokonuje rozne trudnosci zyciowe, zaczynam nowe, jestem pelna braku zaufania i chcialabym zwiac, gdzie pieprz rosnie. Ewentualnie przyjmuje postawe obserwatora, ktora tylko patrzy i nie decyduje sie (jeszcze) na nic. 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + As Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB I Mag Jakas znajomosc z szansa na romansidlo. 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - Paz Mieczy + II Kaplanka, 7 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita Trzeba bedzie bronic swojego. Mozliwe, ze kwestie rozwodowe, klotnia z M. itd. 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - Rycerz Mieczy + 3 Bulaw, 9 Kielichow ---> VII Rydwan, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Moge wywalczyc sobie spokoj, dobra pozycje. Moze spotkam sie z kims waznym dla mnie, kto mieszka za granica. Ostatecznie powinnam byc zadowolona bardzo. 10. Ogolna prognoza na ten rok - Rycerz Kielichow + 8 Bulaw, IX Eremita ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Kontakty mile z jakims fajnym, jaskiniowym mezczyzna. 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - As Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, XVI Wieza + Krolowa Monet, Krolowa Bulaw ---> XI Pasja, HB VII Rydwan I tu ciekawie. Mysle, ze szansa na uczucie. Pewne sprawy wyjasnia sie a ja bede mogla pogodzic w sobie 2 rozne role... kobiety matki i kobiety zadowolonej z siebie, spelnionej a takze kochanki. Ha! Ciekawie... Edytowane 8 Grudnia 2013 przez SacralNirvana dopisalam do uczuc... dopisek w nawiasie Cytuj
Gość bakea Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 hehe widze że i u Ciebie się niezły rok pełen zmian szykuje 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2013 - 10 Monet : najważniejsze co dla Ciebie i twoich dzieciaków... rodzina na 1 miejscu 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Mieczy + XIII Smierc + XXI Swiat ---> XX Sad, HB VII Rydwan : konkretna z Ciebie kobieta z głową na karku .. uważam że ruszysz z kopyta .. dla Ciebie rozpocznie się całkiem nowy etap i nowe możliwości .. będziesz frygała uczuc - XX Sad + Krol Monet, 6 Monet ---> XI Pasja, HB VIII Sprawiedliwosc : ja tu widzę koniec jakiejs relacji ale ten koniec to taki juz ostateczny.. ( rozwód? ) choć sama z tym nie zostaniesz bo kolo ciebie ktoś dojrzały ( albo juz jest , albo się zjawi ) bedziesz miała w nim wsparcie .. dobry przyjaciel... c) umyslu - 5 Bulaw - chyba dostaniej jakiegos powera hehe bedziesz miała 100 pomysłow na minute d) pracy - X Kolo Fortuny + 7 Monet, XVIII Ksiezyc ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc - los się zatroszczy o Ciebie .. myślę ze nastąpią jakies mega zmiany co wyjdzie Ci na korzysc choc w pierwszej chwili bedziesz miała mnustwo obaw i wątpliwości co do tych nowych zmian... e) finansow - 9 Monet : luzik .. bedzie spokój i stabilizacją widac ze z głową podchodzisz do wydatków ( nie szastasz pieniędzmi na prawo i lewo .. za nim wydasz - przemyslisz kilka razy ) ... 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - 5 Kielichow- niespełnienie , żal , smutek.. tęsknilaś za czymś czego nie było w uczuciach.. czegos ci brakowało i to juz odchodzi... 6 Gdzie jestem dzis - 3 Monet + 9 Bulaw ---> XXII Glupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa- jestes w jakims punkcie zwrotnym, przemęczona jestes troszke tym swoim zyciem...ale na horyzoncie nowa droga dla Ciebie.. 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + As Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB I Mag : hehe toć wisi w powierzu już Pan bedzie cie czarował z każdej strony ))) 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - Paz Mieczy + II Kaplanka, 7 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita- mysle ze pokazesz swoje drugie oblicze , takie jakie nie wylazilo na jaw nigdy.. masz w sobie duzo madrosci i doswiadczenia zyciowego ale jak dojdzie do obrony swojego zdania i racji w diable pokazesz ze lepiej z Tobą nie zadzierać... 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - Rycerz Mieczy + 3 Bulaw, 9 Kielichow ---> VII Rydwan, HB XII Wisielec i III Cesarzowa- ostro zabierzesz sie za realizowanie swoich planow , moze czeka cie jakas podróż? ogólnie fajnie .. 10. Ogolna prognoza na ten rok - Rycerz Kielichow + 8 Bulaw, IX Eremita ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc- duzo kontaktów , rozmów , flirty, a nawet randki 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - As Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, XVI Wieza + Krolowa Monet, Krolowa Bulaw ---> XI Pasja, HB VII Rydwan- pojawi sie w Twoim zyciu ktos nowy.. bedziesz miala motyle w brzuchu.. troche bedziesz sie wahala ale po przemysleniach postanowisz dac szanse nowej znajomosci Jak zwykle baczka po swojemukarty czyta hehehe Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Napisano 8 Grudnia 2013 Dzieki Forest Lady... Ogromnie dzieki za interpretke... Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2013 - 10 Monet stabilizacje w życiu codziennym i dobre funkcjonowanie w życiu. 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Mieczy + XIII Smierc + XXI Swiat ---> XX Sad, HB VII Rydwan będziesz pragneła zmian i otworzysz sie na nie. Chodzi o otwarcie sie całkowite ale najpierw trzeba będzie uśmiercić starą strukturę,która już nie spełnia twych oczekiwań i musi odejść. Odejdzie chłodna i wycofana Sacral, a w miejsce tego pojawi się otwarta umysłem, emocjami i uczuciami na nowe. uczuc - XX Sad + Krol Monet, 6 Monet ---> XI Pasja, HB VIII Sprawiedliwosc a no właśnie związek sie możze szykować, dobre relacje, ciepło wzajemne i sporo codziennego kontaktowania się. c) umyslu - 5 Bulaw umysł zapragnie zawalczyć o samą siebie,o domianę życia. d) pracy - X Kolo Fortuny + 7 Monet, XVIII Ksiezyc ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc w pracy bez większych zmian będzie zmiennie, raz trzeba będzie wykazac się pomysłowością i elastycznościa, innym razem wytrwaloscią. e) finansow - 9 Monet na brak pieniążków nie bedziesz narzekać, będziesz mieć tyle ile Ci potrzeba, fortuny nie widać, ale będzie tak w sam raz. 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - 5 Kielichow kończy sie czas "załoby" za starym. To odchodzi do lamusa. 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2013 roku - 2 Bulaw + 6 Mieczy + 4 Bulaw ---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa udało Ci się zamknąć przeszłosć i otworzyć na nowe dzięki pojawieniu sie pewnego Pana. 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - As Mieczy + Krol Kielichow, 7 Kielichow ---> VII Rydwan, HB VIII Sprawiedliwosc z poprzedniego właśnie czuły Pan przechjodzi do nowego roku.Relacja pogłębi się, robudzone zostaną Twoje uczucia i marzenia. 6 Gdzie jestem dzis - 3 Monet + 9 Bulaw ---> XXII Glupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa dziś jesteś pomiędzy starym, a nowym i jeszcze nieco obaw w Tobie kiełkuje, wyplenisz to z czasem. 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + As Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB I Mag pojawią się nowe szasne,okazje na wyjścia,spotkania i na uczucie przede wszystkim. Wszystko będzie zmierzalo do zakochania się. 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - Paz Mieczy + II Kaplanka, 7 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita zmierzysz się z samą sobą i tym,aby nie stawiac siebie w cieniu i nauczyć się doceniać siebe, pozwlając sobie na uczucie i zaznanie szczęścia. Jednka by sobie na to pozzwlić trzeba siiebie szanowac i kochać. Walcz z nawykami,które równie zpowinny odejść. 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - Rycerz Mieczy + 3 Bulaw, 9 Kielichow ---> VII Rydwan, HB XII Wisielec i III Cesarzowa możesz osiągnąć relacje ciepłą, jeśli odważysz się zadziałać kierując chęciami bez większego analizowania. 10. Ogolna prognoza na ten rok - Rycerz Kielichow + 8 Bulaw, IX Eremita ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc bardzo dobry rok Cię czeka, pojawią sie szaszne na uczucia, ale nie wiem czy aby nie odsuniesz siępo pewnym czasie przyzwyczajna do bycia samej. Czyli widziałabym wchodzenie w relacje, ale do pewnego momentu, kiedy stanie się ona dość poważna,mozesz zacząć sie wycofywac. Obserwuj siebie i powodu dla ktorych będziesz chciała się wycofać. Czy jest powodem własny strach a pan jest fajny, czy może nie spodoba się coś w nim. 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - As Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, XVI Wieza + Krolowa Monet, Krolowa Bulaw ---> XI Pasja, HB VII Rydwan darem będzie pobudzenie uczuc w Tobie i przygotowywanie Ciebie na nowe. wszelkie relacje mają za zadanie przygotować Cie na tego właściwego Pana. Udanego roku Sacral Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Napisano 16 Grudnia 2014 WERYFIKUJE 1. Co wnosze z poprzedniego roku 2013 - 10 MonetTu powiedzialabym, ze wnosze siebie, swoja rodzine, to wszystko, co do tej pory udalo mi sie wypracowac na tym ziemskim padole lez. Tak dokladnie bylo. 2. Co wydarzy sie w kontekscie: a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Mieczy + XIII Smierc + XXI Swiat ---> XX Sad, HB VII Rydwan Tu albo koniec jakiejs mojej stagnacji i nierobstwa w tym zakresie i otwarcie sie na nowe impulsy albo konkretnie podroz w zwiazku z tworczoscia, kreatywnoscia itd. Otwartosc na nowe mozliwosci. Kursy warsztaty, rozszerzenie horyzontow. uczuc - XX Sad + Krol Monet, 6 Monet ---> XI Pasja, HB VIII SprawiedliwoscNie wiem. Albo zakonczenie oficjalnej relacji z M (tzn. i tak jestesmy osobno juz 3,5 lat, chodzi o rozwod, ktory szykuje mi sie na poczatek roku). i mimo to wzajemne wspieranie sie. (WTF? raczej niemozliwe) Albo jakis Monetowy sie tu demonstruje i przyjazn z nim. Spotkalam sie osobiscie z przyjacielem, ktory jest dla mnie bardzo wazny. Nic z tego nie ma, ale przyjazn czy tez dobra znajomosc, mysle, ze jest. Takze nie wskazalo to na bylego meza. c) umyslu - 5 BulawPowinno iskrzyc w tym roku. Powinien umysl pracowac na wysokich obrotach. Duzo pomyslow, ktore czekaja na realizacje w 2015 roku. d) pracy - X Kolo Fortuny + 7 Monet, XVIII Ksiezyc ---> I Mag, HB VIII SprawiedliwoscJakas nieciekawa zmiana. Widac, ze bede musiala zrezygnowac lub nie wiem jakos tak nieroboczo tutaj. Chyba, ze w ciaze zajde, bo zarowno 7 Monet, jak i Ksiezyc takie podejrzane... co wydaje sie niemozliwe... Na razie plany. Dzialania przyjda w 2015. Rusza juz od stycznia. e) finansow - 9 MonetDobrze sie bedzie dzialo. Widac bede sobie radzic. Bylo ok. 3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - 5 KielichowOdejda rozczarowania i bol. Tak, zycie oczekiwaniami odeszlo, zycie rozczarowaniem. Mimo, ze czlowiek staral sie, zeby tego nie bylo, gdzies tam oba te uczucia, bolu i rozczarowania, jeszcze mocno sie tlily. W tym roku, szczegolnie w ostatnim kwartali, wszystko sie zharmonizowalo. Uzdrowilo mozna powiedziec. 4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2013 roku - 2 Bulaw + 6 Mieczy + 4 Bulaw ---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III CesarzowaZakonczyc faze rozwazan, watpliwosci, w tej chwili nadeszla faza zadowolenia z tego, co sie zrobilo, faza lenistwa i nowych mozliwosci .Tak, bylo docenianie tego, co mialam. 5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - As Mieczy + Krol Kielichow, 7 Kielichow ---> VII Rydwan, HB VIII SprawiedliwoscPewne rzeczy z Kielichowym trzeba bedzie sobie powyjasniac. Jest masa niedomowien i nie maja one juz racji bytu. Tak, bylo pare takich relacji, ni to ni owo mozna powiedziec. Na sam koniec w pazdzierniku relacja z panem szamanem i typowo w 7 Kielichach. Rydwan wskazywal tu, aby nie wchodzic w cos, co do czego ma sie watpliwosci. Sprawka z kolei zachecala, aby popatrzec na sprawe chlodno, poza emocjami. I tak wlasnie zrobilam. Intuicyjnie wybralam to, co dla mnie najlepsze. 6 Gdzie jestem dzis - 3 Monet + 9 Bulaw ---> XXII Glupiec, HB XII Wisielec i III CesarzowaPokonuje rozne trudnosci zyciowe, zaczynam nowe, jestem pelna braku zaufania i chcialabym zwiac, gdzie pieprz rosnie. Ewentualnie przyjmuje postawe obserwatora, ktora tylko patrzy i nie decyduje sie (jeszcze) na nic. Powolne otwieranie sie. Dobrze poszlo. Z tego faktu jestem bardzo zadowolona. 7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + As Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB I Mag Jakas znajomosc z szansa na romansidlo. Tak. To i zalatwianie corce (zodiakalna Panna, tarot czesto pokazuje mi ja jako Pazia Monet) miejsca w szkole waldorfskiej na przyszly rok (miejsce na nowy rok - As Bulaw). Przyszlosciowka w sumowaniu sie pokazuje w Gwiezdzie i koniecznosc moich dzialan w Magu. 8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - Paz Mieczy + II Kaplanka, 7 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX EremitaTrzeba bedzie bronic swojego. Mozliwe, ze kwestie rozwodowe, klotnia z M. itd. Starsza cora, wiek dojrzewania i te rzeczy 9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - Rycerz Mieczy + 3 Bulaw, 9 Kielichow ---> VII Rydwan, HB XII Wisielec i III CesarzowaMoge wywalczyc sobie spokoj, dobra pozycje. Moze spotkam sie z kims waznym dla mnie, kto mieszka za granica. Ostatecznie powinnam byc zadowolona bardzo. Tak. Wlasna spokojna przestrzen i zadowolenie z tego, co mam. Spokoj. 10. Ogolna prognoza na ten rok - Rycerz Kielichow + 8 Bulaw, IX Eremita ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XVII Gwiazda i VIII SprawiedliwoscKontakty mile z jakims fajnym, jaskiniowym mezczyzna .Tak, spotkanie lajf z panem Eremita. Bardzo sympatyczne. 11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - As Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, XVI Wieza + Krolowa Monet, Krolowa Bulaw ---> XI Pasja, HB VII RydwanI tu ciekawie. Mysle, ze szansa na uczucie. Pewne sprawy wyjasnia sie a ja bede mogla pogodzic w sobie 2 rozne role... kobiety matki i kobiety zadowolonej z siebie, spelnionej a takze kochanki. Ha! Wyjazd do PL na warsztaty. W sumie hajlajt roku... Powaznie. Bardzo wazna dla mnie kwestia to byla. DZIEKUJE WSZYSTKIM SERDECZNIE ZA WSZELKA POMOC PRZY INTERPRETACJACH Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi