Skocz do zawartości

Rok 2014 - rozklad caloroczny ogolny

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Co wnosze z poprzedniego roku 2013 - 10 Monet

Tu powiedzialabym, ze wnosze siebie, swoja rodzine, to wszystko, co do tej pory udalo mi sie wypracowac na tym ziemskim padole lez. :D

2. Co wydarzy sie w kontekscie:

a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Mieczy + XIII Smierc + XXI Swiat ---> XX Sad, HB VII Rydwan

Tu albo koniec jakiejs mojej stagnacji i nierobstwa w tym zakresie i otwarcie sie na nowe impulsy albo konkretnie podroz w zwiazku z tworczoscia, kreatywnoscia itd.

B) uczuc - XX Sad + Krol Monet, 6 Monet ---> XI Pasja, HB VIII Sprawiedliwosc

Nie wiem. Albo zakonczenie oficjalnej relacji z M (tzn. i tak jestesmy osobno juz 3,5 lat, chodzi o rozwod, ktory szykuje mi sie na poczatek roku). i mimo to wzajemne wspieranie sie. (WTF? raczej niemozliwe) Albo jakis Monetowy sie tu demonstruje i przyjazn z nim.

c) umyslu - 5 Bulaw

Powinno iskrzyc w tym roku. Powinien umysl pracowac na wysokich obrotach.

d) pracy - X Kolo Fortuny + 7 Monet, XVIII Ksiezyc ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc

Jakas nieciekawa zmiana. Widac, ze bede musiala zrezygnowac lub nie wiem jakos tak nieroboczo tutaj.

Chyba, ze w ciaze zajde, bo zarowno 7 Monet, jak i Ksiezyc takie podejrzane... co wydaje sie niemozliwe...

e) finansow - 9 Monet

Dobrze sie bedzie dzialo. Widac bede sobie radzic.

3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - 5 Kielichow

Odejda rozczarowania i bol.

4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2013 roku - 2 Bulaw + 6 Mieczy + 4 Bulaw ---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Zakonczyc faze rozwazan, watpliwosci, w tej chwili nadeszla faza zadowolenia z tego, co sie zrobilo, faza lenistwa i nowych mozliwosci.

5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - As Mieczy + Krol Kielichow, 7 Kielichow ---> VII Rydwan, HB VIII Sprawiedliwosc

Pewne rzeczy z Kielichowym trzeba bedzie sobie powyjasniac. Jest masa niedomowien i nie maja one juz racji bytu.

6 Gdzie jestem dzis - 3 Monet + 9 Bulaw ---> XXII Glupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Pokonuje rozne trudnosci zyciowe, zaczynam nowe, jestem pelna braku zaufania i chcialabym zwiac, gdzie pieprz rosnie. Ewentualnie przyjmuje postawe obserwatora, ktora tylko patrzy i nie decyduje sie (jeszcze) na nic.

7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + As Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB I Mag

Jakas znajomosc z szansa na romansidlo.

8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - Paz Mieczy + II Kaplanka, 7 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita

Trzeba bedzie bronic swojego. Mozliwe, ze kwestie rozwodowe, klotnia z M. itd.

9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - Rycerz Mieczy + 3 Bulaw, 9 Kielichow ---> VII Rydwan, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Moge wywalczyc sobie spokoj, dobra pozycje. Moze spotkam sie z kims waznym dla mnie, kto mieszka za granica. Ostatecznie powinnam byc zadowolona bardzo.

10. Ogolna prognoza na ten rok - Rycerz Kielichow + 8 Bulaw, IX Eremita ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Kontakty mile z jakims fajnym, jaskiniowym mezczyzna.

11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - As Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, XVI Wieza + Krolowa Monet, Krolowa Bulaw ---> XI Pasja, HB VII Rydwan

I tu ciekawie. Mysle, ze szansa na uczucie. Pewne sprawy wyjasnia sie a ja bede mogla pogodzic w sobie 2 rozne role... kobiety matki i kobiety zadowolonej z siebie, spelnionej a takze kochanki. Ha!

Ciekawie... :D

Edytowane przez SacralNirvana
dopisalam do uczuc... dopisek w nawiasie
Napisano

hehe widze że i u Ciebie się niezły rok pełen zmian szykuje ;)

1. Co wnosze z poprzedniego roku 2013 - 10 Monet : najważniejsze co dla Ciebie i twoich dzieciaków... rodzina na 1 miejscu :)

a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Mieczy + XIII Smierc + XXI Swiat ---> XX Sad, HB VII Rydwan : konkretna z Ciebie kobieta z głową na karku .. uważam że ruszysz z kopyta .. dla Ciebie rozpocznie się całkiem nowy etap i nowe możliwości .. będziesz frygała :P

B) uczuc - XX Sad + Krol Monet, 6 Monet ---> XI Pasja, HB VIII Sprawiedliwosc : ja tu widzę koniec jakiejs relacji ale ten koniec to taki juz ostateczny.. ( rozwód? ) choć sama z tym nie zostaniesz bo kolo ciebie ktoś dojrzały ( albo juz jest , albo się zjawi ) bedziesz miała w nim wsparcie .. dobry przyjaciel...

c) umyslu - 5 Bulaw - chyba dostaniej jakiegos powera hehe bedziesz miała 100 pomysłow na minute ;)

d) pracy - X Kolo Fortuny + 7 Monet, XVIII Ksiezyc ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc - los się zatroszczy o Ciebie .. myślę ze nastąpią jakies mega zmiany co wyjdzie Ci na korzysc choc w pierwszej chwili bedziesz miała mnustwo obaw i wątpliwości co do tych nowych zmian...

e) finansow - 9 Monet : luzik .. bedzie spokój i stabilizacją widac ze z głową podchodzisz do wydatków ( nie szastasz pieniędzmi na prawo i lewo .. za nim wydasz - przemyslisz kilka razy ) ...

3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - 5 Kielichow- niespełnienie , żal , smutek.. tęsknilaś za czymś czego nie było w uczuciach.. czegos ci brakowało i to juz odchodzi...

6 Gdzie jestem dzis - 3 Monet + 9 Bulaw ---> XXII Glupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa- jestes w jakims punkcie zwrotnym, przemęczona jestes troszke tym swoim zyciem...ale na horyzoncie nowa droga dla Ciebie..

7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + As Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB I Mag : ;) hehe toć wisi w powierzu już Pan :P bedzie cie czarował z każdej strony :))))

8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - Paz Mieczy + II Kaplanka, 7 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita- mysle ze pokazesz swoje drugie oblicze , takie jakie nie wylazilo na jaw nigdy.. masz w sobie duzo madrosci i doswiadczenia zyciowego ale jak dojdzie do obrony swojego zdania i racji w diable pokazesz ze lepiej z Tobą nie zadzierać...

9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - Rycerz Mieczy + 3 Bulaw, 9 Kielichow ---> VII Rydwan, HB XII Wisielec i III Cesarzowa- ostro zabierzesz sie za realizowanie swoich planow , moze czeka cie jakas podróż? ogólnie fajnie ..

10. Ogolna prognoza na ten rok - Rycerz Kielichow + 8 Bulaw, IX Eremita ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc- duzo kontaktów , rozmów , flirty, a nawet randki ;)

11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - As Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, XVI Wieza + Krolowa Monet, Krolowa Bulaw ---> XI Pasja, HB VII Rydwan- pojawi sie w Twoim zyciu ktos nowy.. bedziesz miala motyle w brzuchu.. troche bedziesz sie wahala ale po przemysleniach postanowisz dac szanse nowej znajomosci

Jak zwykle baczka po swojemukarty czyta hehehe ;)

Napisano

Dzieki Forest Lady... :bukiet: Ogromnie dzieki za interpretke... :bukiet:

• 3 tygodnie później...
Gość Daffne
Napisano

stabilizacje w życiu codziennym i dobre funkcjonowanie w życiu.

a) dzialania, kreatywnosci - Krolowa Mieczy + XIII Smierc + XXI Swiat ---> XX Sad, HB VII Rydwan

będziesz pragneła zmian i otworzysz sie na nie. Chodzi o otwarcie sie całkowite ale najpierw trzeba będzie uśmiercić starą strukturę,która już nie spełnia twych oczekiwań i musi odejść. Odejdzie chłodna i wycofana Sacral, a w miejsce tego pojawi się otwarta umysłem, emocjami i uczuciami na nowe.

a no właśnie związek sie możze szykować, dobre relacje, ciepło wzajemne i sporo codziennego kontaktowania się.

c) umyslu - 5 Bulaw

umysł zapragnie zawalczyć o samą siebie,o domianę życia.

d) pracy - X Kolo Fortuny + 7 Monet, XVIII Ksiezyc ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc

w pracy bez większych zmian będzie zmiennie, raz trzeba będzie wykazac się pomysłowością i elastycznościa, innym razem wytrwaloscią.

e) finansow - 9 Monet

na brak pieniążków nie bedziesz narzekać, będziesz mieć tyle ile Ci potrzeba, fortuny nie widać, ale będzie tak w sam raz.

3. Energie i sprawy, ktore juz sie koncza, odchodza z mojego zycia - 5 Kielichow

kończy sie czas "załoby" za starym. To odchodzi do lamusa.

4. Cele, ktore udalo mi sie osiagnac w ostatnim 2013 roku - 2 Bulaw + 6 Mieczy + 4 Bulaw ---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

udało Ci się zamknąć przeszłosć i otworzyć na nowe dzięki pojawieniu sie pewnego Pana.

5. Sprawy i zadania, ktore przechodza do tego roku - As Mieczy + Krol Kielichow, 7 Kielichow ---> VII Rydwan, HB VIII Sprawiedliwosc

z poprzedniego właśnie czuły Pan przechjodzi do nowego roku.Relacja pogłębi się, robudzone zostaną Twoje uczucia i marzenia.

6 Gdzie jestem dzis - 3 Monet + 9 Bulaw ---> XXII Glupiec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

dziś jesteś pomiędzy starym, a nowym i jeszcze nieco obaw w Tobie kiełkuje, wyplenisz to z czasem.

7. Nowe energie i sprawy, ktore pojawia sie w nadchodzacym roku - Paz Monet + As Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB I Mag

pojawią się nowe szasne,okazje na wyjścia,spotkania i na uczucie przede wszystkim. Wszystko będzie zmierzalo do zakochania się.

8. Wyzwania i trudnosci, z ktorymi sie zmierze - Paz Mieczy + II Kaplanka, 7 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita

zmierzysz się z samą sobą i tym,aby nie stawiac siebie w cieniu i nauczyć się doceniać siebe, pozwlając sobie na uczucie i zaznanie szczęścia. Jednka by sobie na to pozzwlić trzeba siiebie szanowac i kochać. Walcz z nawykami,które równie zpowinny odejść.

9. Cele, ktore moge osiagnac w nadchodzacym roku - Rycerz Mieczy + 3 Bulaw, 9 Kielichow ---> VII Rydwan, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

możesz osiągnąć relacje ciepłą, jeśli odważysz się zadziałać kierując chęciami bez większego analizowania.

10. Ogolna prognoza na ten rok - Rycerz Kielichow + 8 Bulaw, IX Eremita ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

bardzo dobry rok Cię czeka, pojawią sie szaszne na uczucia, ale nie wiem czy aby nie odsuniesz siępo pewnym czasie przyzwyczajna do bycia samej. Czyli widziałabym wchodzenie w relacje, ale do pewnego momentu, kiedy stanie się ona dość poważna,mozesz zacząć sie wycofywac. Obserwuj siebie i powodu dla ktorych będziesz chciała się wycofać. Czy jest powodem własny strach a pan jest fajny, czy może nie spodoba się coś w nim.

11. Dar od Wszechswiata, blogoslawienstw, ktore otrzymuje na ten rok - As Kielichow + VIII Sprawiedliwosc, XVI Wieza + Krolowa Monet, Krolowa Bulaw ---> XI Pasja, HB VII Rydwan

darem będzie pobudzenie uczuc w Tobie i przygotowywanie Ciebie na nowe. wszelkie relacje mają za zadanie przygotować Cie na tego właściwego Pana.

Udanego roku Sacral :buziak:

• 11 miesięcy temu...
Napisano

WERYFIKUJE

Tu powiedzialabym, ze wnosze siebie, swoja rodzine, to wszystko, co do tej pory udalo mi sie wypracowac na tym ziemskim padole lez. :D

Tak dokladnie bylo.

Tu albo koniec jakiejs mojej stagnacji i nierobstwa w tym zakresie i otwarcie sie na nowe impulsy albo konkretnie podroz w zwiazku z tworczoscia, kreatywnoscia itd.

Otwartosc na nowe mozliwosci. Kursy warsztaty, rozszerzenie horyzontow.

Nie wiem. Albo zakonczenie oficjalnej relacji z M (tzn. i tak jestesmy osobno juz 3,5 lat, chodzi o rozwod, ktory szykuje mi sie na poczatek roku). i mimo to wzajemne wspieranie sie. (WTF? raczej niemozliwe) Albo jakis Monetowy sie tu demonstruje i przyjazn z nim.

Spotkalam sie osobiscie z przyjacielem, ktory jest dla mnie bardzo wazny. Nic z tego nie ma, ale przyjazn czy tez dobra znajomosc, mysle, ze jest. Takze nie wskazalo to na bylego meza.

c) umyslu - 5 Bulaw

Powinno iskrzyc w tym roku. Powinien umysl pracowac na wysokich obrotach.

Duzo pomyslow, ktore czekaja na realizacje w 2015 roku.

Jakas nieciekawa zmiana. Widac, ze bede musiala zrezygnowac lub nie wiem jakos tak nieroboczo tutaj.

Chyba, ze w ciaze zajde, bo zarowno 7 Monet, jak i Ksiezyc takie podejrzane... co wydaje sie niemozliwe...

Na razie plany. Dzialania przyjda w 2015. Rusza juz od stycznia. ;)

e) finansow - 9 Monet

Dobrze sie bedzie dzialo. Widac bede sobie radzic.

Bylo ok.

Odejda rozczarowania i bol.

Tak, zycie oczekiwaniami odeszlo, zycie rozczarowaniem. Mimo, ze czlowiek staral sie, zeby tego nie bylo, gdzies tam oba te uczucia, bolu i rozczarowania, jeszcze mocno sie tlily. W tym roku, szczegolnie w ostatnim kwartali, wszystko sie zharmonizowalo. :) Uzdrowilo mozna powiedziec.

Zakonczyc faze rozwazan, watpliwosci, w tej chwili nadeszla faza zadowolenia z tego, co sie zrobilo, faza lenistwa i nowych mozliwosci

.

Tak, bylo docenianie tego, co mialam.

Pewne rzeczy z Kielichowym trzeba bedzie sobie powyjasniac. Jest masa niedomowien i nie maja one juz racji bytu.

Tak, bylo pare takich relacji, ni to ni owo mozna powiedziec. Na sam koniec w pazdzierniku relacja z panem szamanem i typowo w 7 Kielichach. Rydwan wskazywal tu, aby nie wchodzic w cos, co do czego ma sie watpliwosci. Sprawka z kolei zachecala, aby popatrzec na sprawe chlodno, poza emocjami. I tak wlasnie zrobilam. Intuicyjnie wybralam to, co dla mnie najlepsze.

Pokonuje rozne trudnosci zyciowe, zaczynam nowe, jestem pelna braku zaufania i chcialabym zwiac, gdzie pieprz rosnie. Ewentualnie przyjmuje postawe obserwatora, ktora tylko patrzy i nie decyduje sie (jeszcze) na nic.

Powolne otwieranie sie. Dobrze poszlo. Z tego faktu jestem bardzo zadowolona.

Jakas znajomosc z szansa na romansidlo.

Tak. To i zalatwianie corce (zodiakalna Panna, tarot czesto pokazuje mi ja jako Pazia Monet) miejsca w szkole waldorfskiej na przyszly rok (miejsce na nowy rok - As Bulaw). Przyszlosciowka w sumowaniu sie pokazuje w Gwiezdzie i koniecznosc moich dzialan w Magu.

Trzeba bedzie bronic swojego. Mozliwe, ze kwestie rozwodowe, klotnia z M. itd.

Starsza cora, wiek dojrzewania i te rzeczy :D

Moge wywalczyc sobie spokoj, dobra pozycje. Moze spotkam sie z kims waznym dla mnie, kto mieszka za granica. Ostatecznie powinnam byc zadowolona bardzo.

Tak. Wlasna spokojna przestrzen i zadowolenie z tego, co mam. Spokoj.

Kontakty mile z jakims fajnym, jaskiniowym mezczyzna

.

Tak, spotkanie lajf z panem Eremita. :) Bardzo sympatyczne.

I tu ciekawie. Mysle, ze szansa na uczucie. Pewne sprawy wyjasnia sie a ja bede mogla pogodzic w sobie 2 rozne role... kobiety matki i kobiety zadowolonej z siebie, spelnionej a takze kochanki. Ha!

Wyjazd do PL na warsztaty. W sumie hajlajt roku... :P Powaznie. Bardzo wazna dla mnie kwestia to byla.

DZIEKUJE WSZYSTKIM SERDECZNIE ZA WSZELKA POMOC PRZY INTERPRETACJACH :bukiet: