Skocz do zawartości

Jak spełnią się moje oczekiwaniu w 2014 r. znajdę miłość?

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

Zrobiłam rozkład na 2014 roku, pyt. Jak spenią się moje oczekiwania, że w 2014 roku znajdę swoją miłość?

Bardzo będę wdzieczna za pomoc w interpretacji tego rozkładu :)

Dzięki!

styczeń- Rycerz Kielichów- w moim życiu może pojawić się jakaś szansa na nowe uczucie

Luty- Rycerz Monet- mężczyzna młody, zaradny

Marzec- Giermek Buław- jakieś wiadomości, które sprawią mi radość

Kwiecień- 7 mieczy- jakieś błędny w działaniu, a więc rezultat, które nie przyniosą mi korzyści. Cos pójdzie nie po mojej myśli.

Maj- 7 Monet- powolny postęp, czekanie na rozwój wydarzeń

Czerwiec- As buław---4 monet- pojwią się jakieś szanse, ale będzie wyczuwalny mój lęk, moje obawy i zamykanie się w sobie. Będę bała się wykorzystać tej szansy.

Lipiec- Sprawiedliwość- analiza sytuacji, przemyślenia

Sirpień- As Monet---Cesarzowa- poprawa jakości życia, poprawa sytuacji materialnej, zasmakowanie luksusu

Wrzesień- Diabeł- skupienie się na rzeczach materialnych, poddanie się pokusom, tak jakbym zachłysnęła się tym "luksusem"

Październik- 5 buław- gwałtowny okres, dużo emocji

Listopad- 6 Mieczy- tutaj już wszystko powinno wrócić do dnormy, harmonia, odcięcie się od pewnych spraw z przeszłości, zaczęcie od nowa bez bagażu

Grudzień- As Kielichów---3 Monet- tutaj spełnienie założonych celów

Napisano

no właśnie ten grudzień taki w miarę optymistyczny wychodzi :)

Napisano

Tak, rowniez stawiam na grudzien. Po drodze moga byc zrodla wzdychania, moze byc ktos na horyzoncie, kto bedzie zajmowal Twoje mysli i serce, ale nie bedzie tu nic konkretnego. Dopiero na grudzien ten As Kielichow i 3 Monet... wskazuja i na szanse i na jakis rozwoj w tym kierunku, spelnienia uczuciowego. :)

Powodzenia :bukiet:

Napisano

styczeń- Rycerz Kielichów-

Tutaj bedzie szansa na jakas nowa relacje, albo np: facet w podrozy (rycerz) albo ogolnie ktos kto raczej nie bedzie oczekiwac nic powaznego, ale moze jakiejs przygody, flirtu, bo rycerz kielichow zapowiada, albo partnera ktory podrozuje, jest np: w delagacji, ruchliwy, badz kogos kto nie podchodzi powaznie. Bo rycerze lubia eksperymentowac (rycerz kielichow), ciagle jest w ruchu.

As kielichow

Na grudzien bedzie szansa na milosc, as kielichow to dobra karta na nowe uczucie, ale takze na okres przyjemny emocjonalnie, radosc, spelnienie, itd.

Trzymaj sie.

Napisano

w styczniu może się zjawić jakiś czaruś

odpowiedzialny, godny zaufania mężczyzna

może wkraść się jakieś kłamstwo/nieszczerość i coś runie oraz błędy w działaniu

powolny lecz stały postęp

nieco szybciej się ruszy

również myślę, że przemyślenia

praca nad osiągnięciem celu/ może jakiś podarunek

mogą być chwile uniesienia

lekkie zmęczenie, ale dalsze dążenie do celu

możliwy brak komunikacji, odcięcie się i obranie nowego celu