Jasminex Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 witam Zrobiłam rozkład na 2014 roku, pyt. Jak spenią się moje oczekiwania, że w 2014 roku znajdę swoją miłość? Bardzo będę wdzieczna za pomoc w interpretacji tego rozkładu Dzięki! styczeń- Rycerz Kielichów- w moim życiu może pojawić się jakaś szansa na nowe uczucie Luty- Rycerz Monet- mężczyzna młody, zaradny Marzec- Giermek Buław- jakieś wiadomości, które sprawią mi radość Kwiecień- 7 mieczy- jakieś błędny w działaniu, a więc rezultat, które nie przyniosą mi korzyści. Cos pójdzie nie po mojej myśli. Maj- 7 Monet- powolny postęp, czekanie na rozwój wydarzeń Czerwiec- As buław---4 monet- pojwią się jakieś szanse, ale będzie wyczuwalny mój lęk, moje obawy i zamykanie się w sobie. Będę bała się wykorzystać tej szansy. Lipiec- Sprawiedliwość- analiza sytuacji, przemyślenia Sirpień- As Monet---Cesarzowa- poprawa jakości życia, poprawa sytuacji materialnej, zasmakowanie luksusu Wrzesień- Diabeł- skupienie się na rzeczach materialnych, poddanie się pokusom, tak jakbym zachłysnęła się tym "luksusem" Październik- 5 buław- gwałtowny okres, dużo emocji Listopad- 6 Mieczy- tutaj już wszystko powinno wrócić do dnormy, harmonia, odcięcie się od pewnych spraw z przeszłości, zaczęcie od nowa bez bagażu Grudzień- As Kielichów---3 Monet- tutaj spełnienie założonych celów Cytuj
panna.marta Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 no wychodzi na to,ze za rok cos ruszy;) Cytuj
Jasminex Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Napisano 8 Grudnia 2013 no właśnie ten grudzień taki w miarę optymistyczny wychodzi Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Tak, rowniez stawiam na grudzien. Po drodze moga byc zrodla wzdychania, moze byc ktos na horyzoncie, kto bedzie zajmowal Twoje mysli i serce, ale nie bedzie tu nic konkretnego. Dopiero na grudzien ten As Kielichow i 3 Monet... wskazuja i na szanse i na jakis rozwoj w tym kierunku, spelnienia uczuciowego. Powodzenia Cytuj
Jasminex Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Napisano 8 Grudnia 2013 w takim razie weryfikacja za rok ) Dzięki! Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 styczeń- Rycerz Kielichów- Tutaj bedzie szansa na jakas nowa relacje, albo np: facet w podrozy (rycerz) albo ogolnie ktos kto raczej nie bedzie oczekiwac nic powaznego, ale moze jakiejs przygody, flirtu, bo rycerz kielichow zapowiada, albo partnera ktory podrozuje, jest np: w delagacji, ruchliwy, badz kogos kto nie podchodzi powaznie. Bo rycerze lubia eksperymentowac (rycerz kielichow), ciagle jest w ruchu. As kielichow Na grudzien bedzie szansa na milosc, as kielichow to dobra karta na nowe uczucie, ale takze na okres przyjemny emocjonalnie, radosc, spelnienie, itd. Trzymaj sie. Cytuj
pretoria Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 w styczniu może się zjawić jakiś czaruś odpowiedzialny, godny zaufania mężczyzna wiadomości może wkraść się jakieś kłamstwo/nieszczerość i coś runie oraz błędy w działaniu powolny lecz stały postęp nieco szybciej się ruszy również myślę, że przemyślenia praca nad osiągnięciem celu/ może jakiś podarunek mogą być chwile uniesienia lekkie zmęczenie, ale dalsze dążenie do celu możliwy brak komunikacji, odcięcie się i obranie nowego celu a grudzień tak jak reszta napisała Cytuj
Jasminex Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Napisano 9 Grudnia 2013 Dzieki! Czyli jakas pozytywna iskierka jest:)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi