Apokalipto Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) 2 mieczy, diabeł, as mieczy + cesarz. Nie wiem czy dobrze rozumuje ale mi to wygląda na to że zebrał siły w sobie i udał się na to spotkanie. A jak wy to widzicie? Łamiesz regulamin, wątek zamykam - Cornelia Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Czarownica
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 A bedziesz miala mozliwosc to zweryfikowac? Mam na mysli konkretna weryfikacje a nie to, jak Tobie sie wydaje. W przeciwnym razie dyskusja bylaby nieregulaminowa.
Apokalipto Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Napisano 8 Grudnia 2013 tak tak ale dopiero jutro będzie mi to wiadome.
Trida Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Ja mam inne pytanie - dlaczego zapytałaś o coś takiego kart? Nie ufasz mu i chcesz zweryfikować kartami?
Apokalipto Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Napisano 8 Grudnia 2013 Ja mam inne pytanie - dlaczego zapytałaś o coś takiego kart?Nie ufasz mu i chcesz zweryfikować kartami? można tak to ująć.
Apokalipto Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Napisano 8 Grudnia 2013 Jesteście razem / w związku? jestesmy sobie bliscy, ale nie razem.
panna.marta Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) nie poszedł chyba przez jakiegoś pana a jeśli poszedł, to raczej nie darzy go sympatią Ponawiam prośbę o nieinterpretowanie postów niezgodnych z regulaminem, za trzecim upomnieniem polecą osty - Cornelia Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Czarownica
Trida Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 wiec po co go sprawdzasz? Nie jesteś z nim w związku a już stwarzasz chore sytuacje nie dające nic tak na prawdę... Zweryfikujesz jutro - wiec jutro się dowiesz czy kłamał czy nie. Teraz możesz się jedynie nakręcić niepotrzebnie. A jeśli kłamał - to też nie skreślaj go od razu ale zastanów się dlaczego to zrobił. Tworzysz chore sytuacje koleżanko. Nie chce Cie nawracać, bo temat jest długi jak Odra czy Wisła ale pomyśl o tym, stań z boku...
gucio19 Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Wydaje mi się że na początku był niezdecydowany,ale jakiś mężczyzna go namówił i ostatecznie poszedł Ponawiam prośbę o nieinterpretowanie postów niezgodnych z regulaminem, za trzecim upomnieniem polecą osty - Cornelia Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Czarownica
Hilia Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Tworzysz chore sytuacje koleżanko. Może po prostu ćwiczy z kartami? Ja myślę, że nie poszedł.
Trida Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Może po prostu ćwiczy z kartami? Ćwiczyć z kartami można na neutralnych tematach a nie takich, które wytworzą intelektualny labirynt tudzież zaczną tworzyć mur między stawiającą karty a osobą, o którą pytamy. Jak bardzo potrzebuje poćwiczyć niech zapyta co się stanie w kolejnym odcinku Klanu, może znów ktoś straci wianuszek? Weryfikowalne i nie dozna się uszczerbku na zdrowiu psychicznym. Proponuję na prawdę na przyszłość się zastanowić, bo tutaj koleżance zaczyna powoli wybijać uzależnienie od Tarota, co bezpieczne nie jest. 1
Czarownica Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Niezgodne z regulaminem, wątek zamykam. Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Czarownica
Rekomendowane odpowiedzi