Skocz do zawartości

voucher z groupona

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam sie nad zakupem pewnego vouchera z groupona. Postawilam karty czy jesli go kupie i skorzystam z oferty,to bede zadowolona?

podczas tasowania zsunely mi sie karty i dojrzałam królowę denarów

as pucharów, królowa buław, 6 buław no i coś mnie tknęło i dołożyłam 3 mieczy ;/ -> głupiec

gdyby nie ta 3 mieczy powiedziałabym,że tak,ale teraz to już nie wiem...

zatem dodałam 2 pytanie

Czy powinnam kupić ten voucher?

królowa buław, koło fortuny X, wisielec XII (o) dołożone sąd ostateczny XX -> głupiec

chyba nie...odwrócony wisielec wskazuje,żeby nie wykazywać w tym kierunku aktywności

Gość SooYoung
Napisano

Raczej głupiec który pojawił się 2 razy mówi ze możesz zostać oszukana, chyba że vouchera ma związek z jakąś formą rozrywki wtedy głupiec pasuje na zadowolenie, radość itp.

Królowa denarów to Twoje oczekiwania ze dzięki niemu zyskasz ale masz obawy i stąd pytania do kart. Chyba jednak zrezygnujesz bo nie do końca zaufasz.

Napisano

3 mieczy kojarzy mi się z ewentualnymi zakwasami więc powinno być ok. Z kolei pytanie o to "czy powinnam?" nie jest dobrym pytaniem do Tarota, bo co to właściwie znaczy? Karty to nie jest twór obdarzony rozumem... Wyszły Twoje obawy i zniechęcenie, a nie faktyczna odpowiedź. Lepiej zapytać jaka będzie Twoja satysfakcja albo co Ci to da

Gość alles-in1
Napisano

PannoMarto ja jednak odpuściłabym sobie ten zakup. Uważaj, aby Cie ktoś w tych 3 mieczach nie oszukał i zrobił w balona jak dziecko/Glupiec

Napisano
3 mieczy kojarzy mi się z ewentualnymi zakwasami więc powinno być ok. Z kolei pytanie o to "czy powinnam?" nie jest dobrym pytaniem do Tarota, bo co to właściwie znaczy? Karty to nie jest twór obdarzony rozumem... Wyszły Twoje obawy i zniechęcenie, a nie faktyczna odpowiedź. Lepiej zapytać jaka będzie Twoja satysfakcja albo co Ci to da

to w zasadzie jak kazde inne pytanie-karty to nie rozum i twor by wiedzialy czy doradzac komus w kwestii milosci czy innych waznych spraw :P

Napisano

Chodzi o strukturę pytania, tarot Ci nie powie czy "powinnaś" czy nie. Wg kogo czy powinnaś? Może powiedziec o ewentualnych konsekwencjach, a nie odpowiadać na dylematy moralne (nieweryfikowalne zresztą), tyle. I nie widzę żebyś podziękowała odpowiadającym w temacie;)

• Maestro
Napisano

W przypadku takich pytań lepiej kierować się intuicją. Odnoszę wrażenie, że co niektóre osoby nie ruszają się z domu bez postawienia kart, bo a nuż za rogiem czai się jakie licho?:chytry:

Napisano (edytowane)
Chodzi o strukturę pytania, tarot Ci nie powie czy "powinnaś" czy nie. Wg kogo czy powinnaś? Może powiedziec o ewentualnych konsekwencjach, a nie odpowiadać na dylematy moralne (nieweryfikowalne zresztą), tyle. I nie widzę żebyś podziękowała odpowiadającym w temacie;)

ja juz tego nie skomentuje, bo mi sie po prostu nie chce-dziekuje za wpisy.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

no i o ile mam czas to podziekuje, jakbys mnie znala osobiscie za pewne bys wiedziala,ze ile moge dziekuje ludziom za wszystko co dla mnie zrobia.

Napisano

Zosia, zawsze dziękuję jeśli czas mi na to pozwoli. Jak nie podziękuję komuś, to za pewne to wyniknęło z braku czasu, pośpiechu. Wszystkim już kliknęłam podziękowanie, którzy się wpisali. Z resztą zawsze tak robię. Nie wiem o co całe to zamieszanie...

Napisano

nie, po prostu jak jestem w pracy albo sprawdzam na szybko to czytam w pospiechu i nie zawsze odkliknę.Przykro mi trochę,że tak mnie oceniasz,że ja klikam tylko tym, którzy napiszą tylko dobre rzeczy na moj temat. Ale oczywiscie rozumiem, kazdy mnie tu moze ocenic nie wiedzac co siedzi w mojej glowie.