Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2013 Maestro Napisano 8 Grudnia 2013 Rozkład sprzed kilku dni... Niespodziewane wydarzenie grudnia: Król Denarów Król Buław 6 mieczy Paź Kielichów Koło 8 denarów suma całości Kapłanka HB Kochankowie niespodziewane spotkanie w pracy,albo jakaś propozycja pracy... I ogólnie na uczucia... Przełożenie 10 buław 8 buław Kapłanka suma Sąd HB Sąd/Kapłanka widać moje przemęczenie natłokiem wiadomości i tajemnicami... Sytuacja wyjściowa: Koło nieoczekiwane zdarzenia Wpływy z przeszłości: Księzyc niejasności,tajemnice Źródło problemu: Umiarkowanie gotowośc do kompromisu, a także chyba moje próby łagodzenia sytuacji Karta rady: Król Mieczy mam być krytyczna i nie działać pochopnie,mam być jak król mieczy To co nieuniknione: Rycerz Mieczy (6 kielichów) znowu niespodziewany kontakt Wynik: Cesarz 7 buław As Denarów 5 denarów 10 kielichów tu widać, że ktos może zawalczyć o możliwość spotkania,spełnienia, ktoś komu jest źle... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi