Gość alles-in1 Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Czy znajde miłość ( 11 kart) Rozkład z kwartalnika Tarocista ..........1.........2..........3.............. ......................4........................ ..........5.......................6.............. ......................7.......................... ......................8.......................... ..............9......10......11............ 1-odległa przeszłość osoby pytającej wieza emocjonalny rozpad zwiazku, duzo sie wydarzylo zlego 2-dalsza przeszłość osoby pytającej Ql bulaw Koniecznosc podjecia decyzji narzuconej przez meza 3-niedawna przeszłość osoby pytającej. Cesarz pozostanie przy mezu 4-sytuacja obecna czyli czy osoba pytająca jest gotowa na miłość?Ql kielichow mysle, ze tak. Ma nadzieje, ze spotka na swej drodze dobrego, uczuciowego czlowieka 5-co jej pomaga w znalezieniu miłości. 3 bulaw odwaga i pewnosc siebie, albo cos zwiazanego z moja praca. 6-co jej przeszkadza w znalezieniu nowej miłości. 4 denarow Rodzina, dom... 7-jakie są szanse na miłość( w określonym w pytaniu czasie) Diabel - nie wiem czy Diabel pokazuje milosc, na pewno sex 8-rada lub przestroga. 7 denarow radzi aby sie uzbroic w cierpliwosc i zastanowic czego pragne Gdy odpowiedz na pytanie jest twierdząca należy dociągnąć kolejne 3 karty i mają one następujące znaczenie. 9-opis miejsca w którym pozna partnera moc nie mam pojecia hmmm moze przestrzenne duze miejsce, sala 10-okoliczności tego wydarzenia. 3 kielichy jakas impreza, z karta mocy mi sie wesele skojarzyło, bo moc to mi sie z tancem kojarzy 11-najbardziej charakterystyczna cecha partnera. 8 kielichow - pan po rozstaniu Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Podnoszę, moze ktos sie zlituje i zinterpretuje Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 6-co jej przeszkadza w znalezieniu nowej miłości. 4 denarow zamknięcie się w 4 ścianach... 7-jakie są szanse na miłość( w określonym w pytaniu czasie) Diabel - jeżeli emocjonalnie się uwolnisz i sobie pozwolisz na nowy związek, to tak... resztę kart też bym tak zinterpretowała... powodzenia! Cytuj
Monique-Moon Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Pierwsze i podstawowe pytanie: Kto stawiał karty? Ty sama sobie? to ważne..(wyjaśniłam w interpretacji) Poza tym wg mnie dobrze zinterpretowałaś swoje karty co moge dodać: 1-odległa przeszłość osoby pytającej wieza: jako odległa przeszłość to twierdze,ze u Ciebie już od bardzo dawna związek już nie istniał..coś runęło, rozsypało się. 2-dalsza przeszłość osoby pytającej: Dla mnie to często pokazuje kochanke bądź kochanka..3 osobę, która mogła "wtrącić" się do związku..być powodem kłótni, rozpadu..Jeśli nie było takiej osoby to uważam,że któreś z parterów zaczęło się zachowywać w taki sposób..rozrywkowy tryb życia, podejrzane dbanie o siebie, o ciało, o wygląd itd. 3-niedawna przeszłość osoby pytającej. Cesarz- skupienie się na mężu..na małżeństwie głównie 4-sytuacja obecna czyli czy osoba pytająca jest gotowa na miłość?Ql kielichow tak jesteś gotowa ale własnie na miłość, na rodzine, na harmonie, nie koniecznie na randkowanie, na poznawanie nowego faceta i tzw. zaczynanie od nowa, pierwszy pocałunek, kino itd. 5-co jej pomaga w znalezieniu miłości. 3 bulaw przede wszystkim jesteś otwartą osobą, komunikatywną, buławy więc napewno atrakcyjną..znasz swoją wartość 6-co jej przeszkadza w znalezieniu nowej miłości. 4 denarow dokladnie rodzina to co już udało Ci się stworzyć, zbudować to co było do tej pory tylko Twoje tak jak pisałam wcześniej taka harmonia, stabilizacja rodzinna, która była a teraz to się rozmywa...to przeszkadza w otwarciu się na nowe 7-jakie są szanse na miłość( w określonym w pytaniu czasie) Diabel - i tutaj właśnie widze problem bo jeśli TY rozkładałaś sobie karty w tak ważnej sprawie to ta karta wg mnie oczywiscie pokazała Twój stan..nie dała konkretnej odpowiedzi..bo przeżywamy mocno takie sytaucje i często to przenosimy na karty. 8-rada lub przestroga. 7 denarow- radzi być cierpliwą choć nie siedzieć zamknięta w domu czekając na księcia, który sam zapuka do drzwi. Gdy odpowiedz na pytanie jest twierdząca należy dociągnąć kolejne 3 karty i mają one następujące znaczenie. 9-opis miejsca w którym pozna partnera moc- ta karta pokazuje mi szpitale, poradnie itd. 10-okoliczności tego wydarzenia. 3 kielichów- nie będziecie sami..będzie wiecej osób..możliwe, że ktoś z wazych znajomych was pozna 11-najbardziej charakterystyczna cecha partnera. 8 kielichow - pan po przejsciach..zgadzam się.. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Iwka78 moze nie zamykam sie w 4 scianach, ale jesli ktos mnie adoruje to ja sie szybko ewakuuje. Moj stan cywilny chyba nie pozwala mi sie otworzyc na nowe znajomosci. Bardzo dziekuje za interpretacje :* Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Pierwsze i podstawowe pytanie:Kto stawiał karty? Ty sama sobie? to ważne..(wyjaśniłam w interpretacji) Tak Ja sama sobie stawiałam karty. Poza tym wg mnie dobrze zinterpretowałaś swoje karty co moge dodać: 1-odległa przeszłość osoby pytającej wieza: jako odległa przeszłość to twierdze,ze u Ciebie już od bardzo dawna związek już nie istniał..coś runęło, rozsypało się. Zgadzam sie juz dawno temu ten zwiazek runal. 2-dalsza przeszłość osoby pytającej: Dla mnie to często pokazuje kochanke bądź kochanka..3 osobę, która mogła "wtrącić" się do związku..być powodem kłótni, rozpadu..Jeśli nie było takiej osoby to uważam,że któreś z parterów zaczęło się zachowywać w taki sposób..rozrywkowy tryb życia, podejrzane dbanie o siebie, o ciało, o wygląd itd. Nie bylo osoby trzeciej, ale ja zawsze o siebie bardzo dbalam, moj maz uwaza, ze za bardzo, zaczelam tez czesciej wychodzic. 3-niedawna przeszłość osoby pytającej. Cesarz- skupienie się na mężu..na małżeństwie głównie Staralam sie ratowac ten zwiazek, bo rozum mi podobowiada, ze zawsze moze byc gorzej, ale sercu nie da sie nakazac 4-sytuacja obecna czyli czy osoba pytająca jest gotowa na miłość?Ql kielichow tak jesteś gotowa ale własnie na miłość, na rodzine, na harmonie, nie koniecznie na randkowanie, na poznawanie nowego faceta i tzw. zaczynanie od nowa, pierwszy pocałunek, kino itd. Dokladnie tak, nie w glowie mi sie wyszalec, randkowac etc, ja pragne faceta, ktory bedzie dobry dla mnie i moich dzieci, ktory bedzie mnie potrafil wspierac i rozweselac kiedy jestem smutna, a nie jeszcze kopac gdy ja nie mam sily wstac... 5-co jej pomaga w znalezieniu miłości. 3 bulaw przede wszystkim jesteś otwartą osobą, komunikatywną, buławy więc napewno atrakcyjną..znasz swoją wartość - zgadzam sie w 100% 6-co jej przeszkadza w znalezieniu nowej miłości. 4 denarow dokladnie rodzina to co już udało Ci się stworzyć, zbudować to co było do tej pory tylko Twoje tak jak pisałam wcześniej taka harmonia, stabilizacja rodzinna, która była a teraz to się rozmywa...to przeszkadza w otwarciu się na nowe - czytasz w moich myslach 7-jakie są szanse na miłość( w określonym w pytaniu czasie) Diabel - i tutaj właśnie widze problem bo jeśli TY rozkładałaś sobie karty w tak ważnej sprawie to ta karta wg mnie oczywiscie pokazała Twój stan..nie dała konkretnej odpowiedzi..bo przeżywamy mocno takie sytaucje i często to przenosimy na karty. Z tym diablem to i ja mialam problem, ale pomyslalam, ze wyszedl mi romans a nie milosc Ta karta moze oznaczac spelnienie w sexie, ktorego obecnie nie mam 8-rada lub przestroga. 7 denarow- radzi być cierpliwą choć nie siedzieć zamknięta w domu czekając na księcia, który sam zapuka do drzwi. Dokladnie tak robie, czekam, az ksiaze przyjdzie do mnie i pomoze mi podjac decyzje Gdy odpowiedz na pytanie jest twierdząca należy dociągnąć kolejne 3 karty i mają one następujące znaczenie. 9-opis miejsca w którym pozna partnera moc- ta karta pokazuje mi szpitale, poradnie itd. tutaj nie wiem, gdy patrzylam na moja karte widzialam jak kobieta na niej tanczy, nigdy wczesniej ta karta nie kojarzyla mi sie z tancem 10-okoliczności tego wydarzenia. 3 kielichów- nie będziecie sami..będzie wiecej osób..możliwe, że ktoś z wazych znajomych was pozna Tez mysle, ze to pedzie jakies przyjecie, wieksza liczba osob 11-najbardziej charakterystyczna cecha partnera. 8 kielichow - pan po przejsciach..zgadzam się.. tak mysle Monique-Moon - bardzo dziekuje :* Cytuj
slawa Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Alleta z XI Sila-jak najbardziej moze byc taniec a szczegolnie zawody tanca.Poza tym wszystkie miejsca zwiazane ze sprawowaniem wladzy np bal u burmistrza miasta :-),silownie,zawody sportowe,gory,plaze. Cytuj
Mesi Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 napiszę pokrótce, hasłowo: 1. nagłe zmiany, zburzenie dawnych wartości w to, w co się wierzyło, spojrzenie na siebie i swoje emocje zupełnie inaczej w wyniku zdarzenia, które bardzo mocno poruszyło, 2. silny i bardzo 'ognisty' partner, wielkie emocje, duża fizyczność, 3. partner, pod którego wpływem było się niemal całkowicie - to on 'dyktował warunki' bądź kreował relacje, 4. rozżalona emocjonalnie kobieta, która bardzo mocno potrzebuje ciepłych uczuć, 5. chęć i moc podążenia dalej, 6. tak, jak piszesz, rodzina dom, wewnętrzne poczucie 'obowiązku' i 'zobowiązania', 7. Diabeł - czyli kajdany, powiem tak - szanse zawsze są - tu jest warunek, najpierw musi uwolnić się z obecnych ograniczeń, 8. rada: wyciągnij wnioski z dotychczasowych doświadczeń, teraz jest na to czas; przestroga: nie działaj pochopnie 9. nie wiem, 10. zgadzam się z Twoją interpretacją, 11. ktoś, kto w sposób poukładany zostawił za sobą przeszłość, czyli w pozytywnym znaczeniu emocjonalnie 'czysty' Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Alleta z XI Sila-jak najbardziej moze byc taniec a szczegolnie zawody tanca.Poza tym wszystkie miejsca zwiazane ze sprawowaniem wladzy np bal u burmistrza miasta :-),silownie,zawody sportowe,gory,plaze. Moze to zabawa sylwestrowa bedzie? Jak myslisz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi