Skocz do zawartości

Moje życie

Gość ANEZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaciekawiona nowym rozkładem postanowiłam sprawdzić jak to jest w tym moim życiu.

1.Moje życie obecnie - Król kielichów - jestem szczęśliwa uczuciowo, kieruję się intuicją w życiu ale jest w nim na chwile obecną za mało ruchu, zmian to co lubie.

2.Co osiągnęłam - Sprawiedliwość - wewnętrzną równowagę, siłę.

3.Co straciłam - Cesarzowa - pewne możliwości realizowania swoich planów

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy - bardziej wyrażać siebie na bacząc na konsekwencje.

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Księżniczka buław - otwarcia na nowe szanse

6.Dokąd zmierza moje życie? - 10mieczy,Sąd Król denarów - zamknięcia pewnego etapu życia, odrodzenia się na nowo przy boku mężczyzny.

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka buław, Kapłanka - wewnętrzny spokój, może otworzę się jeszcze bardziej na ezoterykę?

Czy spojrzy jakieś magiczne oko? , bardzo proszę:icon_smile:

Napisano

nie wiem czy mam magiczne oko... ale spróbuję coś naskrybać

1.Moje życie obecnie - Król kielichów -

może być w nim sporo emocji, jesteś wrażliwą istotą, która nie jest obojętna na to co dzieje się wokoło i myślę, że to tu się uwidacznia. Ogólnie nie jest źle, jest pewna stabilizacja także w sprawach uczuciowych... jest się z czego cieszyć :)

2.Co osiągnęłam - Sprawiedliwość -

możliwe że jakieś stare sprawy pozałatwiałaś. Do tego nauczyłaś się by nie być zbyt pochopną burarum ;p

3.Co straciłam - Cesarzowa -

hmm... może samodecydowanie...teraz musisz zwracać uwagę na poglądy i dobro bliskich. Tu też wydaje mi się, że to może być taka świeżość zaczynania czegoś, rozpoczynania...

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy -

nie zapominać o swoich racjach... i jeśli trzeba pokazać, że jesteś w stanie o siebie powalczyć

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Księżniczka buław -

hmm... może większej spontaniczności, działania za impulsem... a przy tym otwarcia na nowe

6.Dokąd zmierza moje życie? - 10mieczy,Sąd Król denarów -

to momentu, gdy pewne rzeczy staną się zbyt uciążliwe by je ciągnąć. Może to też być jakiś wicher zmian i pewnych trudności... ale Ty będziesz czuła co dalej i że w tym wszystkim jest cel... by osiągnąć coś wartościowego

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka buław, Kapłanka -

rozwiniesz się... osiągniesz być może wewnętrzny spokój i zrozumiesz, że czasami po prostu trzeba rzeczom pozwolić się dziać a Ty warto byś była gotowa wyjść za próg i ruszyć przed siebie. Możliwe też, że rozwiniesz się w tematach powiązanych z ezoteryką, bądź po prostu staniesz się mądrzejsza wewnętrznie ;)

Napisano
1.Moje życie obecnie - Król kielichów - jestem szczęśliwa uczuciowo, kieruję się intuicją w życiu ale jest w nim na chwile obecną za mało ruchu, zmian to co lubie.

Jestest osoba taka "do rany przyloz". Umiesz wczuc sie w polozenie innych ludzi, nie tylko bliskich. Jestes pelna empatii. Jednak nie bierzesz tego znikad. Bazujesz w duzej mierze na swoim doswiadczeniu zyciowym. Nic co ludzkie nie jest Ci obce.

A takze jasny wglad w to, co sie dzieje i rozeznanie.

Umiesz zrownowazyc w sobie uczucia z rozsadkiem. Wiesz, co jest wazne na dany moment.

Mialas mozliwosc, aby sie realizowac, nie patrzac na innych. Jednak (wyzej Krol Kielichow) za duzy wzglad masz na potrzeby bliskich Tobie osob i nie stawiasz sie w centrum. To wlasnie tracisz. Rezygnujesz z siebie dla dobra innych.

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy - bardziej wyrażać siebie na bacząc na konsekwencje.

Dbac o jasnosc swoich oczekiwan, wypowiedzi, nie bac sie zawalczyc o to, co dla Ciebie wazne. Jako ze Rycerz Mieczy to Rydwan, tak tez nie rozdrabniac sie na sprawy bez znaczenia. Skupiac sie tylko na tym, co Tobie sluzy.

I dbac o swoja psychike, wnetrze, emocje. Bo bardzo latwo Cie zranic i dlugo potem dochodzisz do siebie.

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Księżniczka buław - otwarcia na nowe szanse

Spontanicznosci i umiejetnosci wychodzenia poza rozne zasady.

Walczenia o to, co dla Ciebie wazne. Lamania konwenansow.

Pozwolenia, aby ogien byl ogniem i plonal. Nie tlamsic go.

6.Dokąd zmierza moje życie? - 10mieczy,Sąd Król denarów - zamknięcia pewnego etapu życia, odrodzenia się na nowo przy boku mężczyzny.

Tak. Pewien etap w Twoim zyciu definitywnie sie konczy. Nadchodzi nowy etap i pojawi sie meczyzna. Konkretny, taki, na ktorym bedziesz mogla polegac. Mozliwe tez, ze i jakies plany matrymonialne, rodzina, stabilnosc itd. Pan jak najbardziej sie do tego bedzie nadawal.

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka buław, Kapłanka - wewnętrzny spokój, może otworzę się jeszcze bardziej na ezoterykę?

Przede wszystkim osiagniesz wewnetrzna rownowage. Nauczysz sie podarzac za tym, co dla ciebie wazne z jeszcze wiekszym zapalem, odwaznie. Zaczniesz silniej ufac swojej intuicji. Mozliwe, ze rzeczywiscie cos z ezoteryka.

Napisano

Dziękuje SacralNirwana pkt.3 to strzał w "dziesiątke":okok:

Napisano

1.Moje życie obecnie - Król kielichów -

Mozliwe ze czujesz sie szczesliwa uczuciowo przy boku jakiegos mezczyzny, meza, partnera, albo jestes calkowicie pochlonieta myslami o jakims mezczyznie teraz. Krol kielichow to duza intuicja, to prawda, zaangazowanie w sprawy ezoteryki, rozwoju duchowego, twoje mysli moha teraz krazyc przy tych sprawach bardzo czesto.

2.Co osiągnęłam - Sprawiedliwość -

Moze jakies powodzenie w sprawach prawnych, urzedowych albo ogolnie osiagnelas wewnetrzna sprawiedliwość, uczciwosc wobec siebie i innych.

3.Co straciłam - Cesarzowa -

Tak,mozliwe, ze jakies mowliwosci. Moze nie wyszlo w jakiejs sprawie zwiazanez z twoja tworczoscia i kreatywnoscia, ale takze moze stracilas jakis pierwiastek kobiecy, badz ogolnie cos sie pogorszylo w twoim wyglądzie, wizerunku, itp. Bo Cesarzowa to piekna kobieta, atrybuty fizycznego piekna.

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy -

Tak, ale i tez kontroloac swoje np: nerwowe emocje, stresy, itd.

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Księżniczka buław

Tak, ale takze nauczyc sie wyrazac siebie pewniej, nauczyc sie zdrowego egoizmu, aby zauwazac takze siebie a nie tylko dbac o innych. Aby tez pokazac swoje atrybuty, swoje umiejetnosci, swoj seksapil. Ogolnie pokazac sie, nie chowac po katach, takze dbac o to aby nikt nie zniszczyl twojej godnosci. Jesli z kolei te cechy wszystkie tutaj posiadasz, to interpretujemy odwrotnie, czyli pozbyc sie tych cech.

Do jakis duzych zmian, jakis etap sie skonczy (10 mieczy), cos umrze (symboliczna smierc), coś pogrzebiesz.

Ach osiagniesz rownowage w zyciu (umoarkowanie), i stabilizacje.

Napisano

Serdecznie podziękowania dla Tarocistka doradca:energia:

• Maestro
Napisano

1.Moje życie obecnie - Król kielichów - masz przy sobie mężczyznę, który Ciebie kocha i wspiera:)

2.Co osiągnęłam - Sprawiedliwość - jesteś obiektywna, wstrzemięźliwa, nie wdajesz się w niepotrzebne spory, starasz się być sprawiedliwa dla otoczenia i nie osądasz po pozorach

3.Co straciłam - Cesarzowa - nie wiem, czy to sie nie wiąże ze sprawami macierzyństwa (przepraszam, ale takie mam odczucie po tej karcie na tej pozycji..), albo szansę, żeby wznieść się wyżej w karierze

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy -nauczyć się dobitniej wyrażać swoje zdanie

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Księżniczka buław - więcej spontaniczności:)

6.Dokąd zmierza moje życie? - 10mieczy,Sąd Król denarów - coś się u Ciebie definitywnie zakończy, może jakis trudny etap odejdzie i widać u Ciebie odrodzenie, jak i lepsze zabezpieczenie finansowe dzięki mężczyźnie

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka buław, Kapłanka - osia,gniesz harmonię, spokój, będziesz dla wielu autorytetem, staniesz się bardziej spontaniczna i chętna do poznawania nowego

Napisano
Zaciekawiona nowym rozkładem postanowiłam sprawdzić jak to jest w tym moim życiu.

cieplo,harmonia,dobro,dystans w stosunku do siebie,partner,ktory to wszystko dzieli wraz z toba

odcielas sie od starych spraw poprzez ich zrozumienie,pozytywnie zalatwione sprawy urzedowe,umiesz wybaczac,jestes samodzielna i rozsadna.

stracilas czastkie siebie

Precyzyjnie wyrazac swoje uczucia i mysli. Od czasu do czasu tupnac noga.

otworz sie na spontanicznosc,entuzjazm -na nowe,moze podroze ale tylko dla przyjemnosci :-))Popatrzec na siebie sama z innej perspekywy

zakonczyl sie u ciebie jakis paskudny okres czasu,ktory zmusil cie do podjecia pewnych decyzji,ktore zmienia twoje zycie na lepsze ,kto wie moze z Krolem Denarow.

pod warunkiem,ze otworzysz sie na nowe kaplanka to tez cos zawoalowanego czego jeszcze moze nie wiesz, nie znasz.

Czy spojrzy jakieś magiczne oko? , bardzo proszę:icon_smile:

Pozdrowienia i wszystkiego dobrego:brum:

Gość gość5
Napisano

1.Moje życie obecnie - Król kielichów - oj widać, że jestes spełniona w harmonii i spokoju

2.Co osiągnęłam - Sprawiedliwość - wewnętrzną równowagę, siłę-dobre rozwiazania

3.Co straciłam - Cesarzowa - swego rodzaju decyzyjnosc

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy - byc bardziej zdecydowanym, nie omijac problemow i nie probowac zawsze łagonych rozwiazan

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Księżniczka buław -umiec iwdziec nowe szanse/perspektywy i otwierac sie na nie

6.Dokąd zmierza moje życie? - 10mieczy,Sąd Król denarów- koncza sie niprzyjemne sprawy,nastapi zdecydowana poprawa, bedzie zadowolenie

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka buław, Kapłanka - spokoj i stabilizacje, dzialania zgodne z sobą, z wewnętrznym "ja"

Gość AngeloYasmine
Napisano

1.Moje życie obecnie - Król kielichów - jestes zrealizowana na polu uczuciowy ale i także intuicyjnym,postrzegasz świat przez pryzmat uczuć i bliskich ale takż ewyczuwasz więcej niż się wydaje.kierujesz się przede wszystkim ogromną empatią i intuicją w życiu

2.Co osiągnęłam - Sprawiedliwość -harmonia

3.Co straciłam - Cesarzowa -chyba poprzez swoje decyzje i skupienie się na rodzinię i innych niezrealzowałaś się jako kobieta coś ci umknęło poprzez poświęcenie się dla rodziny i mężczyzny

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy -bardziej mówić tym co cię boli co ci się nie podoba i co chcesz zmeinic,wziąść życie w swoje ręce i iść dalej

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Księżniczka buław - przebojowości ,pójścia do przodu pędem

6.Dokąd zmierza moje życie? - 10mieczy,Sąd Król denarów - zamknęłaś jakiś rodziął w swoim życiu i nie wiem ale ktoś powraca z lat młodzieńczych co związane jest z twoim tatą lub męzem ,powrót na łono rodziny w otoczenie skąd się narodziłaś???

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka buław, Kapłanka -ty nadal będziesz otwierać się na intuicję widzieć więcej niż ci się wydaje hehehe i anioły z umiaru ci pomagają ,nie wiem rozwiniesz zdolności jasnowidzenia albo coś wpodobie

buziaki Anez powodzenia:)

Napisano

Dziękuję Angelo, ta interpretacja potwierdza Twój dar jas:brum:nowidzenia pkt.6

Gość AngeloYasmine
Napisano

oj tam ,oj tam ,dar poprostu serce mi tak jakoś mówi i inaczej patrzę na karty:)zawstydzasz mnie kochana:):) cieszę się że strzeliłam w sedno:)

• 2 tygodnie później...
Gość Daffne
Napisano

1.Moje życie obecnie - Król kielichów

- uczucia są dla Ciebie niezmierne ważne w życiu. Czujesz potrzeby by był obok bliski sercu mezczyzna.

2.Co osiągnęłam - Sprawiedliwość

- osiągnęłaś to co pragnełaś uzyskać od życia, zdajesz sobie sprawę z tego,że aby coś osiągnąć trzeba włożyć własny wysiłek, ponad to być może czujesz, że to co uzyskalaś nalezy Ci się.

3.Co straciłam - Cesarzowa

- straciłaś być może wiarę w siebie jako kobieta, może coś zubożało w tym względzie, ale z pewnością dzięki meżczyźnie się to podrepertuje:)

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy

- skupi się na swoich potrzebach i dążyc do ich zrealizowania, to jest ważne zarówno w sferze uczuc, emocjonalnej i psychicznej.

- być może podejmowac decyzje i wiary w siebie.. Kochaj siebie i szanuj dbając o własne dobro i zdrowie.

6.Dokąd zmierza moje życie? - 10mieczy,Sąd Król denarów

- zmierza do zmian zdecydowanym krokiem.Postanowisz odciąc coś/kogoś co uznasz za nieopodiwednie i skupisz się na tym co dla Ciebie najlepsze.

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka buław, Kapłanka

- uzyskasz spokój wewnętrzny, ktory będzie Ci potrzebny w najbliższym czasie oraz pewność siebie większą.

Napisano

1. Moje życie obecnie - Król Kielichów - jest mężczyzna, który jest ciepły, uczuciowy i wrażliwy, kocha Cię, masz w nim oparcie, okazuje Ci swoje uczucia

2. Co osiągnęłam - Sprawiedliwość - bardzo możliwe, że jesteś w formalnym związku, umiesz sprawiedliwie oceniać innych

3. Co straciłam - Cesarzowa - mam nadzieję, że nie możliwość bycia matką i spełnienia w tej roli, bardzo możliwe że coś związanego z relacjami z mamą lub własną kobiecością...

4. Co zrobić, żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz Mieczy - Ty chyba potrzebujesz ruchu, dynamizmu, żeby coś się działo, podróżować, przemieszczać się

5. Czego muszę się jeszcze nauczyć? - Księżniczka Buław - ładnie gra mi to z Cesarzową... Gdzieś zagubiłaś swoją kobiecość i atrakcyjność... Naucz się z niej korzystać, wykorzystuj fakt, że jesteś kobieca, atrakcyjna, działaj i korzystaj z tego!!!

6. Dokąd zmierza moje życie? - 10 Mieczy, Sąd, Król Denarów - tu się coś kończy, odrodzi się jakaś relacja z zamożnym panem lub w rodzinie pan zapewni stabilizację finansową... bardzo możliwe, że kończą się kłopoty finansowe u Was w domu

7. Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka Buław, Kapłanka - tu jest równowaga, spokój, nauczysz się korzystać z tej kobiecości i działać w kierunku rozwoju duchowego, uda się połączyć jedno z drugim - Twoją kobiecość i działanie ze spokojem, medytacją i rozwojem wewnętrznym...

Buziaki :buziak:

Napisano

Ale dzisiaj masz intuicję weronko tylko pozazdościć, serdecznie dziękuję:okok:

Napisano
Ale dzisiaj masz intuicję weronko tylko pozazdościć, serdecznie dziękuję:okok:

Dziękuję Kochana :bukiet:

• Moderator
Napisano

Król kielichów - to takie ciepłe kluchy, więc dobrze Ci jest w domowych pieleszach, specjalnie niczego więcej nie potrzebujesz... może zostać jak jest...

Sprawiedliwość - to co się należy, myślę że w istocie osiągnełas równowagę w życiu, tzn wszystko jest poukładane na swoim miejscu, nie ma chaosu

Cesarzowa - kobieta spełniona, spełniona czyli jakby już wszystko co było do osiągnięcia osiągnęłaś

Rycerz mieczy - to karta zawieruchy, czynu, zatem trochę dziwna w tym miejscu, bo to pokazuje, że powinnaś jakby nadać tempa swojemu życiu....

Księżniczka buław czyli walet (paź) buław - wykorzystywać okazje, po prostu chwytaj dzień

10 mieczy to kres możliwości, Sąd to odnowienie starych starych spraw, Król denarów to przedsiębiorczość, partner życiowy... ciezko określić po pytanie dokąd zmierza życie jest mocno filozoficzne :P

Umiar, to równowaga ale taka flegmatyczna... księżniczka buław to szanse okazje przeżycia czegoś, kapłanka, to tajemnice, ukrycie... może po prostu osiągniesz równowagę w sensie poznania siebie...

Gość Euterpe
Napisano

1.Moje życie obecnie - Król kielichów

myślisz intensywnie o kimś

2.Co osiągnęłam - Sprawiedliwość

równowagę, sprawiedliwe ocenienie sprawy

3.Co straciłam - Cesarzowa

tak jak piszesz oraz pewną cząstkę kobiecości, większe skupienie się na sobie

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - Rycerz mieczy

działać szybko, sprawnie i z głową, potrafić walczyć o swoje, być stanowczą

więcej optymizmu, zabaw, spotkań, cieszenie się z drobiazgów

6.Dokąd zmierza moje życie? - 10mieczy,Sąd Król denarów

do pogrzebania czegoś, a następnie odrodzenia(coś musi umrzeć, aby inne mogło się narodzić), do stabilizacji finansowej, pewnego podłoża pod nogami

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Umiarkowanie, Księżniczka buław, Kapłanka

harmonię, spokój, optymizm, wzbogacenie duchowe