Gość bakea Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 1 karta - moje życie obecnie? - KAPLANKA : siedzę w domu w ukryciu obecnie nikt z rodziny nie wie że ja i mąż się rozwiedliśmy ... 2 karta - co osiągnelam? - KRÓL DENARÓW.. hm a tu nie wiem jak to odczytac... może fajną przyjaźń z mądrą głową? 3 karta - co stracilam?- 4 PAŁKI - okazję do jakiegos wyjazdu? ale 4 pałki tez odpowiada małej wieży z AW... 4 karta - co zrobic aby zyc w zgodze ze soba? - rada tarota. - PAZIK KIELICHÓW... może powinnam okazać więcej uczuć sobie .... 5 karta - czego musze sie jeszcze nauczyc? - GŁUPIEC - nauczyc sie dokonywania własciwych wyborów , nowej drogi i nowych początków? 6 karta - dokąd zmierza moje życie? - 6 KIELICHÓW ... czyżby to stanu sprzed przeszłości? wszystko od nowa czas zaczynac.. 7 karta - co jeszcze osiągne w życiu?- GWIAZDA 6 DENARÓW RYDWAN... jakies wyjazdy moze zwiazane z prcą byc moze zmiana miejsca zamieszkania? ech nie potrafię sobie interprecic kart :queen: Cytuj
Gość Mana Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 1 karta - moje życie obecnie? - KAPLANKA : przeżywanie różnych rzeczy w swoim wnętrzu... nie afiszowanie się dookoła ze wszystkim 2 karta - co osiągnelam? - KRÓL DENARÓW.. być może znalazłaś coś ważnego dla siebie... 3 karta - co stracilam?- 4 PAŁKI - Twój dotychczasowy 'dom' runął.. 4 karta - co zrobic aby zyc w zgodze ze soba? - rada tarota. - PAZIK KIELICHÓW... podążaj za swymi pragnieniami i marzeniami... zwracaj uwagę na to co czujesz 5 karta - czego musze sie jeszcze nauczyc? - GŁUPIEC - życia od nowa... dostrzegania nowych szans i możliwości.. a także odnajdywania nadziei, że będzie dobrze... 6 karta - dokąd zmierza moje życie? - 6 KIELICHÓW ... do stworzenia szczęśliwego obrazka.. może chodzić tu np. o to że będziesz mieć dzieci albo założysz rodzinę 7 karta - co jeszcze osiągne w życiu?- GWIAZDA 6 DENARÓW RYDWAN... może chodzi o to, że uda Ci się osiągnąć pewną równowagę lub będziesz starała się równoważyć to co pragniesz i swoje wyobrażenia z rzeczywistością.... i może jakieś marzenie uda Ci się spełnić Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 1.moje życie obecnie - KAPŁANKA - to prawdziwa tajemnica, której odkrycie uwolni Twoje wnętrze 2.co osiągnęłam - KRÓL DENARÓW - świadomość, że nie osiągniesz tego co pragniesz na ten moment swojego zycia 3. co straciłam - 4 pałki - może bezpieczeństwo, swój azyl. 4.co zrobić , aby żyć w zgodzie ze sobą? - PAZIK KIELICHÓW - jako rada to dążyć do uzdrawiania relacji rodzinnych 5.czego muszę się jeszcze nauczyć ? GŁUPIEC - pokonywać doświadczenia życiowe aby otworzyć się pewniej na nowe 6.dokąd zmierza moje zycie? 6KIELICHÓW - do stworzenia rodziny, takiej jakiej pragniesz. 7.co jeszcze osiągnę w życiu? GWIAZDA 6 DENARÓW RYDWAN - zmianę życia, z nadzieją ruszysz do przodu, możliwe żę wyjedziesz ale z mężczyzną, który pomoże Ci zbudować nowe struktury swojego życia. Cytuj
auris81 Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) No ta ja swoje tez dorzuce 1. Moje zycie obecnie: KAPLANKA Zdaje sie,ze wycofalas sie z zycia towarzyskiego jako takiego i zwrocilas ku swojemu wnetrzu i przemysleniom,ukladaniu spraw w glowie.Kaplanka,to rowniez przewodniczka duchowa,intuicja i kontakt z duchowoscia. 2.Co osiagnelam: KROL DENAROW Pewien rodzaj stabilizacji i sile do dalszych dzialan 3.Co stracilam:4 KIJE Dom jako taki,a raczej ognisko domowe i odciecie od niektorych ludzi z otoczenia.Pewne drzwi zamknely sie przed Toba 4.Co zrobic aby zyc w zgodzie ze soba: WALET KIELICHOW Sluchac swoich uczuc i potrzeb.Nie tlamsic ich w sobie 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc: GLUPIEC Luzu,spontanicznosci,zycia tu i teraz,lapania chwil i szans 6.Dokad zmierza moje zycie: 6 KIELICHOW Do powrotu wczesniejszej radosci zycia,do uczuc z czasow,kiedy czulas,ze mozesz wszystko,a swiat stoi przed Toba otworem 7.Co osiagne jeszcze w zyciu: GWIAZDA,6 DENAROW,RYDWAN Spelnienie uczuciowe w postaci kogos z kim bedziesz dzielic swoje szczescie,spotanie kogos,kto bedzie Twoja bratnia dusza,z kim mozna dzielic radosci i smutki.Mozliwe,ze zmienisz miejsce zamieszkania Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2013 przez auris81 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1 karta - moje życie obecnie? - KAPLANKA : a także TY i karty 2 karta - co osiągnelam? - KRÓL DENARÓW.. - partner, związek 3 karta - co stracilam?- 4 PAŁKI - 4 buławy to też związek, partnerstwo - tego już nie ma . 4 karta - co zrobic aby zyc w zgodze ze soba? - rada tarota. - PAZIK KIELICHÓW... dokładnie - zadbać o siebie ale też poszukać jakiejś "bratniej duszy", która pomoże Ci wyjść ze swojej samotni/. Tto nie musi być mężczyzna chodzi o rozmowę, zrozumienie Twoich emocji. 5 karta - czego musze sie jeszcze nauczyc? - GŁUPIEC - cieszyć się życiem, dniem codziennym, nawet drobiazgami. 6 karta - dokąd zmierza moje życie? - 6 KIELICHÓW ... żeby nie zatrzymać się w przeszłości, nie rozpamiętywać tego co było ale zacząć budować nowe życie , mieć plany i je realizować - to też nawiązanie do karty Głupca -> początek i zaczynanie wszystkiego od zera, z czystą kartą 7 karta - co jeszcze osiągne w życiu?- GWIAZDA 6 DENARÓW RYDWAN... Jak dobrze zaplanujesz i zrealizujesz to znajdziesz osoby na których będziesz mogła polegać, a Rydwan to też zmiana miejsca zamieszkania Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1 karta - moje życie obecnie? - KAPLANKA : siedzę w domu w ukryciu obecnie nikt z rodziny nie wie że ja i mąż się rozwiedliśmy ... Juz wczesniej pisalam Ci, ze jestes na etapie porzadkowania i uzdrawiania swojego zycia. Tu Kaplanka mowi o tym samym. Cos tam los szykuje Ci fajnego, ale to wymaga jeszcze czasu... Tak powiedzialabym, ok roku zanim zdecydujesz sie konkretnie na cos nowego... moze dluzej... 2 karta - co osiągnelam? - KRÓL DENARÓW.. hm a tu nie wiem jak to odczytac... może fajną przyjaźń z mądrą głową? Nie wiem, jak tam zawodowo stoisz, ale tu moglaby byc Twoja stabilnosc zyciowa i finansowe. Ja po rozstaniu z mezem czasem tez jako Krol Monet wychodze. Jako osoba, ktora dba glownie o dobro moich dzieci. Porozwodowo samotnie kobieta tez tak moze wychodzic. W meskiej karcie. 3 karta - co stracilam?- 4 PAŁKI - okazję do jakiegos wyjazdu? ale 4 pałki tez odpowiada małej wieży z AW... Pelny dom, pelna rodzine. Cos sie rozpadlo. 4 Bulaw zamyka cos. 4 karta - co zrobic aby zyc w zgodze ze soba? - rada tarota. - PAZIK KIELICHÓW... może powinnam okazać więcej uczuć sobie .... Nie porzucac marzen. Dbac o wszystko, co kochasz. Dbac o te drobne rzeczy, ktore sprawiaja Tobie na co dzien przyjemnosc. Pielegnowac rozne swoje pasje. Paz Kielichow to takze Umiarkowanie w AW a Umiarkowanie u Crowleya np. to Sztuka, takze wszystko, co wiaze sie z czym pieknym. Moze lubisz malowac, pisac wiersze lub ogolnie otaczac sie pieknem. 5 karta - czego musze sie jeszcze nauczyc? - GŁUPIEC - nauczyc sie dokonywania własciwych wyborów , nowej drogi i nowych początków? Przede wszystkim cieszyc sie zyciem. Potrzebujesz nauczyc sie takiej niefrasobliwosci, patrzenia w przyszlosc bez ogladania sie za siebie. Umiec zostawic to, co bylo i pozwolic sobie na zupelnie nowe doswiadczenia. 6 karta - dokąd zmierza moje życie? - 6 KIELICHÓW ... czyżby to stanu sprzed przeszłości? wszystko od nowa czas zaczynac.. Mozliwe, ze wrocisz do tej siebie, ktora bylas kiedys. Do swoich marzen kiedys, do swoich planow. Czasem bywa, ze w biegu zycia zapominamy o tym i gubimy siebie po drodze. Tu mozesz siebie odnalesc na nowo. 7 karta - co jeszcze osiągne w życiu?- GWIAZDA 6 DENARÓW RYDWAN ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa... jakies wyjazdy moze zwiazane z prcą byc moze zmiana miejsca zamieszkania? Tu widac na nowo ukladanie sobie zycia. Uzdrawianie sie, robienie nowych planow. Wspolpraca i przyjaznie z ludzmi, ktorzy doceniaja to, co dla nich robisz i takze daja, nie tylko biora. I konkretne dzialania. Z podsumow widac, ze przed Toba okres takiej niepewnosci troche i poruszania sie po omacku. Ale to tylko kwestia czasu, az sobie wszystko poukladasz na nowo. Powodzenia Cytuj
gucio19 Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1 karta - moje życie obecnie? - KAPLANKA : siedzę w domu w ukryciu obecnie nikt z rodziny nie wie że ja i mąż się rozwiedliśmy ...Usunelas się w cien, rozmyślasz nad tym co było, nie w głowie Ci rozrywki 2 karta - co osiągnelam? - KRÓL DENARÓW.. hm a tu nie wiem jak to odczytac... może fajną przyjaźń z mądrą głową? stabilizację finansową i psychiczną 3 karta - co stracilam?- 4 PAŁKI - okazję do jakiegos wyjazdu? ale 4 pałki tez odpowiada małej wieży z AW... małzenstwo 4 karta - co zrobic aby zyc w zgodze ze soba? - rada tarota. - PAZIK KIELICHÓW... może powinnam okazać więcej uczuć sobie .... odkryć w sobie dziecko, nie przeżywać tak wszystkiego 5 karta - czego musze sie jeszcze nauczyc? - GŁUPIEC - nauczyc sie dokonywania własciwych wyborów , nowej drogi i nowych początków? może powinnaś nie przywiązywać uwagi do spraw materialnych, zadbać o dobre samopoczucie niezależnie od sytuacji, obrać nową drogę 6 karta - dokąd zmierza moje życie? - 6 KIELICHÓW ... czyżby to stanu sprzed przeszłości? wszystko od nowa czas zaczynac.. czeka Cię powrót do czasów (może tylko mentalny) kiedy czułaś się szczęśliwa 7 karta - co jeszcze osiągne w życiu?- GWIAZDA 6 DENARÓW RYDWAN... jakies wyjazdy moze zwiazane z prcą byc moze zmiana miejsca zamieszkania? pierwsze co przyszło mi na myśl to związek, ale może też zmiana miejsca zamieszkania ech nie potrafię sobie interprecic kart :queen: jestem początkujaca także potraktuj tą interpretację z przymrużeniem oka Życzę wszystkiego dobrego ;* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi