Skocz do zawartości

Jak sie uda srodowa impreza?

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak sie uda srodowa impreza (wigilijno-noworoczna w pracy)?

Sąd, Rycerz Mieczy, 3 Denarów; dołożyłam: Gwiazda

Mysle, ze bedzie "rodzinna" atmosfera, bede duzo dyskutowala o pracy z jakims kolega. Ta gwiazda moze swiadczyc o tym, ze ogolnie bedzie mi sie podobac.

Weryfikacja w czwartek :)

Gość paulinqa123
Napisano

będzie to chwila uwolnienia, relaksu, rozluźnienia atmosfery, kilka sporów zostanie zażegnanych, będzie panowac przyjazna atmosfera

Gość alles-in1
Napisano

Ja mysle, ze bedziesz z jakims panem o zmianach rozmawiac, moze masz jakis spor z tym panem? Jesli tak to zażegnacie ten spor. Ogolnie impreza pozytywna, bedziesz zadowlona :)

Napisano

Będzie bardzo miło, przyjemnie aż szkoda będzie kończyć tą imprezę ;)

Napisano

Mały spór, wymiana zdań w jakiejs kwestii.Ogólnie powinnaś być zadowolona.

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

"odkurzysz" znajomości, dużo rozmów, może jakaś sprzeczka, szybkie podjęcie decyzji, dużo kontaktów, szybka wymiana zdań, możesz na koniec się zamarzyć...

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Mysle, ze bedzie "rodzinna" atmosfera, bede duzo dyskutowala o pracy z jakims kolega. Ta gwiazda moze swiadczyc o tym, ze ogolnie bedzie mi sie podobac.

Weryfikacja w czwartek :)

atmosfera będzie sympatyczna, możesz się z kims posprzeczać ale nie zepsujesz sobie tym humoru ;) gwiazda a w podsumie smierc, to zmiana na lepsze, może cos po tej imprezie wyniknie z kims?;)

Napisano

-- Spotkanie to "naładuje Cię" pozytywną energią" nie tylko w sensie duchowym :).

- Otworzą się przed Tobą nowe możliwości w pracy -- ale wymaga to dużej dyplomacji na przyszłość oraz cierpliwości z Twojej strony.

Impreza sama w sobie tradycyjna/Sąd/ - rozmowy/Ryc.M/ oraz towarzysko-zawodowe konwersacje/3 den/.

• Lubię to! 1
Napisano

WERYFIKACJA:

Impreza była w porządku, bez szału, niestety przez przeziębienie nie mogłam zbytnio "szaleć". Dużo rozmawiałam, nie miałam żadnej sprzeczki, pod koniec trochę się nudziłam... A ta gwiazda mogła świadczyć o dodatkowej 'atrakcji' jaką było karaoke :)

Dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji!

Napisano

ja mam w nastepny czwartek, postawie karty pozniej. Dziekujemy za weryfikacje :D