Frambuesa_ Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Jak sie uda srodowa impreza (wigilijno-noworoczna w pracy)? Sąd, Rycerz Mieczy, 3 Denarów; dołożyłam: Gwiazda Mysle, ze bedzie "rodzinna" atmosfera, bede duzo dyskutowala o pracy z jakims kolega. Ta gwiazda moze swiadczyc o tym, ze ogolnie bedzie mi sie podobac. Weryfikacja w czwartek Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 będzie to chwila uwolnienia, relaksu, rozluźnienia atmosfery, kilka sporów zostanie zażegnanych, będzie panowac przyjazna atmosfera Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Ja mysle, ze bedziesz z jakims panem o zmianach rozmawiac, moze masz jakis spor z tym panem? Jesli tak to zażegnacie ten spor. Ogolnie impreza pozytywna, bedziesz zadowlona Cytuj
pretoria Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Będzie bardzo miło, przyjemnie aż szkoda będzie kończyć tą imprezę Cytuj
beatrycze18 Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Mały spór, wymiana zdań w jakiejs kwestii.Ogólnie powinnaś być zadowolona. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) "odkurzysz" znajomości, dużo rozmów, może jakaś sprzeczka, szybkie podjęcie decyzji, dużo kontaktów, szybka wymiana zdań, możesz na koniec się zamarzyć... Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Euterpe Cytuj
gucio19 Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Jak sie uda srodowa impreza (wigilijno-noworoczna w pracy)? Sąd, Rycerz Mieczy, 3 Denarów; dołożyłam: Gwiazda Mysle, ze bedzie "rodzinna" atmosfera, bede duzo dyskutowala o pracy z jakims kolega. Ta gwiazda moze swiadczyc o tym, ze ogolnie bedzie mi sie podobac. Weryfikacja w czwartek atmosfera będzie sympatyczna, możesz się z kims posprzeczać ale nie zepsujesz sobie tym humoru gwiazda a w podsumie smierc, to zmiana na lepsze, może cos po tej imprezie wyniknie z kims? Cytuj
niiwa Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Jak sie uda srodowa impreza (wigilijno-noworoczna w pracy)? Sąd, Rycerz Mieczy, 3 Denarów; dołożyłam: Gwiazda -- Spotkanie to "naładuje Cię" pozytywną energią" nie tylko w sensie duchowym . - Otworzą się przed Tobą nowe możliwości w pracy -- ale wymaga to dużej dyplomacji na przyszłość oraz cierpliwości z Twojej strony. Impreza sama w sobie tradycyjna/Sąd/ - rozmowy/Ryc.M/ oraz towarzysko-zawodowe konwersacje/3 den/. 1 Cytuj
Frambuesa_ Napisano 13 Grudnia 2013 Autor Napisano 13 Grudnia 2013 WERYFIKACJA: Impreza była w porządku, bez szału, niestety przez przeziębienie nie mogłam zbytnio "szaleć". Dużo rozmawiałam, nie miałam żadnej sprzeczki, pod koniec trochę się nudziłam... A ta gwiazda mogła świadczyć o dodatkowej 'atrakcji' jaką było karaoke Dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji! Cytuj
panna.marta Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 ja mam w nastepny czwartek, postawie karty pozniej. Dziekujemy za weryfikacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi