Skocz do zawartości

I moje zycie

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1.Moje życie obecnie - Król mieczy jestem na etapie myślenia rozsądkiem, na silę odrzucam uczucia, bo zostały one zranione

2.Co osiągnęłam -Rycerz Kielichów większą wrażliwość

3.Co straciłam - Paź Mieczy możliwość wyjaśnień pewnych spraw, możliwość dotarcia do prawdy

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 2 kielichów hmmm, kierować się jednak odruchami serca

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - 7 buław As kielichów 6 kielichów walki o swoje, walki o uczucia, o poczucie bezpeiczeństwa

6.Dokąd zmierza moje życie? - 6denarów Królowa Denarów As mieczy Śmierć Cesarzowa wybaczcie ilość kart, ale tak wyszło... osiągnę równowagę w finansach, co za tym idzie zmieni się wiele w moim życiu, będę spełniona:)

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Sprawiedliwość Pać denarów As buław paź buław Król Kielichów osiagnę równowagę, może i będzie drugie dziecko,albo osiągnę spontaniczność i radość z codzienności dzięki mężczyźnie

Napisano

1.Moje życie obecnie - Król mieczy

trochę rzeczy mogło się pozmieniać. Coś się skończyło bądź kończy coś innego może się zaczynać. Starasz się opierać teraz nad tym co Twój rozum Ci podpowiada

2.Co osiągnęłam -Rycerz Kielichów

odkryłaś czy może trochę bardziej doceniłaś tą wrażliwą część siebie... jakiś bagaż emocjonalny mogłaś rozładować...

3.Co straciłam - Paź Mieczy

zareagowania na pewne sprawy w zarodku...

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 2 kielichów

współpracować z innymi... nie zapominać o swych uczuciach i emocjach

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - 7 buław As kielichów 6 kielichów

walki o to czego pragniesz, co jest dla Ciebie bardzo ważne... walkę by móc być szczęśliwą

6.Dokąd zmierza moje życie? - 6denarów Królowa Denarów As mieczy Śmierć Cesarzowa

do zakończenia pewnych spraw... możliwe jakieś rozstania.... szukanie równowagi w relacjach, ale nie wszystko będzie można ciągnąć dalej

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Sprawiedliwość Pać denarów As buław paź buław Król Kielichów

rozprawisz się z tym co będzie już ciążyć, nauczysz się czegoś nowego... znajdziesz coś lub kogoś kto da Ci ciepło i będzie Ci dobrze

Napisano

1. Moje życie obecnie - Król mieczy - w Twoim życiu rozum wyszedł na plan pierwszy, inaczej zaczęłaś myśleć i widzieć, widać izolację od otoczenia i jakieś sprawy urzędowe sięszykują.

2.Co osiągnęłam - Rycerz kielichów - doświadczenia emocjonalne, może nie zawsze pozytywne.

3.Co straciłam Paz mieczy - tak jak piszesz możliwość wyjaśnienia pewnych spraw

4.Co zrobić, żeby żyć w zgodzie ze sobą? 2 kielichów - kieruj się sercem bo inaczej będzie ci trudno, ty potrzebujesz miłości.

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? 7 buław As kielichów 6 kielichów - walczyć w imię miłości, rodziny.

6.Dokąd zmierza moje życie? 6 denarów Królowa denarów As mieczy Śmierć Cesarzowa - do wprowadzenia zmian w swoim życiu żebyś otrzymywała tyle ile z siebie dajesz.

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Sprawiedliwość, Paz denarów As buław Paz buław Król kielichów - też widzę drugie dziecko i Twoją zmianę postrzegania rzeczywistości, dojrzysz to czego nie widziałaś przedtem.

Gość gość5
Napisano

1.Moje życie obecnie - Król mieczy obecnie działasz obiektywnie, jestes skupiona na intelekcie a nie na uczuciach

2.Co osiągnęłam -Rycerz Kielichów większą wrażliwość, ale też zmiany dzieki ktorym jestes silniejsza

3.Co straciłam - Paź Mieczy pazik mieczy nie umie sie bronic tak do konca-

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 2 kielichów byc taka jaka bylas- wspoldzialac z ludzmi, byc dobrym dla siebie i innych

5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? - 7 buław As kielichów 6 kielichów bronic swojego zdania, wartosci dla Ciebie ważnych

6.Dokąd zmierza moje życie? - 6denarów Królowa Denarów As mieczy Śmierć Cesarzowa ydaje mi sie, że jakis awns Ci się szykuje, który polepszy sytuacje materialna ispowoduje, że bedziesz niezależna i samodzielna

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Sprawiedliwość Pać denarów As buław paź buław Król Kielichówbyc może dziecko i pana, który biedzie Cie kochal iszanował a zarazem da spelnienie

Napisano
odcinasz się bez emocji od tego, co Ci w jakiś sposób przeszkadza
panowanie nad emocjami, nie targają Tobą, tak jak kiedyś:-)
- nie wiem....
kierować się sercem
trza się nauczyć panować nad swoich wnętrzem, emocjami
6.Dokąd zmierza moje życie? - 6denarów Królowa Denarów As mieczy Śmierć Cesarzowa
do transformacji z osoby, która jest chłodna i skupiona na materii, w kobietę, która jest pewna siebie, swoich atutów, kobietę otwartą
7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Sprawiedliwość Pać denarów As buław paź buław Król Kielichów
będzie jakaś szansa na szczęście rodzinne
  • Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Gość Daffne
Napisano

jesteś stanowcza i chłodna,masz umysł analiczny, skupiasz sie obecnie na rzeczowości i konkretach. W pracy zapewne ma to wiele plusów.

nauczyłaś się okazywać uczucia:uwalniać je i pokazywac na zewnątrz. Myslę,że to bardzo cenisz sobie.

straciłaś część nerwowości swojej,która czasem dzialała na Twoją szkodę.

4.Co zrobić , żeby żyć w zgodzie ze sobą? 2 kielichów

kochać siebie i innych pokazujac im to bo do dajesz to również otrzymujesz. Nie zawsze może od tej osoby, której się daje, ale wraca czasem nawet podwojone.

jeszcze trzeba nauczyc sie kontrolowac uczucia jakie sie w Tobie budzą.

zmierzza do zmian, przemian w Tobie samej, gdzie z kobiety chłodnej stanies się uczuciową kobotką,która potrafi się cenić. Być opiekuńczą,troskliwą i uczuciową, ale także stanowczą jesli będziesz chciała. Ladnie się to zbalansuje i będzie równowaha bez skrajności.

uzyskasz związek a i uważaj bo tu karty ciążowe są. Możliwe, że jeszcze jedno dziecko Ci pisane z kimś.

Napisano

1. Moje życie obecnie - Król Mieczy - jakiś facet zranił Cię swoim egoizmem, chłodem, może słowem...

2. Co osiągnęłam Rycerz Kielichów - pana, który jest aktywny w Twoją stronę, flirtuje, prawi komplementy, jest zaangażowany w tę relację

3. Co straciłam Paź Mieczy - znajomość z panem, który zachowywał się ja dzieciak, ranił słowem, może były kłótnie i pyskówki

4. Co zrobić, żeby żyć w zgodzie ze sobą? - 2 kielichów - otworzyć się na pana, który jest zwrócony w Twoją stronę, ale też otworzyć się na relacje "dwójkowe", widać, że pozytywny kontakt z drugą osobą bardzo dobrze na Ciebie wpływa

5. Czego muszę się jeszcze nauczyć? - 7 buław As kielichów 6 kielichów - obrony przed uczuciami i emocjami, które powracają (bardzo możliwe że ciągle powraca jakiś pan, który wzbudza uczucia i emocje)

6. Dokąd zmierza moje życie? - 6 denarów Królowa Denarów As mieczy Śmierć Cesarzowa - osiągniesz równowagę i spełnienie, ale potrzebne będą radykalne zmiany...

7. Co jeszcze osiągnę w życiu? Sprawiedliwość Paź denarów As buław paź buław Król Kielichów - ja nie wiem czy Ty nie będziesz się rozwodzić i kolejne dziecko z nowym mężczyzną...

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

chłodno/rozsądnie pochodzisz do spraw, zamknęłaś dostęp do swojego wnętrza chociaż nadal utrzymujesz kontakty, dużo analizujesz, masz władzę na czymś/kimś lub nad samym sobą, kontrolujesz siebie/kogoś/coś,

może wyciągnęłaś rękę do kogoś, czujesz się odważniejsza, lepsza, zmierzasz do czegoś/kogoś

możliwość kontaktu z kimś, miałaś coś zrobić a tak się nie stało

nie odtrącać innych ludzi, spotykać się z osobami, które mają w sobie dobrą energię, poczuć przy sobie bliskość osoby, która nie zrani

walki, większej aktywności w okazywaniu uczuć, może komuś coś teraz podarujesz(są święta), okazywania emocji, nie każdy wie, co się dzieje w głowie króla mieczy, więcej też cieplejszych emocji w sobie

6.Dokąd zmierza moje życie? - 6 denarów Królowa Denarów As mieczy Śmierć Cesarzowa

rozdzielisz sprawy związane z Tobą, domem a sprawami zawodowymi(materialnymi), staniesz się bardziej pewna siebie, kobieca, nie będziesz tak zapatrzona w coś, co daje tylko chwilową ulgę

7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Sprawiedliwość Paź denarów As buław paź buław Król Kielichów

rozrachunek z tym co było, jest a ma być(taka lista za i przeciw + wniosek), dostaniesz cenną informację, która pozwoli Ci na coś/kogoś spojrzeć inaczej lub będziesz zapatrzona w innego pana i będziesz o nim marzyć

Edytowane przez Euterpe