Skocz do zawartości

Niespodzianka w tym tygodniu + 2 inne pytania

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaka czeka mnie niespodzianka w tym tygodniu? diabeł, 3 pucharów, 8denarów ->

Diabeł to pożądanie/seks, 3 pucharów impreza, wiążąc to ze sobą może ktoś będzie dążył do zbliżenia ze mną?

Czy będziemy mięli okazję spotkać się w realu? ( Jest to rodzina moich znajomych, od czasu do czasu ze sobą popiszemy, mieszka niedaleko mnie ) śmierć, słońce, król mieczy, giermek mieczy -> cesarzowa/ H.B kapłan

Myślę, że tak, ale trochę czasu minie zanim to nastąpi

Co nas czeka po tym spotkaniu? wypadły : 4pucharów, 2denarów, cesarzowa

Dojdzie do tego, że będzie miał rozterki związane ze swoją kobietą. Sam nie będzie wiedział co z tym fantem zrobić, będzie się z tym borykał, ale raczej zostanie przy niej.

Napisano

Niespodzianka w tym tygodniu

Jaka czeka mnie niespodzianka w tym tygodniu? diabeł, 3 pucharów, 8denarów

- DIABEŁ zaskoczy i da do myślenia -

- 3 puch to uczucia, emocje, więzi z bliskimi

- 8 den - postawisz na codzienność - nie będziesz chciała niczego zmieniać.

Powiem tak.

- są tematy, które wymagają /w Tobie/ "analizy" - spróbuj ustalić w SOBIE - na ile TY decydujesz - a na ile KTOŚ inny:(

Trzymaj się w tym tygodniu ściśle ustanowionych zasad.

Napisano

Ciężko i zweryfikować...

Face to face nikt nie dążył do tego co napisałam, raczej przez sms'y była zachęta.

A z tego co napisałaś myślę, że postawiłam na codzienność :P