Skocz do zawartości

Mój Nów od 02.12.2013 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jakby kto mi pomógł, będę wdzięczna..Zrobiłam go w okolicach nowiu księżyca..

Przełożenie As Buław Księżyc 2 kielichów suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa

przełożenie zapewne informuje o relacji z panem, głównie telefonicznej,czasem netowej, dla mnie ona jest niepewna w sensie rozwoju

1.Co trzeba odpuścić 8 denarów 6 buław 7 mieczy suma Pustelnik

skupienie na pracy,plotki w pracy,ew.unikanie pewnych rozmów

2. Co trzymać jak najbliżej Kapłan Diabeł Giermek Buław suma Kapłanka HB Sąd/Kapłanka

moje małżenstwo, ale i moje zasady, mam być powściągliwa, czyli generalnie taka jaka jestem teraz:)

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 kielichów Sprawiedliwość 3buław Król Kielichów suma Diabeł HB Wieża/Rydwan

trzeźwy osąd dotyczący relacji z mężczyzną,ale i pewne perspektywy,wydaje się, że korzystne na przyszłość

4. Jak świat wpływa na mnie Kapłanka Rydwan Król Monet suma Kochankowie HB Pustelnik

wydaje mi się, że ok, widać tu rozwój mojej intuicji,bardziej zaglądam wgłąb siebie,ale i widać też jakiegoś faceta, może szef da cos na Boże Narodzenie

5. Co mozesz i musisz dac innym 4 buław Moc Pustelnik suma Świat HB Kochankowie

radość, pewność siebie,wsparcie i mądre rady

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca Wisielec 7 Kielichów 5 buław Cesarzowa suma Diabeł HB Pustelnik

cos ulegnie zmianie, zastój się zakończy,ktoś może zawalczyć o kontakty ze mną

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 mieczy Kapłan Rycerz Kielichów (doł.As monet Diabeł)

ostatni rzad mówi mi,z czym faktycznie będe musiała się zmierzyć,widać, że po okresie izolacji coś się zacznie dziać w kwestii uczuć, może Święta przyniosą zmiany, może z kimś przyjdzie mi się pogodzić

Napisano

Bardzo mozliwe, ze moze chodzic o jakas fajna znajomosc, ktora gdzies tam ma zalazek na cos wiecej. Na razie jednak bedziesz miala potrzebe, aby zajac sie sama soba i chwile potrwa, zanim (jezeli w ogole) zdecydujesz sie isc glebiej w tym kierunku.

Przede wszystkim takie uparte stawianie na swoim i kombinowanie, jak osiagnac to czy tamto. Zastanow sie najpierw, zanim zadzialasz, zeby pozniej nic nie zalowac. :)

2. Co trzymać jak najbliżej Kapłan Diabeł Giermek Buław suma Kapłanka HB Sąd/Kapłanka

Bazowanie na tym, co masz, ale tylko w takim zakresie, zeby czuc pewnosc tego, co robisz, zeby nie zawezac sie i nie zasklepiac w czyms tylko dlatego, ze boisz sie lub nie ufasz, ze sobie poradzisz. Wlasnie... takze wieksze zaufanie we wlasne mozliwosci.

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 kielichów Sprawiedliwość 3buław Król Kielichów suma Diabeł HB Wieża/Rydwan

Przede wszystkim trzezwe spojrzenie na zycie. A takze gdzies tam masz na kogo liczyc. Jest jakis mezczyzna, moze maz, ktory w razie czego wesprze Ciebie i bedzie Tobie podpora. Z drugiej strony potrzeba wyjsc poza pewne schematy myslowe jeszcze, co juz sie dzieje i jest procesem, ktory wlasnie trwa.

4. Jak świat wpływa na mnie Kapłanka Rydwan Król Monet suma Kochankowie HB Pustelnik

Masz teraz czas, gdzie wycofujesz sie co nieco, masz koniecznosc przemyslenia pewnych spraw, podjecia pewnych decyzji. Moze to dotyczyc jakiegos mezczyzny takze. W kazdym razie tu nic na hurra... nie wolno dzialac.

Swoja wiedze, swoje mozliwosci, swoja madrosc i przede wszystkim swoje towarzystwo, takze swoj zapal. ;)

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Księżyca Wisielec 7 Kielichów 5 buław Cesarzowa suma Diabeł HB Pustelnik

Tu widac duza chec zmian, powaznych zmian. Jednak potrwa chwilke, zanim wcielisz je w zycie. Tu takze zaznacza sie duza potrzeba przemyslenia pewnych spraw i dopiero wtedy dzialania. ;)

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 4 mieczy Kapłan Rycerz Kielichów (doł.As monet Diabeł)

Przede wszystkim pewne sprawy musisz sobie poporzadkowac. Odpoczac chwile... i pozniej juz dzialac... zgodnie z tym, co podpowiada Ci logika, jak rowniez serce i intuicja. :)

Powodzenia Inezko :bukiet:

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

możliwe, że wkroczysz w tym miesiącu w nowe "lądy", które nie sa jeszcze dokładnie przez Ciebie zbadane, mogą to być miłe doświadczenia, ale nowe :)

odpuścić brak wiary w siebie i negatywne myślenie, nie próbować też na siłę stawiać na swoim uparcie

jak najbliżej siebie trzymać dwie pieczenie na jednym ogniu, więc i małżenstwo i relacje poza małżeńskie,które dają adrenalinę i emocje (dabeł) (paź buław)

najważniejszym nabytkiem są przemyślenia po prewnych wydarzeniach, może to być obwinianie sie albo inne emocje negatywne, zktórymi będzie trzeba się samej w sobie rozliczyć, a potem już tylko lepiej bo widać mężczyznę przy Tobie ciepłego i sympatycznego ^^

wpływa pozytywnie, zwłaszcza ten męski, dzięki czemu masz urozmaicenie i fakt , że się dzieje cieszy Cię

dać seksapil własny, sprawiać by ktoś nie mógł wytrzymać bez Ciebie, podnosić ciśnieine:P

zaczniesz realizować marzenia, które dłuższy czas nosisz w sobie. odważysz się w okresie świąt albo po nich ^^ Albo po prostu będziesz w dobrym nastroju.

nauczyć sie łączyć dobre z pożytecznym (relacje) i sprawiać by nie ucierpiał nikt z powodu własnego przemęczenia czy jakichś własnych dyskusji z soba sama (4 mieczy).

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

przełożenie zapewne informuje o relacji z panem, głównie telefonicznej,czasem netowej, dla mnie ona jest niepewna w sensie rozwoju

skupienie na pracy,plotki w pracy,ew.unikanie pewnych rozmów

Podejrzewam, że chodziło o nadmierne skupienie na pracy,ale i o kręcenie, brak szczerości

moje małżenstwo, ale i moje zasady, mam być powściągliwa, czyli generalnie taka jaka jestem teraz:)

i dodam, że kontakty z kims

trzeźwy osąd dotyczący relacji z mężczyzną,ale i pewne perspektywy,wydaje się, że korzystne na przyszłość

jestem większą realistka niż kiedykolwiek byłam, ktoś mnie rozczarował....w tej 3 buław może chodzic o mój wyjazd, król kielichów to pan, co mi głowę zawraca.

wydaje mi się, że ok, widać tu rozwój mojej intuicji,bardziej zaglądam wgłąb siebie,ale i widać też jakiegoś faceta, może szef da cos na Boże Narodzenie

świat dał mi sporo cierpliwości,poza tym dostałam od męża na Gwiazdkę płytę ukochanego wykonawcy, no i szef docenił:)

radość, pewność siebie,wsparcie i mądre rady

cos ulegnie zmianie, zastój się zakończy,ktoś może zawalczyć o kontakty ze mną

ktoś mnie zaskoczył kontaktami,ale go odrzuciłam,ktos inny na chwilę się wstrzymał, ale w sumie się działo:)

ostatni rzad mówi mi,z czym faktycznie będe musiała się zmierzyć,widać, że po okresie izolacji coś się zacznie dziać w kwestii uczuć, może Święta przyniosą zmiany, może z kimś przyjdzie mi się pogodzić

chyba trochę odpoczęłam emocjonalnie, bardziej respektuję zasady, które mi wpojono, no i ktos tam wzdycha..