SacralNirvana Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel Nie do konca jeszcze jest tak, jakbym sobie zyczyla. Jestem w trakcie uwalniania sie od roznych zaleznosci. Tak na marginesie. Moja karta rozwojowa na ten rok urodzeniowy to wlasnie Diabel 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Odeszlam od meza, usamodzielnilam sie, ustalilam swoja przestrzen, swoj wlasny swiat. 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Mozliwosc realizacji tego, o czym kiedys marzylam. Pelna rodzina i takie tam. 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag Dzialac przede wszystkim, walczyc o swoje, wykorzystywac kazda nadarzajaca sie okazje. 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Byc sama. Jakbym miala jeszcze przez jakis czas nauczyc sie byc sama, nauczyc sie byc ze soba, swojej samotnosci. Niczego nie przyspieszac. 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jakas znajomosc fajna z Monetowym. Moze nawet jakas blizsza relacja. 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz I tu mam dwie opjce. Jest Krolowa Bulaw i IV Cesarz, wiec mezczyzna, ktory bylby odpowiedni dla mnie (9 Monet to u Crowleya tzw. dobra partia) albo moja wlasna stabilnosc zyciowa, takze materialna. Cytuj
Gość Mana Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel Sporo może dziać... i nie zawsze od razu możesz wiedzieć co zrobić dalej. Musisz pamiętać by zadbać o siebie i swoje sprawy. 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Zakończyłaś trudne dla siebie sprawy by móc zająć się czymś innym... podążyć drogą bardziej zgodną z Tobą samą 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Pewną stabilność. Czas kiedy część odpowiedzialności za siebie dzieliłaś z kimś innym 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag Walczyć o swoje kiedy trzeba... dostrzegać szanse rozwoju i nie obawiać się wstępować na nowe drogi 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita hmm... nie przywiązywać się do miejsca (tak jakoś mi się skojarzyło).. a czasami pozwolić pewnym sprawą podążyć własnym rytmem gdyż płynięcie pod prąd za dużych rezultatów nie daje a męczy. Czasami może zanim na coś się nastawisz może warto to dwa razy przemyśleć... 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag Do zmian. Możliwy jakiś związek bądź po prostu miła relacja z jakimś Panem. 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz Znajdziesz prawdopodobnie kogoś z kim będzie Ci dobrze... i osiągniesz pewne bezpieczeństwo i szczęście Powodzenia Cytuj
Gość ANEZ Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1.Moje życie obecnie - Diabeł - jest to okres kiedy spoglądasz w głąb swojej duszy i widzisz ile jest w niej bezwolności i zależności a ile wewnętrznego potencjału tego pozytywnego. Tu jest takie starcie i tu jest właśnie takie doświadczenie życiowe jak radzę sobie sama ze sobą. 2.Co osiągnęłam 10 mieczy+Pasja - zamknęłaś pewien etap swojego życia i otwierasz się na nowy świat, nowe inne życie. 3.Co straciłam 4 mieczy +6 kielichów - straciłaś taki wewnętrzny spokój, rodzinę o jakiej marzyłaś. 4.Co zrobić żeby żyć w zgodzie ze sobą? Paz mieczy+As buław - słowa niech się zamienia w czyny. 5.Czego muszę się jeszcze nauczyć? 6 mieczy+ Wisielec - pewności siebie że to co robisz i chcesz zrobić to nie będzie powielanie przeżytych błędów. 6.Dokad zmierza moje życie 8 buław+ Król monet, 2 kielichów - do bycia z drugim człowiekiem, mężczyzną , który da Ci bezpieczeństwo i miłość oraz zmieni Twoje życie na lepsze. 7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Królowa buław+Cesarz, 9 monet - stabilizację finansową, uczuciową, oraz własny rozwój. Mężczyzna zmieni Twoje wnętrze, uwolni Twój potencjał, będziesz dla niego partnerką w całym słowie tego znaczenia. Cytuj
alathea Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel Diabel to pewna przewrotnosc... mam i nie mam zarazem, chce dostac i nie moge, dostaję - ale "inaczej", z niechcianym bagażem Diabel to tez pasja, ktora pochlania tak, ze traci sie z oczu inne cele, jest to jakies uwiazanie... kula u nogi, dla slabych czasem kamień u szyi... kolejna mozliwosc - niemile niespodzianki 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa zakonczyłas jaki etap i to zdecydowanie, jak zabicie gwoździami drzwi - co dało Ci wolnosc 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag stracilas troche czasu... ale masz pozytywny stosunek do tego, co robilas - 6 pucharow to spogladanie w przeszlosc/dziecinstwo rowniez z pogodnym usmiechem ktos z przeszlosci do Ciebie powroci, prawdopodobnie nieoczekiwanie 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag podejmowac niekiedy niewygodne decyzje, moze nie takie calkiem wbrew sobie - ale takie, z ktorymi chetnie bys polemizowala, gdyby nie byla to rozmowa do lustra nieraz trzeba sie skrzywic i wypic cos mimo to, niewielka tragedia 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita ze jestes jeszcze w zawieszeniu, pomiedzy jednym a drugim brzegiem i dotarcie do jednego z nich wymaga czasu, dojrzewania do decyzji jak łódka na oceanie czekajaca na odpowiedni wiatr 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag ewidentnie jakis pan sie pojawi - rozsadny, bedzie wiedzial czego chce, bedzie dla Ciebie ostoja spokoju, przystania gdzie mozna zawijac na czas burzy na pewno bedziecie sie swietnie mogli porozumiec w calej rozciaglosci 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz mysle, ze zdobedziesz serce jakiegos pana, 9 monet zas - to rozwoj wlasny, bardzo calosciowo rozumiany -tu jakby kolejny skok w tym rozwoju nowa jakosc 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel nerwy i stresy, nie zawsze jest, ze chcesz- ale po prostu musisz 'bo cos" 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa zakonczyłąs pewien etap, wybrałas to lepsze dla siebie rozwiazanie 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag spokoj ducha poprzez rodzielenie- 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag umiec wykorzystywac nadarzajace się okazje, rozmawiac i nawiązywac znajomości 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Byc sama. umiec się odciąć od rzeczy, które Ci nie służą, ale też nie uciekać- czasami poczekacaz sytuacja sama się wyklaruje 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag oj bedzie się działo jakas miła relacja z panem, który bedzie miał poważne zamiary 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz stabilizację życiową - oparcie w mężczyźnie- ogólne zadowolenie z zycia Cytuj
niiwa Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel --- żyjesz na wysokich obrotach - Wciąż też jesteś uzależniona w decyzjach od KOGOŚ/CZEGOŚ - co nadaje bieg/rytm Twojemu życiu. NIE Panujesz Obecnie nad swoim życiem - Raczej Dostosowujesz się do zaleceń, norm czy postaw. 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja --- Osiągnęłaś pewność siebie - wreszcie zaczęłaś UFAĆ Sobie 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow --- kończy się czas wspomnień oraz "ustaleń" - "powiązań" 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw - wsłuchać się w potrzeby konfliktowej pociechy i dać upust emocjom 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec - Cierpliwości i wyciągania wniosków z przeszłości 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow - pojawi się wartościowy mężczyzna, któremu zaufasz - choć będzie to dla Ciebie trudne! 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet - Masz stabilizację życiową - bez względu na to, czy się z kimś zwiążesz czy też nie. Jesteś w wolnym związku, ale bardzo wiążącym i trwałym - masz w nim poczucie bezpieczeństwa, ale i poczucie niezależności - MARZENIE Pozdrawiam 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2013 Maestro Napisano 11 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel Jesteś na etapie, gdy nie czujesz powiewu wolności, tzn.masz nałożone kajdany, których na razie nie potrafisz zerwać, kojarzy mi się to z tym, że chciałabyś wiele uczynić, zrobić, ale nie możesz, bo jest to, tamto i jeszcze coś innego...Patrząc jednak z innego punktu widzenia może przed Toba nastać okres, gdy rożnego rodzaju pokusy same będą się do Ciebie pchały, a Ty nie będziesz wiedziała za co powinnaś się brać w pierwszej kolejności 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Na pewno uwolnienie od jakiegoś ciężaru,k zakończenie nieciekawego etapu, po ktorym następuje dla Ciebie czas wyciszenia i harmonii 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Chyba nie za wiele, jeśli już to czas lenistwa, kojarzy mi się to z tym (ja tak mam na przykład), że w momencie, gdy mamy baaaaardzo wiele czasu dla siebie (np. ciąża i siedzenie w domu, albo jakaś choroba, albo przymusowy urlop) i zamiast poleniuchowac, poczytać itp., to jak na złość robimy inne rzeczy (np.sprzątamy, odkurzamy itp.)... 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag Po prostu jasno wyrażać swoje myśli i oczekiwania 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita No włąsnie tego, co straciłaś..totalnego lenistwa, leżenia i myślenia o niebieskich migdałach.. 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag No na pewno do zaznania spełnienia z mężczyzną Twoich marzeń, co nie ulega wątpliwości:) 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz jeszcze będziesz miała swojego mężczyznę,ale coś mi się widzi, że będziesz go mocno pilnować 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel jeszcze jesteś uwiązana do wielu osób/rzeczy i musisz dokonać wielu wyborów, które nie będą łatwe 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa zakończyłaś pewien etap w swoim życiu i przede wszystkim tak jakbyś wszystko postawiła na pasje, wszystko inne porzuciła, a tu dokonałoby się otwarcie 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag myślę, że możliwość odizolowania się od pewnych spraw z przeszłości. 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag być szczerym w tym co się mówi, i korzystać z okazji 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita to tak jakbyś musiała jeszcze przepracować pewne rzeczy w sobie, umieć realizować to, o czym myślisz i czego pragniesz. Wisielec to medytacja, kontemplacja. 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag no fajnie, fajnie:-) do szybkich zmian z jakimś mężczyzną, który jest dla ciebie bardzo ważny. Będzie porozumienia, a podsuńmy mówią, że może coś więcej… 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz Będziesz sobie sama przyjaciółką, będziesz stabilna i będziesz umiejętnie korzystać ze swoich umiejętności. 1 Cytuj
Monique-Moon Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel Oj karmicznie teraz żyjesz..karma działa obecnie bardzo mocno..dlatego coś masz do odpracowania obecnie..powodzenia;) 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa lubie używać tego sformułowania do 10..poprostu udało Ci się udźwignąć te 10 mieczy, powyciągałaś je z serca i leczysz rany o ile już ich nie uleczyłaś 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Mozliwosc realizacji tego, o czym kiedys marzylam. Pelna rodzina i takie tam.--zgadzam sie.. 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag Musisz też w pewnym stopniu sama ze sobą rozmawiać, wspierać siebie..rozsądnie tłumaczyć wszystko co się dzieje w Twoim życiu..pchaj sama siebie do przodu 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Byc sama, ale i również odejść i nie gdy nie wracać..zawiesić te złe mysli, emocje..bo one zżerają od środka a to tylko iluzja.. 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag wg mnie wszystko ruszy do przodu i zakochasz się jeszcze w dojrzałym, gotowym mężczyzną..koło i mag dla mnie są przeznaczeniem.. 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz I tu mam dwie opjce. Jest Krolowa Bulaw i IV Cesarz, wiec mezczyzna, ktory bylby odpowiedni dla mnie (9 Monet to u Crowleya tzw. dobra partia) albo moja wlasna stabilnosc zyciowa, takze materialna. zgadzam się, mało, że Cesarz to Denarowy więc jak najbardziej poważna, stabilna relacja..dająca wiele satysfakcji.. Pozdrawiam Monia:) 1 Cytuj
slawa Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV DiabelMoim zdaniem to trudna karta,ma ogromny potencjal zarowno leczniczy jak i niszczacy.Bedziesz musiala sie stawic wszystkim swoim nie DOBRYM stronm i przyznac sie do nich a przede wszystko je zaakceptowac w sobie.Zaczynajac zmieniac SWOJ swiat -zacznij od siebie-powodzenia masz ogromny potencjal. 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Osiagnelas bardzo duzo.Zwyciezylas,znioslas ta 10 i zamienilas ja w sile wlasnej osobowosci.Ta sila jest juz dojzala ipomaga ci dalej isc przez zycie z podniesionym czolem.(trzymam ci kciuki) 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag[/color]Kochana nic nie stracilas.Twoje mazenia o pelnej rodzinie na razie odpoczywaja.Czekaja az pozbierasz sie do "kupy",aby przezyc jeszcze raz w myslach co przeszlas i przezylas i stac sie silniesza,madrzejsza,stabilna a wtedy zobaczysz swiatlo pokoju i spokoju wtedy bedziesz gotowa dalej walczyc o swoje mazenia. 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag Ogromna energie Asa Bulaw( czyny,dzialania) wykozystac pod kontrola rozumu.Nauczyc sie wyrazac dobitnie swoje mysli i uczucia i wprowadzac je w czyn.Tupnac noga jezeli wiesz ze masz racje, 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Na wszystkie swoje strach,ktore biezesz ze soba na przeprawe na drugi brzeg popatrzec z perspektywy odwrotnej.Przestac drazyc nozem w swiezych ranach pozwolic im sie porzadnie zaskorupic,stup odpadnie sam.Prosze niepozostawaj w tej poz.XII za dlugo bo dogoni cie Ksiezyc a wtedy moze i Eremita nie pomoc(to tak na wsolo-rozmowki tarocistek). Jakbym miala jeszcze przez jakis czas nauczyc sie byc sama, nauczyc sie byc ze soba, swojej samotnosci. Niczego nie przyspieszac. 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jakas znajomosc fajna z Monetowym. Moze nawet jakas blizsza relacja. I znowu to samo.Pozwol temu Magowi zlozyc to Kolo szczescia u twoich nog ty moja Gwiazdo! 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz I tu mam dwie opjce. Jest Krolowa Bulaw i IV Cesarz, wiec mezczyzna, ktory bylby odpowiedni dla mnie (9 Monet to u Crowleya tzw. dobra partia) albo moja wlasna stabilnosc zyciowa, takze materialna. Sakral moim zdaniem jedno i drugie jest mozliwe - droga pokazala,ze by byla Cesarzowa z Cesarzem razem potrzeba transformacji mysle,ze transformacja dotyczy ciebie(bardziej).Musisz przestac bac sie" powtorki z rozrywki",a wedy Rog obfitosci i szczescia wlasnie tego rodzinnego,materialnego tez. Pozdrowienia:brum: Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel troszkę możesz czuc się pomiędzy tym czego pragnełabys,a tym co stare i jeszcz twkiące w Tobie. Inaczej widziałabyś pewne sprawy i mysle,że energia tej karty pokazuje,że postanowisz się zmierzyć z tym co jest by było lepiej w przyszłosci i bardziej tak jak sobie zyczysz. 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa osiągnęłaś psycihcznie większą siłę, zdajesz sobie z niej sprawę. nauczyłaś się odrzucać mysli zbędne i szkodliwe dla Ciebie z pwodu podkopywania twych pragnień i iść potrafisz śmiało przed siebie mentalnie. 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag straciłaś pewne sentymentalne wspomneinia, które sprawiały że wciaż tliła się w Tobie nadzieja na powrót tego co było. 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag starać się angażować w nowe wydarzenia,które dadzą Ci wiele radości. 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita jeszcze trzeba nauczyć się sterować własnym umysłem by podążać drogą w nieznane umiejąc spojrzeć na swą sytuację z różnych punków widzenia. Jak pustelnik kroczący drogą we mgle, ale rozświetlający ją swą mądrością dzięki czemu nie błądzi. 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag zmierza do stabilizacji ale zupełnie innej jakości aniżeli mało to miejsce wcześniej. Poczujesz się Kochana i adorowana, a to dla kobiety jest równiez istotne. Zupełnie inna jakoś związku czeka, a jesli jeszcze nie związku to na pewno relacji w jakimś sensie opartej na wzajemnosci. 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz osiągniesz związek, może nawet drugie małżeństwo. będzie to relacja indywidualistów, przy czym Pan będzie głową rodziny jako stanowczy i podejmujący decycje mąż (partner). dobra relacja, rozkwitniesz przy Owym Panu ) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel Trwanie w stanie, w którym nie czujemy się najlepiej, też uzależniania 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Wygrałaś bitwę, ale nie obyło się bez ofiar, jeden rozdział w Twoim życiu został zamknięty i otworzył się nowy 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag spokój, stabilność, partnera 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag zdecydowanie nie siedzieć z założonymi rękoma, paź mieczy to człowiek aktywny, inteligentny, młody(młodość duchem/ciałem, druga młodość) 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita odcinać się od obecnych rzeczy i pobyć sam z sobą, zrobić sobie godzinkę przerwy, położyć się i nie myśleć przez ten czas o niczym, tylko się zrelaksować, zobaczyć sprawy z innej perspektywy 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag poczułaś w sobie impuls, który spowodował, że pragniesz stabilizacji, bezpieczeństwa, innego mężczyznę, zabezpieczenia finansowego, nawiązania przyjemniej relacji 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz dostrzeżesz w sobie kobietę uwodzicielkę, która zna swoja wartość, potrafi zapanować nad mężczyzną, potrafi kokietować, flirtować na poziomie, ma sporo doświadczenia życiowego, również stabilność, będziesz bardziej konkretna, wiedziała czego chcesz od życia, opanowana, możesz się wydać czasami nawet władcza, ustabilizowana finansowo, niczego Ci nie powinno brakować, może zostaniesz singielką przez długi czas(?) Będziesz albo już to robisz, bardziej chłodno podchodzić do życia, więcej analizowania, szybsza reakcja, dużo rozmów, wymiana zdań, ale też pewne zamknięcie się, głównie na uczucia, wewnętrzne impulsy. Twoje życia aktualnie również nabiera szybkiego tempa. Później to oczywiście przejdzie do przeszłości i znów się zmienisz Cytuj
Sanya Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 1. Moje zycie obecnie - XV Diabel Widać tutaj jakieś toksyczne wpływy, ewentualnie jesteś od kogoś/ czegoś zależna i nie do końca może Ci to odpowiadać. 2. Co osiagnelam - 10 Mieczy + XI Pasja ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Widać tutaj zakończenie jakiegoś etapu w życiu, ale i wyjście na prostą dzięki swojemu samozaparciu, swojej wewnętrznej sile. 3. Co stracilam - 4 Mieczy + 6 Kielichow ---> XXX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jakaś stabilizacja emocjonalna, marzenia o szczęśliwej, spełnionej miłości. 4. Co zrobic, zeby zyc w zgodzie ze soba? - Paz Mieczy + As Bulaw ---> VII Rydwan, HB I Mag Przestać narzekać i wziąć sprawy w woje ręce 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc? - 6 Mieczy + XII Wisielec ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Że czasami pewne etapy w życiu kończą się i zwykle w takich sytuacjach trzeba dać sobie samemu radę ze swoim życiem. 6.Dokad zmierza moje zycie? - 8 Bulaw + Krol Monet, 2 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB X Kolo Fortuny i I Mag Widać, że będą tutaj ożywione kontakty z innymi i potem dążenie do stabilizacji przy boku fajnego pana 7.Co jeszcze osiągne w zyciu? - Krolowa Bulaw + IV Cesarz, 9 Monet ---> III Cesarzowa, HB XIII Smierc i IV Cesarz Z tych kart wygląda na to, że jesteś temperamentną, energiczną kobietą umiejącą walczyć o swoje, w związku z tym osiągniesz to czego pragniesz, czyli stabilizację i niezależność finansową. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi