baaasiek Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Proszę o pomoc bo nie za bardzo wiem czy dobrze zinterpretowałam karty zwłaszcza karta na pozycji 2 nie za wiele mi mówi. Zadałam takie pytanie: Jak potoczy się znajomość z Panem X: - na pierwszej pozycji karta Sąd Ostateczny i sądzę że chodzi tu po prostu o coś nowego co może być dobrą zmianą a nawet stanowić nowy etap życia. - na drugiej pozycji As denarów tu mam największe problemy może chodzi tutaj, że to szybko się zakończy. -na trzeciej pozycji Głupiec czyli początek nowego uczucia, ale takiego z przymrużeniem oka może jakiś czas trwać , ale będziemy podchodzić do tego tak beztrosko, nie planując czegoś poważniejszego. Proszę o pomoc Pana X znam od niedawna, ale czuje między nami porozumienie może nawet chemie, ale w każdym razie miło spędzamy ze sobą czas. Wstaw prawidlowo rozklad. Opisane kolejno wszystkie pozycje + opis sytuacji + wlasna interpretacja. Wtedy otrzymasz rowniez pomoc w interpretacji. Wszystko ma byc przejrzyscie. SacralNirvana Edytowane 10 Grudnia 2013 przez SacralNirvana Cytuj
marcepanka Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Hej, a o co chodzi z tymi pozycjami? Co one oznaczają, jak patrzeć na Twój rozkład? Cytuj
gucio19 Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Myślę, że to może być przelotna znajomość, coś na zasadzie romansu itp Cytuj
baaasiek Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Napisano 10 Grudnia 2013 Pierwszą kartą która wyciągnęłam był Sąd, potem drugą As denarów i trzecią Głupiec. Cytuj
marcepanka Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 pytałam o to, co te pozycje znaczą, jakie były karty to zauważyłam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi