gucio19 Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 z jednej strony chciałabym spotkać się tak 'po staremu' w znanym towarzystwie z którym od długiego czasu już nie ma tego co kiedyś itd. z drugiej nie mam ochoty, jest kilka powodow dla których nie chciałabym isc i nie chodzi tu o pieniądze, bo nie musiałabym za siebie placic Co jest za;5 denarów p.o Co przeciw;7 bulaw dodatkowa ewentualność 9 pucharów p.o na moje oko to wygląda tak , że jeżeli pójdę to naładuje się energetycznie, wrócą emocje których mi brakuje, powinnam chyba być ostrozna, możliwy jest jakiś atak fizyczny? Nie wiem jak zinterpretować te 9 pucharow. I nie wiem czy wgl. dobrze interpretuje. także ponownie proszę Was o pomoc. 1 Cytuj
niiwa Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Uważam, że powinnaś pójść. "Odbudowałabyś" swoje EGO - 1 Cytuj
slawa Napisano 10 Grudnia 2013 Napisano 10 Grudnia 2013 Popieram - powinnas isc na ta zabawe. 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Jeśli pójdziesz będziesz zadowolona. 9 pucharów, to pozytywna karta. 1 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Nie zastanawiaj się tylko idź wypij coś na odwage i baw sie dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi