slawa Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 1.Moje zycie obecnie - XI - Sila Zmagam sie z z zyciem (renta meza). 2.Co osiagnelam - 8 Monet - Krol Bulaw -Q.Mieczy => VIII Sprawiedliwosc trudnosci z otrzymaniem renty partnera zmusza mnie do szukania sprawiedliwosci w sadzie z miernymi wynikami. 3.Co stracilam - 9 Kielichow -XVIIIKsiezyc - 10 Kielichow => XV Diabel / VI Kochankowie Zludzenia(mazenia) co do szczescia domowego 4.Co zrobic aby zyc w zodzie ze soba - IX Eremita - Rycerz Bulaw => IX Eremita Nie pozwolic aby jakies wplywy z zewnatrz zaburzyly mi poszukiwanie" prawdy".Jestem skorpionem i dlatego przypuszczam ten eremia " z popiolu powstales i w popiol sie obrocisz". 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc - IV Cesarz - 4 Bulaw => VIII Sprawiedliwosc Byc cesarzem glownodowodzacym dla rodziny. 6.Dokad zmierza moje zycie - I Mag - 5 Monet - Krol Monet => VI Kochankowie nie mam pojecia 7.Co jeszcze osiagne w zyciu - XV Diabel - 5 Mieczy - 10 Monet => VIII Sprawiedliwosc Raczej cos strace - sprawiedliwie? Bardzo prosze zyczliwe oczka aby popatrzyly na ten rozklad!!! Cytuj
Gość ANEZ Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 1. Moje życie obecnie - Siła - karta ta często mówi o zmianie którą trzeba siłą rzeczy zaakceptować, dawać z siebie więcej nie wierząc wprost że nas na to stać i możemy. 2.Co osiągnęłam - 8 monet -Król buław - Królowa mieczy - inaczej zaczęłaś myśleć, rozum bardziej dochodzi do głosu i chęć walki o sprawiedliwość. 3.Co straciłam 9 kielichów- Księżyc - 10 kielichów - wiarę że może być inaczej, Twoje marzenia o szczęśliwej rodzinie nie urealniły się 4.Co zrobić aby żyć w zgodzie z sobą - Eremita- Rycerz buław - kieruj się w życiu swoją wewnętrzną mądrością i staraj się ja wprowadzać w czyn 5.Czego się muszę jeszcze nauczyć - Cesarz - 4 buław - zacząć nosić "spodnie" w rodzinie, decydować, patrzeć obiektywnie na rzeczywistość 6.Dokąd zmierza moje życie - Mag - 5 monet- Król monet - trzeba będzie dokonać wiele wyborów, daj sobie pomóc, zaczniesz realizować swoje plany. pomoże Ci w tym mężczyzna. 7.Co jeszcze osiągnę w życiu? Diabeł - 5 mieczy - 10 monet - nic nie stracisz wręcz przeciwnie uzyskasz stabilizacje, przekonasz się jaki drzemie w Tobie potencjał, że potrafisz walczyć o swoje, o siebie i swoja rodzinę. WYGRASZ! Cytuj
slawa Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Napisano 11 Grudnia 2013 Kochana Anez wielkie dzieki:energia: Cytuj
slawa Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Napisano 15 Grudnia 2013 Podbijam temat - moze jeszcze,ktos popatrzy? Cytuj
Gość gość5 Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 popatrzy popatrzy, ale jutro bo teraz wszyscy mi sie za plecami kręcą -zaznaczam sie Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 Moje zycie 1.Moje zycie obecnie - XI - Sila wymaga od Ciebie wykazania sie siłą psychiczną, która pozwala na pokonywanie przeciwnosci 2.Co osiagnelam - 8 Monet - Krol Bulaw -Q.Mieczy => VIII Sprawiedliwosc tak jakbys musiała szukac nowych rozwiązań w kwestii, która Cie interesuje, iść do przodu i działac aktywnie 3.Co stracilam - 9 Kielichow -XVIIIKsiezyc - 10 Kielichow => XV Diabel / VI Kochankowie zwiazek, który wprowadził do Twojego życia sporo zamieszania 4.Co zrobic aby zyc w zodzie ze soba - IX Eremita - Rycerz Bulaw => IX Eremita słuchac swego wnetrza i iść tam gdzie Cie serce i rozum prowadzi 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc - IV Cesarz - 4 Bulaw => VIII Sprawiedliwosc podejmowania niezaleznych decyzji dotyczących stabilizacji w domu 6.Dokad zmierza moje zycie - I Mag - 5 Monet - Krol Monet => VI Kochankowie jak dla mnie to do nowego związku - ktos zupełnie nowy wesprze Cie w trudnych chwilach, okaze się bardzo pomocna dłonią 7.Co jeszcze osiagne w zyciu - XV Diabel - 5 Mieczy - 10 Monet => VIII Sprawiedliwosc jak dla mnie to pokazała sie odpowiedź na pkt 2- coś osiągniesz ale kosztem czegos - tu się cały czas monety przewijaja więc zgaduję, ze chodzi o kwestie pienięzne. Poza tym masz ciągle Sprawiedliwość podsumach- trzeba się kierować głosem rozsądku i działac zgodnie z prawem, będzie Cie tojeszcze sporo nerwów kosztować ( Diabeł w podsumach) ale jak dla mnie Sprawka na koncu mówi o może nie pełnym sukcesie- ale zadowoleniu z osiągniętego stanu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 1.Moje zycie obecnie - XI - Sila aktualnie musisz wykazywac sie siłą psychiczna by poradzić sobie z własnymi trudnościami życiowymi 2.Co osiagnelam - 8 Monet - Krol Bulaw -Q.Mieczy => VIII Sprawiedliwosc osiągnełaś własnymi wysiłkami i pracą pewien rodzaj stablizacji.Wiesz doskonale, że aby coś uzyskać trzeba włożyc własny wysiłek i to właśnie czyniłaś. 3.Co stracilam - 9 Kielichow -XVIIIKsiezyc - 10 Kielichow => XV Diabel / VI Kochankowie straciłaś gdzieś w ferworze walki o byt troszkę radości dziecka i umiejętności radowania się życiem i jego pięknem. Otwróz na nowo i dostrzegaj piekno zyciowe na ile będziesz w stanie bo przez życiowe trudny gdzieś sie to ulotniło. A wiem, że potrafisz 4.Co zrobic aby zyc w zodzie ze soba - IX Eremita - Rycerz Bulaw => IX Eremita a no własnie rozważnie podejmowac decyzje życiowe czy dnia codziennego, ale tez wierzyć w siebie i odważnie stawiac życiowe kroki jesli zajdzie taka potrzeba,wykorzystuj swoją energę bo masz jej sporo 5.Czego musze sie jeszcze nauczyc - IV Cesarz - 4 Bulaw => VIII Sprawiedliwosc jeszcze trzeba nauczyc sie żyć jako "szyja" rodziny, gdzie głową domu jest cesarz(mąź) 6.Dokad zmierza moje zycie - I Mag - 5 Monet - Krol Monet => VI Kochankowie zmierza ku chęci wprowadzenia nowych ideii, nie wiem jakie one sa , ale mają związek z pieniązkami, nieco ich może brakować, ale później pieknie sie to wyrówna także nie martw się bo bedzie dobrze,warto za wczasu oszczędzac jesli bedzie taka możlwiość. 7.Co jeszcze osiagne w zyciu - XV Diabel - 5 Mieczy - 10 Monet => VIII Sprawiedliwosc uzyskasz stabilizacje finansową, mimo, że teraz może nie być wesoło pod tym względem. Będzie dobrze a od siebie równie zżyczę CI powodzenia by troski odeszły w dal Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 6.Dokad zmierza moje zycie - I Mag - 5 Monet - Krol Monet => VI Kochankowie do czegoś nowego, trzeba będzie zacisnąć w czymś pasa, ale później osiągniesz w sukces, stabilizację, spełnienie, bezpieczeństwo, możliwe też spotkanie nowego pana 7.Co jeszcze osiagne w zyciu - XV Diabel - 5 Mieczy - 10 Monet => VIII Sprawiedliwosc po walce z negatywnym przywiązaniem do czegoś/kogoś uwolnisz się. Te 10 monet ładnie się też łączy z panem denarowym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi