Tarocistka_doradca Napisano 12 Grudnia 2013 Napisano 12 Grudnia 2013 Postawilam sobie rozkład tarota, mojego autorstwa, nazywa sie: "moje zycie". Uklad kart bardzo sie sprawdzily. 1 moje zycie obecnie - krolowa palek Prawda, ostatnio musze wystawiac sie na "pokaz", muszę błysnąc (krolowa palek) mowiac potocznie, chodzi o to, ze musialam wyjechac na dwa publiczne spotkania, male konferencje, zwiazane z moim głównym zawodem (programista). Chcac, nie chcac, musialam tam byc i sie pokazac (krolowa palek). Poza tym sprawdza sie rowniez to, ze w tym roku czuje sie pewiej siebie, chodzi o moja estetyke ciala, urode, niz ostatnie lata (zrzucenie wagi , itd). 2 co osiągnelam - as mieczy Prawda osiagniecie wyzszego rozumu, takze nowych kwalifikacji (as mieczy), nowych planow i pomyslow, nowych projektow. 3 co stracilam paz kielichow Stracilam jakas szanse, szanse na dziecko, kiedys tam. 4 co zrobic aby zyc w zdodzie z samym soba, karta rada. 7 kielichow Przestac sie łudzić, zejsc na ziemie, nie miec myślenia zyczeniowego . 5 czego musze sie jeszcze nauczyc? 6 kielichow Wrocic myslami do przeszlosci, do jakis starych spraw, ktore nie zostaly wyjasnione, zrobic porzadek w swojej przeszlosci, mysle ze tutaj chodzi o moje zdrowie bardziej. Albo nauczyc sie pozostawiac przeszlosci (6 kielichow) za placami, mysle ze bardziej ta druga opcja. 6 dokad zmierza moje zycie? rycerz palek Prawda, czeka mnie wyjazd. 7 co jeszcze osiagne w zyciu? smierc. Prawda, przyjda duze zmiany, zwiazane z wyjazdem, bo obok jest karta rycerz palek. Przyjda tez transformacje. Rycerz palek i smierc tez moze mowic o przeprowadzce. Pozdro. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 12 Grudnia 2013 Napisano 12 Grudnia 2013 1. moje życie obecnie - królowa pałek - twoje życie poszło trochę do przodu, uaktywniłaś się, chcesz zabłysnąć, pokazać siebie i swoje możliwości. 2.co osiągnęłam - as mieczy - nabrałaś dystansu do wielu spraw, rozwój intelektualny. 3.co straciłam paz kielichów - na pewno chodzi o dziecko tak jak piszesz ale i kontakty z rodziną chyba też pozostawiają wiele do życzenia 4. co zrobić aby żyć w zgodzie z samym sobą karta rada - 7 kielichów - stawić czoło rzeczywistości co będzie się wiązać z podejmowaniem konkretnych decyzji co pozwoli ci realizować swoje marzenia 5.czego muszę się jeszcze nauczyć? 6 kielichów- pogodzić przeszłość z teraźniejszością, niektóre fragmenty przeszłości zamknąć całkowicie, to pozwoli Ci otworzyć się na myślenie perspektywiczne 6.dokąd zmierza moje życie - rycerz pałek - do zmian i to intensywnych, twoje życie nabierze tempa, możliwa zmian miejsca zamieszkania 7.co jeszcze osiągnę w życiu śmierć - szkoda, że nie ma drugiej karty - zmiany, które się dokonają w Tobie zmienią Twoje życie na zewnątrz. Cytuj
niiwa Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 Witaj! Nie określiłaś czasu wróżby - Tytuł Moje życie brzmi "poważnie - na przyszłość" - ALE z Twojej interpretacji widzę, że odbierasz to NA TERAZ.. 1 moje życie obecnie - Królowa Pałek --- obecnie jesteś kobietą samodzielną i niezależną - dobrze sobie radzisz sama oraz masz w sobie potencjał do działania. 2 co osiągnelam - as mieczy --- strategię i trzeźwość umysłu - emocje przestały wpływać na Twój tok rozumowania 3 co stracilam paz kielichow --- straciłaś spontaniczność okazywania tego, co czujesz 4 co zrobic aby zyc w zdodzie z samym soba, karta rada. 7 kielichow --- Zacznij marzyć - Spróbuj sobie wyobrazić czego byś pragnęła tak na prawdę/ - daleka chyba jesteś od samej siebie i tego, co czujesz w sobie/. 5 czego musze sie jeszcze nauczyc? 6 kielichow --- Znowu kielichy - Masz ewidentnie problemy z emocjami, tym co czujesz oraz czego pragniesz - - sama nie wiesz jaką wartość stanowią dla Ciebie bliskie związki, rodzina - Widocznie się odcięłaś od przeszłości/zamknęłaś na nią - ale ta przeszłość z bliskimi wciąż będzie wracała do Ciebie, nie uciekniesz od niej - w końcu musisz stawić jej czoła - tego się musisz nauczyć. 6 dokad zmierza moje zycie? rycerz palek --- nie ma określonego celu - działasz na żywioł i spontan - - Póki czujesz Energię i Cel to działasz - ale sama nie wiesz do czego to prowadzi. 7 co jeszcze osiagne w zyciu? smierc. --- Zmienisz swój światopogląd - obecnie daleka jesteś od tego, ale tak będzie. - Może boleć - ale tak być musi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi