Skocz do zawartości

ocena pracy

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

mam jutro ocene mojej dotychczasowej króciutkiej jak narazie w tym miejscu pracy. Jak wypadne na spotkaniu i jak zostane oceniona?

6 buław, gwiazda XVII, król mieczy dołożone król buław -> sprawiedliwość XI

wydaje mi się,że padną słowa mówiące o tym, że jest dobrze i coś jest pmyślne na przyszłość bądź rokujące...

czy padnie jutro decyzja przedluzenia umowy?

król buław, śmierć XIII, 3 mieczy dołożone 6 monet, sąd ostateczny XX, rycerz buław -> diabeł XV

myślę,że deklaracja taka nie padnie, widzę to bardziej w kontekscie mydlenia oczu...

Za wszelkie wpisy dziękuję-to dla mnie ważne.

Napisano

Myślę, że zostaniesz sprawiedliwie oceniona, ale na plus :) Z tym przedluzeniem umowy może po prostu będą się wahać?

• Lubię to! 1
Napisano

z przedluzeniem teoretycznie jest troche za wczesnie, tylko pomyslalam,ze to dobra okazja by o tym porozmawiac jutro. Ale wg kart to chyba nic nie bedzie tam klarowne. dziekuje Ci bardzo za wpis:)

• Lubię to! 1
Napisano

weryfikacja :

zostałam pozytywnie oceniona. W pewnych kwestiach zaskoczyłam szefową pomysłami dla zespołu i wynikiem, który dotychczas osiągnęłam.

Umowa zostanie przedłużona,ale nie na stałe jeszcze na rok, a potem niby mam dostać na stałe-zobaczymy.

Dziękuję Ci bardzo za wpis, punkcik dla Ciebie :*

Gość gość5
Napisano
witam,

mam jutro ocene mojej dotychczasowej króciutkiej jak narazie w tym miejscu pracy. Jak wypadne na spotkaniu i jak zostane oceniona?

6 buław, gwiazda XVII, król mieczy dołożone król buław -> sprawiedliwość XI

powiedza Ci zapewne, ze jestes osobą samodzielną ( nie potrzebujaca wiecznej "opieki" i pokazywania palcem co trzeba zrobic) potrafiaca podejmowac decyzje, ogolnie dobrze rokujacą na przyszlośc

czy padnie jutro decyzja przedluzenia umowy?

król buław, śmierć XIII, 3 mieczy dołożone 6 monet, sąd ostateczny XX, rycerz buław -> diabeł XV

takie pytanie zapewne zostałoby ucięte, ponieważ:

1. jesli bardzo dobrze Cie ocenią a na to wygląda- to przedłuzenie umowy masz zapewnione- ale wszystko w swoim czasie

2. ocena roczna to ocena roczna- jesli jeszcze troche czasu Ci zostało na tej umowie, która masz, to jeszcze moze sie zmienic koncepcja co do Twojej osoby, zanim przedłuża- po prostu czasami ludzie sie zwalniaja lub sa zwalniani, bo sie nie sprawdzają i wtedy Ciebie moga wrzucic np. na takie stanowisko

Gość gość5
Napisano
weryfikacja :

zostałam pozytywnie oceniona. W pewnych kwestiach zaskoczyłam szefową pomysłami dla zespołu i wynikiem, który dotychczas osiągnęłam.

Umowa zostanie przedłużona,ale nie na stałe jeszcze na rok, a potem niby mam dostać na stałe-zobaczymy.

Dziękuję Ci bardzo za wpis, punkcik dla Ciebie :*

o! ja jak zawsze spozniona- ale bardzo fajnie, ze tak sie stalo :)