Nefrete Napisano 12 Grudnia 2013 Napisano 12 Grudnia 2013 Witam, Poprosiłam koleżankę, aby zrobiła niepełny dla mnie rozkład partnerski na mnie i mojego byłego partnera, którego nadal kocham i chcę abyśmy wrócili do siebie.Wiem, że nie jestem mu obojętna. Czy ktoś pokusiłby się o jego interpretację, z racji tego iż koleżanka zna moją sytuacje z owym panem i dlatego mogła być nieobiektywna. TY stan relacji na dzis,co sie dzieje- kochankowie w tej chwili sie wahasz nie wiesz w sumie jak sie odniesc do tej sytuacji i co bedzie dalej nie wiesz czym sie dalej kierowac co robic jak sie zachowywac i na razie jestes zagubiona ON stan relacji na dzis, co sie dzieje - 7 pucharow ale on wiaze duze plany z toba w zasadzie badzo teskni za tym jak byliscie razem i w ogole ma marzenia ze bedziecie mieli razem rodzine ze spelni sie przy tobie jako mezczyzna on bardzo juz pragnie byc z toba ale on nie chce sie spieszyc chce zeby wszystko nastpilo w swoim czasie i jest sklonny czekac na to bardzo dlugo co mysli................ cesarz na pewno uwaza sie jako twoj juz partner i ten jedyny on juz nie widzi innej opcji co czuje................ksiezyc/ 9 pucharow - no i wyszlo ze skrywa swoje prawdziwe uczucia do ciebie chce zeby to pozostalo jeszcze dla ciebie nie jasne ale on sie z toba czuje idealnie bardzo cie kocha i czuje sie jak twoja bratnia dusza co pokazuje..........9 denarow a chce pokazac ze swietnie sobie bez ciebie radzi ze jest bardzo niezalezny i ze dobrze mu z tym ale to tylko pozory co zamierza..........paz pucharow/ mag/ diabel =sprawiedliwoc - no na razie zamierza sie kierowac rozumem i nie dopuszczac uczuc do siebie albo przynajmniej ich nie uzewnetrzniac ale ogolnie zamierza wejsc bardziej w wasza relacje i to pod wzgledem sexu sie zblizyc chce i to juz w niedlugim czasie chcialby zeby bardzo szybko sie odnowila wasza relacja pod tym wzgledem i tego nie zamierza ukrywac (co ich laczy) krolowa mieczy - dziwne laczy was chyba to ze tamta jego sie odciela znowu od niego rzucila go chyba juz definitywnie i dlatego juz macie pelne pole do zblizenia sie albo tez laczy was twoje podejscie ze jestes bardzo nastawioa na komunikacje z nim i ze ty inicjujesz to jakby wiec to was zbliza i pomaga rozwinac relacje i to ze ty analizujesz i myslisz jak poprawic relacje tez (co ich dzieli) 10 mieczy - wspolne cierpienie bo oboje cierpicie tak samo ale nie umiecie jakos z tego wyjsc zapomniec o przeszlosci o zlych rzeczach ktore sie miedzy wami zdarzyly i to was oddala trzy karty na przyszlosc (np. do konca roku) slonce/ krol pucharow /3 pucharow =swiat - idealne karty:) mozna powiedziec ze sie juzbardzo zblizycie, na nowo sie w sobie zakochacie z wzajemnoscia i juz chyba wszystko wskazuje na to ze on do ciebie wroci na pewno moze nawet zamieszka z toba ale na pewno beda spotkania i na pewno bedzie bardzo przyjemnie miedzy wami Cytuj
niiwa Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 TY stan relacji na dzis,co sie dzieje- kochankowie --- jesteś poważnie zaangażowana względem Pana, ale jest jeszcze ktoś równie ważny dla Ciebie/lub chodzi o sprawy rodzinne. ON stan relacji na dzis, co sie dzieje - 7 pucharow --- ON jest zdezorientowany - jest możliwe, że darzy Cię uczuciem, ale ta karta niczego nie obiecuje. co mysli................ cesarz --- podchodzi z bardzo dużym rozsądkiem co czuje................ksiezyc/ 9 pucharow --- marzy, rozmyśla, ale nie ma tu pragnień na związek - co pokazuje..........9 denarow --- że doskonale sobie radzi, że ma się dobrze i nie oczekuje żadnych propozycji/związku - w tej karcie On sam wybiera partnerki oraz spełnianie potrzeb. co zamierza..........paz pucharow/ mag/ diabel --- No nie wiem --- Nie zamierzasz w jakiś sposób pobudzić jego pamięć/zmysły? - Jeśli się do nie odezwiesz, to może być ciąg dalszy - - zmysły mogą wziąć górę, może zabiegać o spotkanie - ale tu chodzi o doznania czysto zmysłowe z jego strony. co ich laczy krolowa mieczy --- doświadczenia bólu i cierpienia - jest w tym nieufność i rozsądek w spojrzeniu na siebie co ich dzieli 10 mieczy - --- jakiś etap był zakończony i był bolesny - PO TAKICH przeżyciach NIE DA się ot tak zacząć coś nowego. - to wymaga czasu. trzy karty na przyszlosc (np. do konca roku) slonce/ krol pucharow /3 pucharow --- Macie przed sobą szansę na bardzo bliskie relacje - nie ma w tych kartach związku, ale jest bliskość i zrozumienie - Cytuj
Nefrete Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Napisano 16 Grudnia 2013 Czy ktoś jeszcze pokusi się o interpretację Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 widać w tych kartach, że jeszcze coś do niego czujesz. On ma kogoś czy jest samotny? Jeżeli nie ma kogoś, to dobrze się czuje solo, może jednak Ciebie jeszcze wspominać. Może nawet mieć ochotę na seks bez zobowiązać(takie karty + to przecież facet). Królowa mieczy na pozycji co was łączy może chodzić o jego kobietę, może mieć kogoś na boku, poza tym wypadły też w rozkładzie karty związku. Albo wasza relacja została zakuta w lód. Dzieli Was ból i cierpienie. Przyszłość piękna, ale każde solo. Ewentualnie jak macie wspólną grupę znajomych, możecie się jeszcze spotkać, ale tak to obstawiam, że już do siebie nie wrócicie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi