Skocz do zawartości

uczucia X do Y

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dopiero raczkuje w temacie, dzisiaj z koleżanką stawiałyśmy sobie karty i mamy maly problem z interpretacja ( jakby co to mam jej zgodę )

Ogólne nastawienie X do Y :Król pucharów Gwiazda 7 den p.o 7 mieczy -> Kapłan

Uczucia X do Y : Gwiazda Sąd 4 mieczy kapłan p.o 6 buław-> Siła

Z tego co wiem, dopiero co się poznali więc wg mnie w kapłanie On ma jakąś tajemnicę przed nią, może ma żonę?

Oprocz tego, Raczej ma pozytywne nastawienie, ale chyba tak trochę dmucha na zimne (różnica 15 lat).

2 razy wypadła Gwiazda, więc może te karty życzeniowe wyszły. A Wy jak to widzicie?:icon_smile:

• Nie lubię 1
Napisano

Ogólne nastawienie X do Y :Król pucharów Gwiazda 7 den p.o 7 mieczy

--- Jest nią zainteresowany, Ona mu się podoba - ale będzie ją zwodził i nie będzie wobec niej szczery niestety.

Uczucia X do Y : Gwiazda Sąd 4 mieczy kapłan p.o 6 buław

--- Ona mu się podoba, może być zauroczony, ale uczucia? NIE, bardziej się skupi na doznaniach zmysłowych - może ją wykorzystać.

• Lubię to! 1
  • Nie lubię 1
Napisano

Pan ma pewna tajemnicę, jest w jego życiu kobieta, która zajmuje ważne miejsce, nie jest wolny. Jest to mężczyzna dosyć inteligentny i sprytny, chciałby mieć przygodę i dąży do niej dosyć dyplomatycznie. Uczuć to ja tu nie widzę tylko pożądanie i ma nadzieje żę uda mu się je zaspokoić.

Napisano

Ogólne nastawienie X do Y :Król pucharów Gwiazda 7 den p.o 7 mieczy -> Kapłan

narazie chyba liczy na przyjaźń, boi sie odtrącenia

Uczucia X do Y : Gwiazda Sąd 4 mieczy kapłan p.o 6 buław-> Siła

przyjacielskie, ale widać,ze ten człowiek będzie o nią walczył

• Lubię to! 1
  • Nie lubię 1