gucio19 Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 Dopiero raczkuje w temacie, dzisiaj z koleżanką stawiałyśmy sobie karty i mamy maly problem z interpretacja ( jakby co to mam jej zgodę ) Ogólne nastawienie X do Y :Król pucharów Gwiazda 7 den p.o 7 mieczy -> Kapłan Uczucia X do Y : Gwiazda Sąd 4 mieczy kapłan p.o 6 buław-> Siła Z tego co wiem, dopiero co się poznali więc wg mnie w kapłanie On ma jakąś tajemnicę przed nią, może ma żonę? Oprocz tego, Raczej ma pozytywne nastawienie, ale chyba tak trochę dmucha na zimne (różnica 15 lat). 2 razy wypadła Gwiazda, więc może te karty życzeniowe wyszły. A Wy jak to widzicie? 1 Cytuj
niiwa Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 Ogólne nastawienie X do Y :Król pucharów Gwiazda 7 den p.o 7 mieczy --- Jest nią zainteresowany, Ona mu się podoba - ale będzie ją zwodził i nie będzie wobec niej szczery niestety. Uczucia X do Y : Gwiazda Sąd 4 mieczy kapłan p.o 6 buław --- Ona mu się podoba, może być zauroczony, ale uczucia? NIE, bardziej się skupi na doznaniach zmysłowych - może ją wykorzystać. 1 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 Pan ma pewna tajemnicę, jest w jego życiu kobieta, która zajmuje ważne miejsce, nie jest wolny. Jest to mężczyzna dosyć inteligentny i sprytny, chciałby mieć przygodę i dąży do niej dosyć dyplomatycznie. Uczuć to ja tu nie widzę tylko pożądanie i ma nadzieje żę uda mu się je zaspokoić. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 Ogólne nastawienie X do Y :Król pucharów Gwiazda 7 den p.o 7 mieczy -> Kapłan narazie chyba liczy na przyjaźń, boi sie odtrącenia Uczucia X do Y : Gwiazda Sąd 4 mieczy kapłan p.o 6 buław-> Siła przyjacielskie, ale widać,ze ten człowiek będzie o nią walczył 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi