Gość Nayala Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 Chodzi o wyjscie do klubu w swieta 1 lu 2 dzien, umawiamy sie,,ale narazie nikt nie wie na 100% czy bedzi emogl... czy w 1 dzien uda sie wyjsc 3 mieczy sad pustel jak sie bedziecie bawic: 8 palek ksiezyc 3 denarow 2 dzien sw czy pojdziecie 2 palki krolowa kiel 10 denarow jak sie bedziemy bawic cesarz 4 denarow kochankowie Mnie się wydaje, ze w ogole ni epojdziemy :/ kazday zostanie w domu,, z rodziną.. ;// Cytuj
bridaa Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 żaden z układów pewnego wyjścia niestety nie pokazuje Cytuj
panna.marta Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 czy w 1 dzien uda sie wyjsc? 3 mieczy, sad ostateczny XX, pustelnik IX-> koło fortuny X obstawiam,że tak,ale tak jakby kogoś udało Ci się namówić po ciężkim trudzie jak sie bedziecie bawic: 8 palek, księżycVIII, X 3 denarow -> gwiazda XVII myślę,że będzie Ci się podobało, będziesz zaskoczona,że tak wyszło 2 dzien sw czy pojdziecie 2 palki, krolowa kiel, 10 denarow -> wisielec XII wydaje mi się,że nie-tu bym widziała jakieś zaproszenie od kobiety do domu na plotki albo coś takiego albo jakaś uczta świąteczna w domu jak sie bedziemy bawic cesarz IV, 4 denarow, kochankowie VI -> kapłanka II jakiś spokój w 4 ścianach...obstawiam,że 2 dzień spędzicie w domu.... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 może w drugi dzień się coś uda. Raczej w czterech ścianach, może pogaduszki o facetach lub zamówicie striptizera? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi