Skocz do zawartości

Wynik testu

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolega ma w poniedzialek test multiselect do policji . Jest to test + rozmowa z psychologiem. Chcialby wiedziec czy go zda.

Jaki bedzie ostateczny wynik poniedzialkowego testu kolegi: Rycerz bulaw, Umiarkowanie, Sąd / diabeł Rycerz bulaw mowi mi, ze moze byc problem, bo kolega wyda sie psychologowi narwany, natomiast umiarkowanie i sad ze zda ten test, bo bedzie szczesliwy odrodzony. No ale diabel w podsumie, jest dla mnie na nie, bo nadal bedzie uwiazany tym.

Co sadzicie? :bezradny::bukiet:

Napisano

bedzie sie bardzo staral, by dobrze wypasc, postara sie byc pewny siebie i opanowany,powinno pojsc dobrze,ale gdzies poczuje sie nie spelniony moze lekko zawiedziony?

Napisano

Nie wiem czy jest taka opcja - ale będzie musiał się jeszcze dodatkowo czymś wykazać ewentualnie będzie brany od uwagę w późniejszym terminie/naborze

- ogólnie będzie brany pod uwagę, ale raczej później/jakby w II turze.

Gość agnieszka007
Napisano

Pędzie pewien,że zdał,ale coś może pójść nie tak i odpadnie na pytaniu psychologicznym.

Pozdrawiam.

Gość Daffne
Napisano

może sie udać przejść te testy, ale jeszcze trzeba będzie się w czymś sprawdzić. Dalsza selekcja widac, że będzie. Do policji to ciężko sie dostać: testy, rozmowa chyba 2 razyu jest.

Napisano
może sie udać przejść te testy, ale jeszcze trzeba będzie się w czymś sprawdzić. Dalsza selekcja widac, że będzie. Do policji to ciężko sie dostać: testy, rozmowa chyba 2 razyu jest.

Jednego dnia kolega mial test i rozmowe z psycholożką. Po 3 dniach dostal wiadomosc, ze nie zaliczyl :( Nie bedzie dalszej selekcji. Najwczesniej za rok moze powtarzac

Gość Daffne
Napisano
Jednego dnia kolega mial test i rozmowe z psycholożką. Po 3 dniach dostal wiadomosc, ze nie zaliczyl :( Nie bedzie dalszej selekcji. Najwczesniej za rok moze powtarzac

Szkoda..... w takim razie tu umiarkowanie przecąga sprawę w czasie bo widać powtórkę w Sądzie, którą odebrałam jako kolejny etap.