JagodowaTruskawka Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 Kolega ma w poniedzialek test multiselect do policji . Jest to test + rozmowa z psychologiem. Chcialby wiedziec czy go zda. Jaki bedzie ostateczny wynik poniedzialkowego testu kolegi: Rycerz bulaw, Umiarkowanie, Sąd / diabeł Rycerz bulaw mowi mi, ze moze byc problem, bo kolega wyda sie psychologowi narwany, natomiast umiarkowanie i sad ze zda ten test, bo bedzie szczesliwy odrodzony. No ale diabel w podsumie, jest dla mnie na nie, bo nadal bedzie uwiazany tym. Co sadzicie? Cytuj
panna.marta Napisano 13 Grudnia 2013 Napisano 13 Grudnia 2013 bedzie sie bardzo staral, by dobrze wypasc, postara sie byc pewny siebie i opanowany,powinno pojsc dobrze,ale gdzies poczuje sie nie spelniony moze lekko zawiedziony? Cytuj
niiwa Napisano 14 Grudnia 2013 Napisano 14 Grudnia 2013 Nie wiem czy jest taka opcja - ale będzie musiał się jeszcze dodatkowo czymś wykazać ewentualnie będzie brany od uwagę w późniejszym terminie/naborze - ogólnie będzie brany pod uwagę, ale raczej później/jakby w II turze. Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 Pędzie pewien,że zdał,ale coś może pójść nie tak i odpadnie na pytaniu psychologicznym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 może sie udać przejść te testy, ale jeszcze trzeba będzie się w czymś sprawdzić. Dalsza selekcja widac, że będzie. Do policji to ciężko sie dostać: testy, rozmowa chyba 2 razyu jest. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Napisano 20 Grudnia 2013 może sie udać przejść te testy, ale jeszcze trzeba będzie się w czymś sprawdzić. Dalsza selekcja widac, że będzie. Do policji to ciężko sie dostać: testy, rozmowa chyba 2 razyu jest. Jednego dnia kolega mial test i rozmowe z psycholożką. Po 3 dniach dostal wiadomosc, ze nie zaliczyl Nie bedzie dalszej selekcji. Najwczesniej za rok moze powtarzac Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 Jednego dnia kolega mial test i rozmowe z psycholożką. Po 3 dniach dostal wiadomosc, ze nie zaliczyl Nie bedzie dalszej selekcji. Najwczesniej za rok moze powtarzac Szkoda..... w takim razie tu umiarkowanie przecąga sprawę w czasie bo widać powtórkę w Sądzie, którą odebrałam jako kolejny etap. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi