Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2013 Maestro Napisano 14 Grudnia 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 kielichów to samo, co poprzednio....powroty do tego co było 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - Cesarz 2 buław 10 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan zapędy pana do tego,aby wejść w coś więcej ze mną (bo zaczyna tak uważać..),albo nadal kontakty netowe 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 3 denarów Wisielec 7 denarów suma Sąd HB Głupiec.Cesarz kontakty i zastoje, czas, gdy sie nic nie działo ciekawegpo 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc Sąd Król Buław 3 buław 4 mieczy suma Kochankowie HB Kapłan podobnie jak wyżej kontakty z panem i potem jego wycofywanie się Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Grudnia 2013 Napisano 14 Grudnia 2013 Twoim cieniem jest powracanie kontaktów z przeszłości, powracanie myślami do wspomnień, sentyment. Co świeci tak, że może oślepiać - zdecydowana postawa pana, który chciałby zacieśnić waszą relację, możliwe, że stworzyć coś trwałego. Będzie chciał zmienić wygląd dotychczasowej relacji. Zakończył się czas czekania, zawieszenia, gdy właściwie mało się działo, tylko drobne flirty czy kontakty. To co zaczyna się rozmywać, opuszczać Cię lub powinno zniknąć - oczekiwanie na przyjazd/spotkanie/kontakt z panem, bo tu 4 mieczy chyba mówi, żeby dać spokój. A może jakaś relacja, która teraz jest bardzo fajna, po tym jak stanie na krawędzi i trzeba będzie zdecydować (3 buław), zakończy się (4 mieczy). Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 kielichów być może pragnienie rodzinności, dobrej atmosfery się pokazuje. Chciałabyś uczuć i czułości w rodzinie 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - Cesarz 2 buław 10 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan oślepia fakt, że w domu to Ty jesteś osobą, która okazuje ciepło, opiekuńczość i dojrzalość uczuciową rodzinie, mąż jest chłodny, stanowczy,abyć może też powinien okazywać uczucia od czasu do czasu dbając w ten sposob o dobrą atmosferę. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 3 denarów Wisielec 7 denarów suma Sąd HB Głupiec.Cesarz zamyka się cykl wyczekiwania, bierności mimo tęsknot w Tobie. To odchodzi bo przechodzisz w czyn. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc Sąd Król Buław 3 buław 4 mieczy suma Kochankowie HB Kapłan zaczynaja Cię opuszczać wyrzuty sumienia z powodu tego że podoba Ci się inny meżczyzna oraz to, że pozwalasz sobie na takie uczucie. Nauczyłaś się zdrowego egoizmu, który tez jest wazny. Cytuj
werona Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 kielichów - ciągle powracająca przeszłość 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - Cesarz 2 buław 10 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan - stoisz na rozdrożu - jest aktywny pan i jest rodzina 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 3 denarów Wisielec 7 denarów suma Sąd HB Głupiec.Cesarz - skończył się czas jakiś relacji "trójkowych" w pracy i czas zawieszenia i czekania 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc Sąd Król Buław 3 buław 4 mieczy suma Kochankowie HB Kapłan - odradzające się relacje z panem, który działał bardzo aktywnie, a potem wycofywał się 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 kielichów emocjonalnie tkwisz w przeszłości 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - Cesarz 2 buław 10 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan plany związane z osobą stanowczą, pewną siebie, może nawet skąpą w uczuciach, taką, która ma już życie poukładane, rodzina, ciepłe emocje też do tej osoby 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 3 denarów Wisielec 7 denarów suma Sąd HB Głupiec.Cesarz praktyczne kontakty, zastój 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc Sąd Król Buław 3 buław 4 mieczy suma Kochankowie HB Kapłan powrót wigoru, chęci do działania, które znowu zostały uśpione; powrócił pan, który znów stał się bierny Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 13 Stycznia 2014 WERYFIKACJA 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 kielichów rozmyslania o tym co było.. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - Cesarz 2 buław 10 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan zapędy pana do tego,aby wejść w coś więcej ze mną (bo zaczyna tak uważać..),albo nadal kontakty netowe pan ma plan,żeby wejsc głebiej w relację ze mną...nie wiem co będzie, jak będzie nic nie wiem,. na razie utrzymujemy baaaardzo intensywny kontakt, dzowni do mnie, pisze w necie, za kilka dni spotkanie... 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 3 denarów Wisielec 7 denarów suma Sąd HB Głupiec.Cesarz kontakty i zastoje, czas, gdy sie nic nie działo ciekawegpo czekanie na kogos innego, az się ogarnie.... 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc Sąd Król Buław 3 buław 4 mieczy suma Kochankowie HB Kapłan posłużę się tym co pisała Daffne: "zaczynaja Cię opuszczać wyrzuty sumienia z powodu tego że podoba Ci się inny meżczyzna oraz to, że pozwalasz sobie na takie uczucie. Nauczyłaś się zdrowego egoizmu, który tez jest wazny. " Linkinia: Twoim cieniem jest powracanie kontaktów z przeszłości, powracanie myślami do wspomnień, sentyment. Co świeci tak, że może oślepiać - zdecydowana postawa pana, który chciałby zacieśnić waszą relację, możliwe, że stworzyć coś trwałego. Będzie chciał zmienić wygląd dotychczasowej relacji. Zakończył się czas czekania, zawieszenia, gdy właściwie mało się działo, tylko drobne flirty czy kontakty. To co zaczyna się rozmywać, opuszczać Cię lub powinno zniknąć - oczekiwanie na przyjazd/spotkanie/kontakt z panem, bo tu 4 mieczy chyba mówi, żeby dać spokój. A może jakaś relacja, która teraz jest bardzo fajna, po tym jak stanie na krawędzi i trzeba będzie zdecydować (3 buław), zakończy się (4 mieczy). Relacja trwa i robi sie coraz bardziej intensywna... Dziękuje Wam serdecznie ze pomoc:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi