Skocz do zawartości

paczka

kuras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zamowilem prezenty przez internet. Czekam juz tydzien na przesylke, ale nadal cisza. Pieniadze zostaly pobrane, ale paczki nadal nie dostalem, choc napisane bylo, ze przesylka moze trwac kilkanascie dni i teoretycznie jest jeszcze kilka dni na jej dostarczenie. Niestety nie moge sie skontaktowac z ta firma. Martwie sie jednak, czy przyjdzie na czas/

Na jakim etapie znajduje sie moje zamowienie( w sensie czy zostalo juz wyslane)

MAG- 10 DENAROW- RYCERZ DENAROW

Obawiam sie, ze jeszcze nie zostala wyslana, ze znajduje sie nadal w sklepie i dluga droga przed nia. W sumie wieza, wiec moze jednak nie przyjsc na czas:(

co sadzicie?

Napisano

wyślij monit, Mag to też słowo

a z kart to na dwoje babka wrózyła :-)

albo że sobie paczka jeszcze siedzi w sklepie, i przy tych kartach poza kontaktem nie ma ruchu

albo że w Magu poszła i już będziesz miał ją w domu (Ty RM przy domku 10 Monet)

karty dla mnie nie jednoznaczne , niestety

ale do pytania - "na jakim etapie" - to bardziej pierwsza opcja pasuje

szukaj kontaktu, nie bądz bierny - to też karty moga sugerować

Napisano

Moim zdaniem nie powinieneś się obawiać.

Wszystko jest w należytym porządku - Ty Mag złożyłeś zamówienie i oczekujesz realizacji, Normalka - ale chciałbyś już,-widać bardzo Ci zależy, bo chcesz się pokazać i nie zdzierżyłbyś gdyby zawiedli. Ale Ryc.Den. dotrzymuje słowa zawsze i wywiązuje się z obietnic, nie ma więc żadnych obaw:)

Powiedzieli dni kilkanaście, odczekaj więc.

Dziwny jest tylko brak możliwości kontaktu z firmą! - kontakt mailowy powinien być zachowany, bo z tel. fakt bywa różnie.

Napisano
Moim zdaniem nie powinieneś się obawiać.

Wszystko jest w należytym porządku - Ty Mag złożyłeś zamówienie i oczekujesz realizacji, Normalka - ale chciałbyś już,-widać bardzo Ci zależy, bo chcesz się pokazać i nie zdzierżyłbyś gdyby zawiedli. Ale Ryc.Den. dotrzymuje słowa zawsze i wywiązuje się z obietnic, nie ma więc żadnych obaw:)

Powiedzieli dni kilkanaście, odczekaj więc.

Dziwny jest tylko brak możliwości kontaktu z firmą! - kontakt mailowy powinien być zachowany, bo z tel. fakt bywa różnie.

Maila do firmy mam,,,wyslalem ale na razie bez odpowiedzi..

Napisano

Kuras, dziś sobota, jeśli wysłałeś nawet w piątek wieczorem, to i tak pozostaje czekać na odp. w poniedziałek :)- oni nie siedzą przy kompie na okrągło.

Nie rozumiem dlaczego doszukujesz się problemu, jeśli przewidziany czas dostawy to kilkanaście dni a minęło jak piszesz 7 - ??? skąd ten niepokój? wyluzuj,

jest cały tydzień - karty wg mnie gwarantują dostawę wg umowy.

Napisano
Kuras, dziś sobota, jeśli wysłałeś nawet w piątek wieczorem, to i tak pozostaje czekać na odp. w poniedziałek :)- oni nie siedzą przy kompie na okrągło.

Nie rozumiem dlaczego doszukujesz się problemu, jeśli przewidziany czas dostawy to kilkanaście dni a minęło jak piszesz 7 - ??? skąd ten niepokój? wyluzuj,

jest cały tydzień - karty wg mnie gwarantują dostawę wg umowy.

Bo ja KURAS niecierpliwy jestem.. :)...chce ju juz juz juz... :)

dziekuje i pozdrawiam... :)))

Gość Euterpe
Napisano

no to więcej cierpliwości Ci życzę :)

W rycerzu denarów ta paczka może już iść, ale wolnym tempem, może później posłali, a wiadomo jak jest w weekend; też kilka innych osób wpadło na to samo i mają teraz stos zamówień i muszą to ogarnąć.

Napisano

karty niejednoznaczne jak dla mnie ale gdybym miała sie ku czemuś skłaniać to jest w drodze juz

• 5 tygodni później...
Napisano

WERYFIKACJA...

paczka dotarla, mozna rzec , na raty, jedno zamowienie jedna kwota na dwie rzeczy z tego samego sklepu , ktore przyszly oddzielnie, druga z duzym opoznieniem

DZIEKUJE

POZDRAWIAMY