Skocz do zawartości

karty dnia na jutro z weryfikacją :)

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Postawiłam 3 karty na jutro.

SĄD 7 MONET KRÓL MONET = WISIELEC

Mam dwie opcje.

Cały tydzień zbieram się, żeby popracować w domu nad czymś i jutro będzie już ostateczny termin. Więc z rana siądę i wrócę do zaległej pracy, która będzie szła mi powoli. Będę musiała się uzbroić w cierpliwość ale uda mi się ją skończyć.

Druga opcja to taka, że może nagle wydarzy się coś co poprawi moją sytuację finansową .Wysłałam kupon w lotto :P.

Wisielec mówi, że może znajdę się w nowej sytuacji, która każe mi się zastanowić co dalej...

Na pewno będę jutro pracować nad zaległą sprawą a co innego się może wydarzyć, to jutro się okaże. :)

Może ktoś spojrzy pod innym kontem na te karty?

Będę wdzięczna

• Nie lubię 1
Napisano

Ja bym stawiała na jakieś niespodziewane zdarzenie, może jakaś zaskakująca wizyta.

Pzd

Napisano
Ja bym stawiała na jakieś niespodziewane zdarzenie, może jakaś zaskakująca wizyta.

Pzd

hmm niespodziewam się jutro nikogo, poza tym będę zajęta jutro pracą i z pewnością bym się jakoś wymigała od wizyt:)

zobaczymy,sama jestem ciekawa

Napisano

weryfikacja

A więc musiałam się ogarnąć i powrócić do starych spraw zawodowych, które czekałay na zrobiebie. Nie było łatwo (nie udało się zrobić do końca wszystkiego) Była też mocniejsza wymiana zdań z moim szefem.