ivi123 Napisano 14 Grudnia 2013 Napisano 14 Grudnia 2013 pokłóciłam się z chłopakiem na maxa. Chyba jestem nie halo, bo im bardziej się stara to ja tym bardziej go na dystans trzymam... Pytanko Czy się pogodzimy? 1. Przyczyna kłótni 4 BUŁAWY- ciężkie początki, nowe życie 2. Czy się pogodzimy 3 Denary- trzeba będzie nad tym popracować 3. Co on do mnie czuje UMIARKOWANIE- ma uczucia, hmmm ale jakie? 4.Co ja do niego czuję 8 BUŁAW- dla mnie to wszystko dzieje się za szybko...nie wiem 5. zachowanie jego w stosunku do mnie i przyczyna GŁUPIEC- jest zakochany, aż głupi dlaczego...KRÓL DENARÓW bo chce ułożyć sobie w końcu życie, chce się czuć głową rodziny 6. zachowanie moje w stosunku do niego i przyczyna 8 MIECZY zakręciłam się, okręciłam pajęczynko czarnomyślenia i nie mam chyba zamiaru zmienić zdania w stosunku do facetów (życie) dlaczego 2 BUŁAW... co ja będę ściemniać dalej myślę o byłym (chore) 7. czy jest to dobry partner dla mnie RYCERZ KIELICHÓW- myślę że tak uczuciowy i chce tymi uczuciami obdarzać 8. dalsza przyszłość KRÓL MIECZY- oj naindyczy się, będzie czuł się zraniony i tym samym ostry dla mnie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 3 denary mogą jak najbardziej mówić o pogodzeniu się, na karcie widać rozmowę. 3. Co on do mnie czujeUMIARKOWANIE obecnie nic szczególnego, to letnia karta. Jak chcesz możesz ją podgrzać do odpowiedniej temperatury 4.Co ja do niego czuję8 BUŁAW tak, czujesz, że wszystko dzieje się za szybko, gwałtowność, dużo emocji, nie tylko o namiętność tu chodzi... Głupiec.król denarów - jak dla mnie to dwie sprzeczności, może zachowywać się jak młodzik, ale ma ku temu ważne powody To nie jest chore, że myślisz o byłym, kiedyś Ci przejdzie Nie wchodź jednak w kolejny związek, jeżeli z poprzedniego nie wyszłaś w całości, tzn. chodzi mi tutaj nie tylko o status na fb, ale tekże o uczucia. Może i tak, potrzebujesz teraz ciepła, aby ktoś Cię przytulił, potrzymał za rękę, aby się komuś wyżalić, iść do kina, zjeść z kimś obiad/kolację, dobrze się bawić, znów chwytać dzień Mnie król mieczy pokazał zejście się, ale na nowych warunkach. Takie bardziej rozsądne podchodzenie do sprawy. Cytuj
ivi123 Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Napisano 16 Grudnia 2013 Dziękuję... pogodziliśmy się wczoraj i rozmawialiśmy o poważnych sprawach, min że muszę mieć jeszcze troszkę czasu żeby wszystko sobie poukładać w głowie (po poprzednich przejściach). Mam nadzieję, że w końcu będzie dobrze, że po raz kolejny nie będę naiwniaczką z sercem na talerzu... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 będzie dobrze jak nie ten to inny Cytuj
Sanya Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 1. Przyczyna kłótni 4 BUŁAWY- coś co dotyczy bezpośrednio Waszej relacji, może coś związanego ze sformalizowaniem Waszej relacji 2. Czy się pogodzimy 3 Denary- tak, pod warunkiem, że obydwoje zaczniecie coś robić w tym kierunku 3. Co on do mnie czuje UMIARKOWANIE- moim zdaniem to nie jest karta jakichś porywów serca, niestety, mnie zawsze pokazuje uczuciowy dystans 4.Co ja do niego czuję 8 BUŁAW- dla Ciebie to jest związek,który wzbudza w Tobie emocje, tzw. "motylki w brzuchu", ale często 8 pokazuje mi, że to tak na prawdę chwilowe zauroczenie, że po stracie takiej osoby żal nie trwałby długo; generalnie są to ciepłe uczucia w stosunku do niego 5. zachowanie jego w stosunku do mnie i przyczyna GŁUPIEC- niedojrzałość 6. zachowanie moje w stosunku do niego i przyczyna 8 MIECZY masz problemy z komukacją, jasnym wyrażaniem swoich myśli w tym związku, mówieniem KONKRETNIE o co Ci chodzi 7. czy jest to dobry partner dla mnie RYCERZ KIELICHÓW- myślę, że tak, emocjonalnie spełni Twoje potrzeby 8. dalsza przyszłość KRÓL MIECZY- mnie pokazuje rozstania Powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi