Skocz do zawartości

kłótnia :( co dalej

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pokłóciłam się z chłopakiem na maxa. Chyba jestem nie halo, bo im bardziej się stara to ja tym bardziej go na dystans trzymam...

Pytanko Czy się pogodzimy?

1. Przyczyna kłótni

4 BUŁAWY- ciężkie początki, nowe życie

2. Czy się pogodzimy

3 Denary- trzeba będzie nad tym popracować

3. Co on do mnie czuje

UMIARKOWANIE- ma uczucia, hmmm ale jakie?

4.Co ja do niego czuję

8 BUŁAW- dla mnie to wszystko dzieje się za szybko...nie wiem

5. zachowanie jego w stosunku do mnie i przyczyna

GŁUPIEC- :) jest zakochany, aż głupi dlaczego...KRÓL DENARÓW bo chce ułożyć sobie w końcu życie, chce się czuć głową rodziny

6. zachowanie moje w stosunku do niego i przyczyna

8 MIECZY zakręciłam się, okręciłam pajęczynko czarnomyślenia i nie mam chyba zamiaru zmienić zdania w stosunku do facetów (życie) dlaczego 2 BUŁAW... co ja będę ściemniać dalej myślę o byłym (chore)

7. czy jest to dobry partner dla mnie

RYCERZ KIELICHÓW- myślę że tak uczuciowy i chce tymi uczuciami obdarzać

8. dalsza przyszłość

KRÓL MIECZY- oj naindyczy się, będzie czuł się zraniony i tym samym ostry dla mnie :(

Gość Euterpe
Napisano

3 denary mogą jak najbardziej mówić o pogodzeniu się, na karcie widać rozmowę.

3. Co on do mnie czuje

UMIARKOWANIE

obecnie nic szczególnego, to letnia karta. Jak chcesz możesz ją podgrzać do odpowiedniej temperatury :)

4.Co ja do niego czuję

8 BUŁAW

tak, czujesz, że wszystko dzieje się za szybko, gwałtowność, dużo emocji, nie tylko o namiętność tu chodzi...

Głupiec.król denarów - jak dla mnie to dwie sprzeczności, może zachowywać się jak młodzik, ale ma ku temu ważne powody

To nie jest chore, że myślisz o byłym, kiedyś Ci przejdzie :) Nie wchodź jednak w kolejny związek, jeżeli z poprzedniego nie wyszłaś w całości, tzn. chodzi mi tutaj nie tylko o status na fb, ale tekże o uczucia.

Może i tak, potrzebujesz teraz ciepła, aby ktoś Cię przytulił, potrzymał za rękę, aby się komuś wyżalić, iść do kina, zjeść z kimś obiad/kolację, dobrze się bawić, znów chwytać dzień

Mnie król mieczy pokazał zejście się, ale na nowych warunkach. Takie bardziej rozsądne podchodzenie do sprawy.

Napisano

Dziękuję... pogodziliśmy się wczoraj i rozmawialiśmy o poważnych sprawach, min że muszę mieć jeszcze troszkę czasu żeby wszystko sobie poukładać w głowie (po poprzednich przejściach). Mam nadzieję, że w końcu będzie dobrze, że po raz kolejny nie będę naiwniaczką z sercem na talerzu...

Napisano

1. Przyczyna kłótni

4 BUŁAWY- coś co dotyczy bezpośrednio Waszej relacji, może coś związanego ze sformalizowaniem Waszej relacji

2. Czy się pogodzimy

3 Denary- tak, pod warunkiem, że obydwoje zaczniecie coś robić w tym kierunku

3. Co on do mnie czuje

UMIARKOWANIE- moim zdaniem to nie jest karta jakichś porywów serca, niestety, mnie zawsze pokazuje uczuciowy dystans

4.Co ja do niego czuję

8 BUŁAW- dla Ciebie to jest związek,który wzbudza w Tobie emocje, tzw. "motylki w brzuchu", ale często 8 pokazuje mi, że to tak na prawdę chwilowe zauroczenie, że po stracie takiej osoby żal nie trwałby długo; generalnie są to ciepłe uczucia w stosunku do niego ;)

5. zachowanie jego w stosunku do mnie i przyczyna

GŁUPIEC- niedojrzałość

6. zachowanie moje w stosunku do niego i przyczyna

8 MIECZY masz problemy z komukacją, jasnym wyrażaniem swoich myśli w tym związku, mówieniem KONKRETNIE o co Ci chodzi :)

7. czy jest to dobry partner dla mnie

RYCERZ KIELICHÓW- myślę, że tak, emocjonalnie spełni Twoje potrzeby :)

8. dalsza przyszłość

KRÓL MIECZY- mnie pokazuje rozstania

Powodzenia! :)