Madlen_88 Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania, że dzisiejsze spotkanie z kolegą dojdzie do skutku? 4 monety+ Wieża+ Sąd--> Kochankowie Ja uważam, że nie. Przełożymy spotkanie, na inny dzień. Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 Nie dojdzie. Mam wrazenie, ze bedzie chodzilo o jakas kobiete. Cytuj
mlodzia Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 A mi się wydaje,że sie spotkacie , w domu. Pzd 1 Cytuj
Jasminex Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 wg mnie spotkanie dojdzie, ale nie dzisiaj 1 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 dzisiaj nie, może innym razem jak dla mnie 4 monety(człowiek siedzi sam na kracie i ma blisko siebie swoje pieniądze, 4 to ograniczenia, czyli ktoś sam w czterech ścianach) zaprzeczają. wieża to karta zmian(dwójka ludzi nagle wypada z budynku), która zmierza do karty sąd. Sąd to karta ożywienia czegoś(np. znajomości, odnowiony kontakt), ale też rodziny(na pytanie czy jest tobą zainteresowany i jak wypada ta karta, to oznacza, że bardziej skupia się na swoich krewnych). Może więc być zajęty sprawami rodzinnymi, nagły wyjazd, jakiś krewny go o coś poprosi. Jak dla mnie, pierwsza karta mówi tak/nie, reszta to powód. 3 karty to historia, one pokazują więcej niż odpowiedź. Cytuj
Madlen_88 Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Napisano 15 Grudnia 2013 Werf. On miał w piątek wyrwanego zęba mądrości i mieliśmy się spotkać jeśli będzie się lepiej czuł. Spotkanie nie dojdzie do skutku, bo jak napisał czuje się źle. Nie wspomniał też jak na razie o przełożeniu spotkania na inny dzień. Ale dam jeszcze nową weryfikację jeśli spotkamy się w innym terminie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 no jasne, spędzi ten dzień z rodziną. Jak chłopakowi będzie zależeć to sam oddzwoni Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 nie koniecznie, a gdzie ma spędzić czas? jak mieszka z rodzicami, to z rodziną. Jak sam, to sam. Wątpię, aby ściemniał. Cytuj
Madlen_88 Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Napisano 15 Grudnia 2013 nie koniecznie, a gdzie ma spędzić czas? jak mieszka z rodzicami, to z rodziną. Jak sam, to sam. Wątpię, aby ściemniał. Mieszka z bratem. Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi