Skocz do zawartości

Na szybką weryfikację :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że dzisiejsze spotkanie z kolegą dojdzie do skutku?

4 monety+ Wieża+ Sąd--> Kochankowie

Ja uważam, że nie. Przełożymy spotkanie, na inny dzień.

Gość Nayala
Napisano

Nie dojdzie. Mam wrazenie, ze bedzie chodzilo o jakas kobiete.

Gość Euterpe
Napisano

dzisiaj nie, może innym razem

jak dla mnie 4 monety(człowiek siedzi sam na kracie i ma blisko siebie swoje pieniądze, 4 to ograniczenia, czyli ktoś sam w czterech ścianach) zaprzeczają.

wieża to karta zmian(dwójka ludzi nagle wypada z budynku), która zmierza do karty sąd.

Sąd to karta ożywienia czegoś(np. znajomości, odnowiony kontakt), ale też rodziny(na pytanie czy jest tobą zainteresowany i jak wypada ta karta, to oznacza, że bardziej skupia się na swoich krewnych).

Może więc być zajęty sprawami rodzinnymi, nagły wyjazd, jakiś krewny go o coś poprosi.

Jak dla mnie, pierwsza karta mówi tak/nie, reszta to powód. 3 karty to historia, one pokazują więcej niż odpowiedź.

Napisano

Werf. On miał w piątek wyrwanego zęba mądrości i mieliśmy się spotkać jeśli będzie się lepiej czuł.

Spotkanie nie dojdzie do skutku, bo jak napisał czuje się źle. Nie wspomniał też jak na razie o przełożeniu spotkania na inny dzień.

Ale dam jeszcze nową weryfikację jeśli spotkamy się w innym terminie.

Gość Euterpe
Napisano

no jasne, spędzi ten dzień z rodziną.

Jak chłopakowi będzie zależeć to sam oddzwoni :)

Gość Euterpe
Napisano

nie koniecznie, a gdzie ma spędzić czas? jak mieszka z rodzicami, to z rodziną.

Jak sam, to sam.

Wątpię, aby ściemniał.

Napisano
nie koniecznie, a gdzie ma spędzić czas? jak mieszka z rodzicami, to z rodziną.

Jak sam, to sam.

Wątpię, aby ściemniał.

Mieszka z bratem. Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź :)