Skocz do zawartości

Odezwać się???.... Pomioc w interpretacji!!!

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zrobiłam rozkład na dość trudne pytanie "Jak spełnią się moje oczekiwania, że gdy odezwę się do niego , on skontaktuje się ze mną"?

As Monet-Umiarkowanie-10 kielichów-------------> (dociągnięte) Śmierć-3 Kielichów

Wg mnie muszę uzbroić się w cierpliwość (Umiarkowanie) i chyba nie powinnam pisać, jeżeli poczekam to może jakaś rekacja być, dzięki, której pewien etap zakończę, by otworzyć nowy ( Śmierć +3 kielichów). Albo 2 opcja, że napiszę, ale reakcja będzie opóźniona i będę musiała trochę na nią poczekać...

Co o tym myślicie?

Gość Euterpe
Napisano

Na karcie As denarów widać wyciągniętą rękę z monetą. To zapewne Ty wykonująca pierwszy krok do przodu. Później nastąpi opadnięcie emocji, dojdzie do równowagi, ale za chwilę będziesz się cieszyć lub on jest zajęty rodzinnymi sprawami(10 pucharów).

Śmierć to karta naturalnych zmian, po której są 3 puchary, czyli radość w większym gronie :) Ale to też mogą być tylko Twoje odczucia...

Karty nie są złe, ja bym spróbowała.

Też czasem mam kłopot zadzwonić czy jeszcze poczekać :) Zazwyczaj robię w tedy taki rozkład:

- dobrze zrobię pierwsza wykonując ruch w jego/jej stronę?

- jego/jej uczucia po otrzymaniu mojej wiadomości?

- jego/jej reakcja po otrzymaniu mojej wiadomości(odpisz/oddzwoni czy też nie)?

Napisano

Dziekuje za propozycję rozkładu, skorzystałam z niego :) Czy napisać?

1. Czy dobrze robię? Księżyc- wg mnie ta karta ma znaczenie dwojakie, może sugeruje, że to jakieś moja wyimagonowana potrzeba, boje się, czuje się taka niepwna, bo nie wiem czego się spodziewać

2. Jego odczucia? Rycerz Monet- będzie myślał, ale nie będzie siękierował emocjami, tylko rozsądkiem...

3. Jego reakcja? Umiarkowanie- nic nie zrobi... po prostu nie zareaguje....

Gość Euterpe
Napisano

Chłopak podejdzie poważnie do sprawy lub koleżeńsko. Zastanowi się nad tym czy Ci odpisać czy nie. Karta może sugerować olanie sprawy lub podanie Ci takiej wiadomości, po której dalej będziesz w kropce.

Widać też, że ta sprawa jest dla Ciebie bardzo ważna, łudzisz się na coś, może i do niego wzdychasz, ale on może być zainteresowany inną(ma już kogoś albo Ty?), mieć ważniejsze teraz sprawy na głowie lub jeszcze coś innego.

Może i w tym rycerzy zobaczy cenną informację dla siebie i jak teraz jesteście w dysharmonii to dojdziecie do równowagi i odwrotnie.

W każdym razie zapewne zachowa się tak jak należy, w jego mniemaniu...

Gość Euterpe
Napisano

Jeżeli nie masz nic do stracenie, to napisz do niego :)

Będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Napisano

Nie napisałam... jednak zrezygnowałam z kontaktu... opadły emocje

Napisano

Póki co opadły i jest jak było (Umiarkowanie i 10 kieli), ale jak Cię ponownie weźmie na przełamanie (śmierć) się to będzie odzew (3kieli);)

Aczkolwiek koleżeński, taki "normalny"

Napisano

Ok dziękuję za interpretację... rzeczywiście tak to wygląda :) jak mnie znów weźmie i napiszę to dam znać !:)