Skocz do zawartości

Mój Roczny na 2014 r. (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Karty Forest Lady - dziękuję:)

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK odchodzą spontaniczne, bezsensowne sytuacje,które nic dobrego i konkretnego nie dały

2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY chyba chodzi o jakies rozmowy,może i nieporozumienia

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE wszystko się ładnie ułoży

4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW

w zasadzie osiągnełam równowage uczuciową,bardziej trzymam się ziemi

5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY pewnie jakies nerwy znowu będą

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL nie wiem,z samotnością?

7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY cos uda mi się ugrać, zdobyć jakieś informacje

8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW jest ok, wypracowana

9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL bardzo dobra

10.Miłość-CESARZ jakiś ważny mężczyzna przy mnie

11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW mężcyzzna będzie moim przyjacielem

12.Finanse-9 DENAROW będę zadowolona

13.Praca-PAZIK PALEK może padnie propozycja czegoś nowego

14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW byc może będę miała więcej pieniędzy

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI wydaje mi się, że ktoś kogo znam od jakiegoś czasu będzie walczył o relację ze mną

Gość Euterpe
Napisano

Co do kondycji fizycznej powiedziałabym, że może zależeć bardziej od uczuć. To co będziesz przeżywać, odbije się na Twoim zdrowiu.

Co do reszty zgadzam się :)

Napisano

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK

jakieś zachowania lub sytuacje, które nie do końca były przemyślane
2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY
pomyślałam sobie o zakończonych studiach i trzymaniu języka za zębami:-)
3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE
- będzie spokój
ładnie uczysz się dawać i otrzymywać, patrzysz, czy jest równowaga, jest to dla Ciebie ważne
5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY
więcej różnorodnych snów
6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL
- z samozadowoleniem, z tym co daje Ci satysfakcje, wydaje mi się, że będziesz na nowo odkrywać, co daje Ci poczucie spełnienia
7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY
nauczysz się odkrywać, kiedy jesteś oszukiwana
8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW
możesz odczuwać przeciążenie
9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL
no ba!!! idealna! się ćwiczy, się wie! :-)
10.Miłość-CESARZ
mąż po prostu...:-)
11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW
pomyślałam sobie, że to może być ktoś związany z Twoją pracą
12.Finanse-9 DENAROW
będziesz Pani zadowolona:-)
13.Praca-PAZIK PALEK
szansa na coś nowego
14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW
ogólnie będziesz czuła, że jest dobrze i w domu i w pracy, nie będziesz narzekać
15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI
ktoś z przeszłości będzie się z Tobą lepiej dogadywać
  • Maestro
Napisano
jakieś zachowania lub sytuacje, które nie do końca były przemyślane

pomyślałam sobie o zakończonych studiach i trzymaniu języka za zębami:-)

- będzie spokój

ładnie uczysz się dawać i otrzymywać, patrzysz, czy jest równowaga, jest to dla Ciebie ważne

więcej różnorodnych snów

- z samozadowoleniem, z tym co daje Ci satysfakcje, wydaje mi się, że będziesz na nowo odkrywać, co daje Ci poczucie spełnienia

nauczysz się odkrywać, kiedy jesteś oszukiwana

możesz odczuwać przeciążenie

no ba!!! idealna! się ćwiczy, się wie! :-)

mąż po prostu...:-)

pomyślałam sobie, że to może być ktoś związany z Twoją pracą

będziesz Pani zadowolona:-)

szansa na coś nowego

ogólnie będziesz czuła, że jest dobrze i w domu i w pracy, nie będziesz narzekać

ktoś z przeszłości będzie się z Tobą lepiej dogadywać

He he he:) No pewnie,się ćwiczy, się wie:))))) Jak system pozwoli, to dam Ci punkty:)) Dziękuję:)

Napisano (edytowane)

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK myślę, że odchodzi podejście do pewnych spraw na zasadzie pójścia na żywioł. Bez planowania, analizowania i czekanie, co też z tego wyniknie. Wchodzenie w pewne sprawy, układy całą sobą z wiarą i ufnością w innych.

2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY - nieporozumienia, trochę działanie pod wpływem impulsu (tak mi sie paź mieczy kojarzy, taki raptusek trochę). Nerwowe sytuacje, chęć ich wyjaśniania kosztem swoich nerwów.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE - myśle, że odpuścisz sobie niektóre sprawy w sensie spojrzenia na nie z innej perspektywy. W nowy rok wniesiesz spokój i poczucie bezpieczeństwa. Ja lubię tę kartę. Po nerwowym okresie wreszcie będziesz mogła sie delektować spokojem, szczęściem, spełnieniem. Dla mnie ta karta to też poczucie bezpieczeństwa.

karta podkreśla poprzednią (umiarkowanie) - obecnie czujesz, że możesz dostać to, czego pragniesz. Czujesz się po prostu spokojniejsza.

5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY no jakieś zmartwienia mogą sie pojawić, ale też moga byc netowe pogaduchy

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL zaczniesz bardziej dbać o siebie, o swoje przyjemnosci, swoje zadowolenie, taki zdrowy egozim. Będziesz sobie dogadzać

7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY zgadzam sie z Tobą. Może też uda Ci więcej zatrzymywać dla siebie, zakładać maskę w kontaktach z innymi i zdobywać to, na czym Ci zależy z uśmiechem na twarzy? Fajnie ta karta koresponduje wg mnie z 9 kiel i w ogóle z innymi:)

8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW będzie ok, nic nie nie ruszy

9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL też mysle, ze dobra. Dużo energii bedziesz miała

10.Miłość-CESARZ stabilizacja i spokój

11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW będziesz mogła na nich polegać

12.Finanse-9 DENAROW będziesz zadowolona :)

13.Praca-PAZIK PALEK moze byc cos nowego

14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW moze byc lepiej w finansach. Ale też stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa, poczujesz się dopieszczona - jesli chodzi emocje

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI coś/ktoś wróci. Ktoś moze sie mocno o Ciebe starać lub Ty moze bedziesz sie bronic przed tym....

Edytowane przez emilr
  • Lubię to! 1
Napisano

- wszyscy znamy podejście Głupca, ale jaka jego energia akurat się zamanifestuje? to pokażą dalsze karty.

Jest pełen energii i chęci na nowe przeżycia, pragnie nowych doznań, ryzykuje i wielokrotnie nie myśli jak to się zakończy.

- Pazie są w ciągłej gotowości na nowe wyzwania - Mieczowy będzie dalej drążył i dociekał czegoś, co nie daje mu spokoju - a więc na plan pierwszy wysuwa się tu CEL a nie zad.ukończone - tak jak piszesz, będziesz dążyć do wyjaśnień spraw, które Ci ciążą.

Ewentualnie chodzi o konfliktowe dziecko, które przysparza Ci problemów - w kontekście Głupca zaczniesz poważniej podchodzić do tematu.

- Musisz zachować równowagę emocjonalną i dbać o stan emocji/samopoczucia/zdrowia.

- Twoje zrównoważenie psych. bardzo Ci pomoże - przemyśl coś kilka razy, zanim coś powiesz lub zadziałasz. Musisz być cierpliwa.

- finansowo sobie radzisz, masz też wsparcie w rodzinie, przyjaciołach, nie jesteś sama z problemami, jest ktoś kto Ci zawsze pomoże jeśli będzie taka potrzeba.

- masz więc poczucie bezpieczeństwa, a to b.ważne/doceń to/ -

- Stres, obniżony nastrój i zamknięcie się w sobie. - coś Cię przybije i Sama nie będziesz w stanie sobie poradzić/i nie próbuj!/

- możesz uznać, że sama doskonale sobie poradzisz - a to błąd - powinnaś się otworzyć komuś bliskiemu

- będziesz musiała pokombinować, być bardziej zapobiegliwą i wykazać się sprytem, aby uzyskać cel.

Tkwiąc jednak w 9 kieli/zamknięciu/ nie uda Ci się to. Może ten Paź Mieczy tutaj się ujawnia z 7 mieczy - jakieś trudne zagrania do wykonania, aby wyjść na swoje.

8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW jest ok, wypracowana - zgadzam się, masz doświadczenie i wytrwałość w dążeniu do celu.

- tu możesz się przeceniać, chęci ogromne - ale praktyka to nie kielichy/ imprezy, towarzystwo dodaje sił, ale nie na długo/.10.Miłość-CESARZ

10.Miłość-CESARZ - mąż - stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa - zależność

- zawsze pomogą i będą wspierać - tu masz niezłomne oparcie, bez względu na sytuację i Twoje podejście

12.Finanse-9 DENAROW

- jesteś samowystarczalna, masz pracę i dochody

13.Praca-PAZIK PALEK może padnie propozycja czegoś nowego - Może tak być!

- karta PEŁNEJ stabilizacji i zadowolenia - ewentualnie SPADEK, który Cię zaskoczy, a poważnie dofinansuje

- tak, wraca coś z przeszłości, przed czym możesz się bronić, ale w efekcie daje Ci to zadowolenie.

10 den z 4 buław - może Dom w spadku?/6 kieli

:)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

- wszyscy znamy podejście Głupca, ale jaka jego energia akurat się zamanifestuje? to pokażą dalsze karty.

Jest pełen energii i chęci na nowe przeżycia, pragnie nowych doznań, ryzykuje i wielokrotnie nie myśli jak to się zakończy.

- Pazie są w ciągłej gotowości na nowe wyzwania - Mieczowy będzie dalej drążył i dociekał czegoś, co nie daje mu spokoju - a więc na plan pierwszy wysuwa się tu CEL a nie zad.ukończone - tak jak piszesz, będziesz dążyć do wyjaśnień spraw, które Ci ciążą.

Ewentualnie chodzi o konfliktowe dziecko, które przysparza Ci problemów - w kontekście Głupca zaczniesz poważniej podchodzić do tematu.

- Musisz zachować równowagę emocjonalną i dbać o stan emocji/samopoczucia/zdrowia.

- Twoje zrównoważenie psych. bardzo Ci pomoże - przemyśl coś kilka razy, zanim coś powiesz lub zadziałasz. Musisz być cierpliwa.

- finansowo sobie radzisz, masz też wsparcie w rodzinie, przyjaciołach, nie jesteś sama z problemami, jest ktoś kto Ci zawsze pomoże jeśli będzie taka potrzeba.

- masz więc poczucie bezpieczeństwa, a to b.ważne/doceń to/ -

- Stres, obniżony nastrój i zamknięcie się w sobie. - coś Cię przybije i Sama nie będziesz w stanie sobie poradzić/i nie próbuj!/

- możesz uznać, że sama doskonale sobie poradzisz - a to błąd - powinnaś się otworzyć komuś bliskiemu

- będziesz musiała pokombinować, być bardziej zapobiegliwą i wykazać się sprytem, aby uzyskać cel.

Tkwiąc jednak w 9 kieli/zamknięciu/ nie uda Ci się to. Może ten Paź Mieczy tutaj się ujawnia z 7 mieczy - jakieś trudne zagrania do wykonania, aby wyjść na swoje.

8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW jest ok, wypracowana - zgadzam się, masz doświadczenie i wytrwałość w dążeniu do celu.

- tu możesz się przeceniać, chęci ogromne - ale praktyka to nie kielichy/ imprezy, towarzystwo dodaje sił, ale nie na długo/.10.Miłość-CESARZ

10.Miłość-CESARZ - mąż - stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa - zależność

- zawsze pomogą i będą wspierać - tu masz niezłomne oparcie, bez względu na sytuację i Twoje podejście

12.Finanse-9 DENAROW

- jesteś samowystarczalna, masz pracę i dochody

13.Praca-PAZIK PALEK może padnie propozycja czegoś nowego - Może tak być!

- karta PEŁNEJ stabilizacji i zadowolenia - ewentualnie SPADEK, który Cię zaskoczy, a poważnie dofinansuje

- tak, wraca coś z przeszłości, przed czym możesz się bronić, ale w efekcie daje Ci to zadowolenie.

10 den z 4 buław - może Dom w spadku?/6 kieli

:)

Mozesz mieć rację co do dziecka, za 3 miesiące kończy 11 lat, a już teraz robi się zbuntowany:) Dziękuję:)

Gość Daffne
Napisano

odchodzą jakieś luźne relacje albo czas zabawy

buntowniczość Twoja się ukazała bo taki był cel losu. Miałaś zdobyć się na odwagę coraz wiekszą i chyba sie to udało.

przechodzi wewnętrzna umiejętność sharmonizowania się mimo dziania się wokół Ciebie.

jesteś obecnie skupiona na sprawach przyziemnych, codziennych i starasz sie dawaać z siebie tyle ile otrzymujesz.

pojawi się troszkę negatywnego mysłenia, być może skumulowałaś w sobie jakieś emocje i będą szukały ujścia. Pozwól im sobie wyjsć z Ciebie, nie tłum emocji bo to bardzo negatywnie wpływa na organizm człowieka.

zmierzysz się z pokochaniem siebe i docenianiem siebie i asertywnością bo masz z tym trudności.

możesz sprytem uzyskać parę rzeczy w przyszłym roku. To przydatna zdolność ;)

będzie dobra i stabilna, ale pamietaj o negatywnych myślach...unikaj ich, wypalaj ze swego umysłu.

będziesz nad nią pracować dlatego będzie coraz lepsza i lepsza.

10.Miłość-CESARZ

cesarz to najczęściej mąż, wiec z meżem bedziesz miłować się albo kimś blikm Twemu sercu...<3

będziesz mieć wiernych i trwałych przyajciół, na których bedziesz mogła liczyć

12.Finanse-9 DENAROW

będziesz zadowolona na pewno :]

13. PAZIK PALEK

w pracy jak to w pracy bywa różnie, ale energeicznie będziesz sobei radziła.

docenisz stabilizacje jaką masz, coś się może do tego przyczynić.

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI ->KAPŁAN będziesz cieszyć się pienymi uczuciami, w połowie roku postanowisz wprowadzić w czyn to z czym od dawna się nosisz z zamiarem.

Udanego Inez :okok:

• 11 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano
Karty Forest Lady - dziękuję:)

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK odchodzą spontaniczne, bezsensowne sytuacje,które nic dobrego i konkretnego nie dały

znajomości bez sensu, malo konkretne, propozycje bez pokrycia

2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY chyba chodzi o jakies rozmowy,może i nieporozumienia

powiedziałam na glos, to co mi w sercu siedziało, jestem bardziej szczera

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE wszystko się ładnie ułoży

powoli dochodzę do ładu z sobą, ale to jeszcze nie jest ukończone..

w zasadzie osiągnełam równowage uczuciową,bardziej trzymam się ziemi

nie wiem jak to ugryźć, może doszło mi więcej obowiązków

5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY pewnie jakies nerwy znowu będą

nerwów całe mnóstwo..........:/

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL nie wiem,z samotnością?

przede wszystkim uczę się myśleć o sobie, cieszyć się sobą

7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY cos uda mi się ugrać, zdobyć jakieś informacje

jestem duzo sprytniejsza niz byłam

8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW jest ok, wypracowana

pracuję nad nią, jest coraz lepiej na zasadzie co mnie nie zabije, to mnie wzmocni i wiecie co? To na serio działa:)

mam dobrą kondycję fizyczną:)

10.Miłość-CESARZ jakiś ważny mężczyzna przy mnie

tak, ważny mężczyzna, ale nie mąż:)

11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW mężcyzzna będzie moim przyjacielem

mam przyjaciół wiernych

12.Finanse-9 DENAROW będę zadowolona

jest róznie, ale umiem sobie radzić

13.Praca-PAZIK PALEK może padnie propozycja czegoś nowego

nic nowego nie padło, żadnej propozycji..

14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW byc może będę miała więcej pieniędzy

nie wiem jak to ugryźć, bo moja rodzina to tak średnio...spadku tez nie otrzymałam..

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI wydaje mi się, że ktoś kogo znam od jakiegoś czasu będzie walczył o relację ze mną

może fakt, że dwóch (mąz i ten mój obecny) są o mnie zazdrośni, każdy na swój sposób chce o mnie walczyć, nie wiem.......

weryfikacja

• Maestro
Napisano

Interpretacja Daffne jest najbliższa prawdy:)

odchodzą jakieś luźne relacje albo czas zabawy

buntowniczość Twoja się ukazała bo taki był cel losu. Miałaś zdobyć się na odwagę coraz wiekszą i chyba sie to udało.

przechodzi wewnętrzna umiejętność sharmonizowania się mimo dziania się wokół Ciebie.

jesteś obecnie skupiona na sprawach przyziemnych, codziennych i starasz sie dawaać z siebie tyle ile otrzymujesz.

pojawi się troszkę negatywnego mysłenia, być może skumulowałaś w sobie jakieś emocje i będą szukały ujścia. Pozwól im sobie wyjsć z Ciebie, nie tłum emocji bo to bardzo negatywnie wpływa na organizm człowieka.

zmierzysz się z pokochaniem siebe i docenianiem siebie i asertywnością bo masz z tym trudności.

możesz sprytem uzyskać parę rzeczy w przyszłym roku. To przydatna zdolność ;)

będzie dobra i stabilna, ale pamietaj o negatywnych myślach...unikaj ich, wypalaj ze swego umysłu.

będziesz nad nią pracować dlatego będzie coraz lepsza i lepsza.

10.Miłość-CESARZ

cesarz to najczęściej mąż, wiec z meżem bedziesz miłować się albo kimś blikm Twemu sercu...<3

będziesz mieć wiernych i trwałych przyajciół, na których bedziesz mogła liczyć

12.Finanse-9 DENAROW

będziesz zadowolona na pewno :]

13. PAZIK PALEK

w pracy jak to w pracy bywa różnie, ale energeicznie będziesz sobei radziła.

docenisz stabilizacje jaką masz, coś się może do tego przyczynić.

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI ->KAPŁAN będziesz cieszyć się pienymi uczuciami, w połowie roku postanowisz wprowadzić w czyn to z czym od dawna się nosisz z zamiarem.

Udanego Inez :okok:

• Lubię to! 1
Napisano

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK o

Głupek to nowa droga, beztroska...myślę ze pierwsza "euforia" wywołana zmianami w zyciu i pójsciem nowa droga własnie mija...

Jesli był w Twoim zyciu jakis kryzys lub nieporozumienia chyba udało sie wyjasnic.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE Byc moze chodzi o związek w którym czujesz sie spełniona , który jest dla Ciebie harmonia dusz.

Jestes gotowa do udzielania pomocy jest w Tobie wiele cierpliwosci, starasz sie wszystko trzymac w równowadze .

Chyba zwatpisz w siebie,przez co moze byc dosc nerwowo.Pojawią sie jakies nowe przeszkody ktr moze bedzie cięzko przezwycięzyc.

Moim zdaniem zakonczysz stare emocjonalne sprawy, toksyczne związki.

Moim zdaniem powiekszy sie zdolnosc uczenia na błedach...lub "dobrze obmyslone kłamstwo"

8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW poczatek stabilnosci

10.Miłość-CESARZ moze pojawi sie jakis Cesarz..lub w Cesarzu brak zmian w aktualnym związku.

11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW facet -przyjaciel

12.Finanse-9 DENAROW zakonczenie jakis starych spraw finansowych...wyjscie na prosta, harmonia w finansach

13.Praca-PAZIK PALEK jakas propozycja wzbudzi w Tobie zachwyt ...szykuje sie cos nowego.

14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW patrzac wyzej na Pazika....zwiazku z nowa lub dodatkowa praca, wiecej pieniedzy.Odzyskasz bezpieczenstwo finansowe.Tak pomyslam sobie ze mozesz zostac poproszona o rekę.

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI nie wiem dlaczego ale pomyslałam ze były partner sie obudzi i bedzie o Ciebie walczyc.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK o

Głupek to nowa droga, beztroska...myślę ze pierwsza "euforia" wywołana zmianami w zyciu i pójsciem nowa droga własnie mija...

Jesli był w Twoim zyciu jakis kryzys lub nieporozumienia chyba udało sie wyjasnic.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE Byc moze chodzi o związek w którym czujesz sie spełniona , który jest dla Ciebie harmonia dusz.

Jestes gotowa do udzielania pomocy jest w Tobie wiele cierpliwosci, starasz sie wszystko trzymac w równowadze .

Chyba zwatpisz w siebie,przez co moze byc dosc nerwowo.Pojawią sie jakies nowe przeszkody ktr moze bedzie cięzko przezwycięzyc.

Moim zdaniem zakonczysz stare emocjonalne sprawy, toksyczne związki.

Moim zdaniem powiekszy sie zdolnosc uczenia na błedach...lub "dobrze obmyslone kłamstwo"

8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW poczatek stabilnosci

10.Miłość-CESARZ moze pojawi sie jakis Cesarz..lub w Cesarzu brak zmian w aktualnym związku.

11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW facet -przyjaciel

12.Finanse-9 DENAROW zakonczenie jakis starych spraw finansowych...wyjscie na prosta, harmonia w finansach

13.Praca-PAZIK PALEK jakas propozycja wzbudzi w Tobie zachwyt ...szykuje sie cos nowego.

14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW patrzac wyzej na Pazika....zwiazku z nowa lub dodatkowa praca, wiecej pieniedzy.Odzyskasz bezpieczenstwo finansowe.Tak pomyslam sobie ze mozesz zostac poproszona o rekę.

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI nie wiem dlaczego ale pomyslałam ze były partner sie obudzi i bedzie o Ciebie walczyc.

|Dziękuję, wprawdzie dotyczy on roku mijajacego, ale b.dużo prawdy:))) Cesarz się pojawił, momenty zwątpienia były, ale już odchodzą, cała reszta też ok z wyjątkiem może pracy, ale u mnie rozkłady sprawdzają się później:)