Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2013 Maestro Napisano 15 Grudnia 2013 Karty Forest Lady - dziękuję 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK odchodzą spontaniczne, bezsensowne sytuacje,które nic dobrego i konkretnego nie dały 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY chyba chodzi o jakies rozmowy,może i nieporozumienia 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE wszystko się ładnie ułoży 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW w zasadzie osiągnełam równowage uczuciową,bardziej trzymam się ziemi 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY pewnie jakies nerwy znowu będą 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL nie wiem,z samotnością? 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY cos uda mi się ugrać, zdobyć jakieś informacje 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW jest ok, wypracowana 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL bardzo dobra 10.Miłość-CESARZ jakiś ważny mężczyzna przy mnie 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW mężcyzzna będzie moim przyjacielem 12.Finanse-9 DENAROW będę zadowolona 13.Praca-PAZIK PALEK może padnie propozycja czegoś nowego 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW byc może będę miała więcej pieniędzy 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI wydaje mi się, że ktoś kogo znam od jakiegoś czasu będzie walczył o relację ze mną Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 Co do kondycji fizycznej powiedziałabym, że może zależeć bardziej od uczuć. To co będziesz przeżywać, odbije się na Twoim zdrowiu. Co do reszty zgadzam się Cytuj
Iwka78 Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK jakieś zachowania lub sytuacje, które nie do końca były przemyślane2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY pomyślałam sobie o zakończonych studiach i trzymaniu języka za zębami:-)3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE - będzie spokój4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW ładnie uczysz się dawać i otrzymywać, patrzysz, czy jest równowaga, jest to dla Ciebie ważne5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY więcej różnorodnych snów6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL - z samozadowoleniem, z tym co daje Ci satysfakcje, wydaje mi się, że będziesz na nowo odkrywać, co daje Ci poczucie spełnienia7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY nauczysz się odkrywać, kiedy jesteś oszukiwana8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW możesz odczuwać przeciążenie9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL no ba!!! idealna! się ćwiczy, się wie! :-)10.Miłość-CESARZ mąż po prostu...:-)11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW pomyślałam sobie, że to może być ktoś związany z Twoją pracą12.Finanse-9 DENAROW będziesz Pani zadowolona:-)13.Praca-PAZIK PALEK szansa na coś nowego14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW ogólnie będziesz czuła, że jest dobrze i w domu i w pracy, nie będziesz narzekać15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI ktoś z przeszłości będzie się z Tobą lepiej dogadywać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Grudnia 2013 jakieś zachowania lub sytuacje, które nie do końca były przemyślane pomyślałam sobie o zakończonych studiach i trzymaniu języka za zębami:-) - będzie spokój ładnie uczysz się dawać i otrzymywać, patrzysz, czy jest równowaga, jest to dla Ciebie ważne więcej różnorodnych snów - z samozadowoleniem, z tym co daje Ci satysfakcje, wydaje mi się, że będziesz na nowo odkrywać, co daje Ci poczucie spełnienia nauczysz się odkrywać, kiedy jesteś oszukiwana możesz odczuwać przeciążenie no ba!!! idealna! się ćwiczy, się wie! :-) mąż po prostu...:-) pomyślałam sobie, że to może być ktoś związany z Twoją pracą będziesz Pani zadowolona:-) szansa na coś nowego ogólnie będziesz czuła, że jest dobrze i w domu i w pracy, nie będziesz narzekać ktoś z przeszłości będzie się z Tobą lepiej dogadywać He he he:) No pewnie,się ćwiczy, się wie:))))) Jak system pozwoli, to dam Ci punkty:)) Dziękuję Cytuj
emilr Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK myślę, że odchodzi podejście do pewnych spraw na zasadzie pójścia na żywioł. Bez planowania, analizowania i czekanie, co też z tego wyniknie. Wchodzenie w pewne sprawy, układy całą sobą z wiarą i ufnością w innych. 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY - nieporozumienia, trochę działanie pod wpływem impulsu (tak mi sie paź mieczy kojarzy, taki raptusek trochę). Nerwowe sytuacje, chęć ich wyjaśniania kosztem swoich nerwów. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE - myśle, że odpuścisz sobie niektóre sprawy w sensie spojrzenia na nie z innej perspektywy. W nowy rok wniesiesz spokój i poczucie bezpieczeństwa. Ja lubię tę kartę. Po nerwowym okresie wreszcie będziesz mogła sie delektować spokojem, szczęściem, spełnieniem. Dla mnie ta karta to też poczucie bezpieczeństwa. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW karta podkreśla poprzednią (umiarkowanie) - obecnie czujesz, że możesz dostać to, czego pragniesz. Czujesz się po prostu spokojniejsza. 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY no jakieś zmartwienia mogą sie pojawić, ale też moga byc netowe pogaduchy 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL zaczniesz bardziej dbać o siebie, o swoje przyjemnosci, swoje zadowolenie, taki zdrowy egozim. Będziesz sobie dogadzać 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY zgadzam sie z Tobą. Może też uda Ci więcej zatrzymywać dla siebie, zakładać maskę w kontaktach z innymi i zdobywać to, na czym Ci zależy z uśmiechem na twarzy? Fajnie ta karta koresponduje wg mnie z 9 kiel i w ogóle z innymi:) 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW będzie ok, nic nie nie ruszy 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL też mysle, ze dobra. Dużo energii bedziesz miała 10.Miłość-CESARZ stabilizacja i spokój 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW będziesz mogła na nich polegać 12.Finanse-9 DENAROW będziesz zadowolona 13.Praca-PAZIK PALEK moze byc cos nowego 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW moze byc lepiej w finansach. Ale też stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa, poczujesz się dopieszczona - jesli chodzi emocje 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI coś/ktoś wróci. Ktoś moze sie mocno o Ciebe starać lub Ty moze bedziesz sie bronic przed tym.... Edytowane 17 Grudnia 2013 przez emilr 1 Cytuj
niiwa Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK - wszyscy znamy podejście Głupca, ale jaka jego energia akurat się zamanifestuje? to pokażą dalsze karty. Jest pełen energii i chęci na nowe przeżycia, pragnie nowych doznań, ryzykuje i wielokrotnie nie myśli jak to się zakończy. 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY - Pazie są w ciągłej gotowości na nowe wyzwania - Mieczowy będzie dalej drążył i dociekał czegoś, co nie daje mu spokoju - a więc na plan pierwszy wysuwa się tu CEL a nie zad.ukończone - tak jak piszesz, będziesz dążyć do wyjaśnień spraw, które Ci ciążą. Ewentualnie chodzi o konfliktowe dziecko, które przysparza Ci problemów - w kontekście Głupca zaczniesz poważniej podchodzić do tematu. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE - Musisz zachować równowagę emocjonalną i dbać o stan emocji/samopoczucia/zdrowia. - Twoje zrównoważenie psych. bardzo Ci pomoże - przemyśl coś kilka razy, zanim coś powiesz lub zadziałasz. Musisz być cierpliwa. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW - finansowo sobie radzisz, masz też wsparcie w rodzinie, przyjaciołach, nie jesteś sama z problemami, jest ktoś kto Ci zawsze pomoże jeśli będzie taka potrzeba. - masz więc poczucie bezpieczeństwa, a to b.ważne/doceń to/ - 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY - Stres, obniżony nastrój i zamknięcie się w sobie. - coś Cię przybije i Sama nie będziesz w stanie sobie poradzić/i nie próbuj!/ 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL - możesz uznać, że sama doskonale sobie poradzisz - a to błąd - powinnaś się otworzyć komuś bliskiemu 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY - będziesz musiała pokombinować, być bardziej zapobiegliwą i wykazać się sprytem, aby uzyskać cel. Tkwiąc jednak w 9 kieli/zamknięciu/ nie uda Ci się to. Może ten Paź Mieczy tutaj się ujawnia z 7 mieczy - jakieś trudne zagrania do wykonania, aby wyjść na swoje. 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW jest ok, wypracowana - zgadzam się, masz doświadczenie i wytrwałość w dążeniu do celu. 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL - tu możesz się przeceniać, chęci ogromne - ale praktyka to nie kielichy/ imprezy, towarzystwo dodaje sił, ale nie na długo/.10.Miłość-CESARZ 10.Miłość-CESARZ - mąż - stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa - zależność 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW - zawsze pomogą i będą wspierać - tu masz niezłomne oparcie, bez względu na sytuację i Twoje podejście 12.Finanse-9 DENAROW - jesteś samowystarczalna, masz pracę i dochody 13.Praca-PAZIK PALEK może padnie propozycja czegoś nowego - Może tak być! 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW - karta PEŁNEJ stabilizacji i zadowolenia - ewentualnie SPADEK, który Cię zaskoczy, a poważnie dofinansuje 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI - tak, wraca coś z przeszłości, przed czym możesz się bronić, ale w efekcie daje Ci to zadowolenie. 10 den z 4 buław - może Dom w spadku?/6 kieli 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2013 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK- wszyscy znamy podejście Głupca, ale jaka jego energia akurat się zamanifestuje? to pokażą dalsze karty. Jest pełen energii i chęci na nowe przeżycia, pragnie nowych doznań, ryzykuje i wielokrotnie nie myśli jak to się zakończy. 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY - Pazie są w ciągłej gotowości na nowe wyzwania - Mieczowy będzie dalej drążył i dociekał czegoś, co nie daje mu spokoju - a więc na plan pierwszy wysuwa się tu CEL a nie zad.ukończone - tak jak piszesz, będziesz dążyć do wyjaśnień spraw, które Ci ciążą. Ewentualnie chodzi o konfliktowe dziecko, które przysparza Ci problemów - w kontekście Głupca zaczniesz poważniej podchodzić do tematu. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE - Musisz zachować równowagę emocjonalną i dbać o stan emocji/samopoczucia/zdrowia. - Twoje zrównoważenie psych. bardzo Ci pomoże - przemyśl coś kilka razy, zanim coś powiesz lub zadziałasz. Musisz być cierpliwa. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW - finansowo sobie radzisz, masz też wsparcie w rodzinie, przyjaciołach, nie jesteś sama z problemami, jest ktoś kto Ci zawsze pomoże jeśli będzie taka potrzeba. - masz więc poczucie bezpieczeństwa, a to b.ważne/doceń to/ - 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY - Stres, obniżony nastrój i zamknięcie się w sobie. - coś Cię przybije i Sama nie będziesz w stanie sobie poradzić/i nie próbuj!/ 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL - możesz uznać, że sama doskonale sobie poradzisz - a to błąd - powinnaś się otworzyć komuś bliskiemu 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY - będziesz musiała pokombinować, być bardziej zapobiegliwą i wykazać się sprytem, aby uzyskać cel. Tkwiąc jednak w 9 kieli/zamknięciu/ nie uda Ci się to. Może ten Paź Mieczy tutaj się ujawnia z 7 mieczy - jakieś trudne zagrania do wykonania, aby wyjść na swoje. 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW jest ok, wypracowana - zgadzam się, masz doświadczenie i wytrwałość w dążeniu do celu. 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL - tu możesz się przeceniać, chęci ogromne - ale praktyka to nie kielichy/ imprezy, towarzystwo dodaje sił, ale nie na długo/.10.Miłość-CESARZ 10.Miłość-CESARZ - mąż - stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa - zależność 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW - zawsze pomogą i będą wspierać - tu masz niezłomne oparcie, bez względu na sytuację i Twoje podejście 12.Finanse-9 DENAROW - jesteś samowystarczalna, masz pracę i dochody 13.Praca-PAZIK PALEK może padnie propozycja czegoś nowego - Może tak być! 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW - karta PEŁNEJ stabilizacji i zadowolenia - ewentualnie SPADEK, który Cię zaskoczy, a poważnie dofinansuje 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI - tak, wraca coś z przeszłości, przed czym możesz się bronić, ale w efekcie daje Ci to zadowolenie. 10 den z 4 buław - może Dom w spadku?/6 kieli Mozesz mieć rację co do dziecka, za 3 miesiące kończy 11 lat, a już teraz robi się zbuntowany:) Dziękuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK odchodzą jakieś luźne relacje albo czas zabawy 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY buntowniczość Twoja się ukazała bo taki był cel losu. Miałaś zdobyć się na odwagę coraz wiekszą i chyba sie to udało. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE przechodzi wewnętrzna umiejętność sharmonizowania się mimo dziania się wokół Ciebie. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW jesteś obecnie skupiona na sprawach przyziemnych, codziennych i starasz sie dawaać z siebie tyle ile otrzymujesz. 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY pojawi się troszkę negatywnego mysłenia, być może skumulowałaś w sobie jakieś emocje i będą szukały ujścia. Pozwól im sobie wyjsć z Ciebie, nie tłum emocji bo to bardzo negatywnie wpływa na organizm człowieka. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL zmierzysz się z pokochaniem siebe i docenianiem siebie i asertywnością bo masz z tym trudności. 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY możesz sprytem uzyskać parę rzeczy w przyszłym roku. To przydatna zdolność 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW będzie dobra i stabilna, ale pamietaj o negatywnych myślach...unikaj ich, wypalaj ze swego umysłu. 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL będziesz nad nią pracować dlatego będzie coraz lepsza i lepsza. 10.Miłość-CESARZ cesarz to najczęściej mąż, wiec z meżem bedziesz miłować się albo kimś blikm Twemu sercu...<3 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW będziesz mieć wiernych i trwałych przyajciół, na których bedziesz mogła liczyć 12.Finanse-9 DENAROW będziesz zadowolona na pewno :] 13. PAZIK PALEK w pracy jak to w pracy bywa różnie, ale energeicznie będziesz sobei radziła. 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW docenisz stabilizacje jaką masz, coś się może do tego przyczynić. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI ->KAPŁAN będziesz cieszyć się pienymi uczuciami, w połowie roku postanowisz wprowadzić w czyn to z czym od dawna się nosisz z zamiarem. Udanego Inez Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2014 Karty Forest Lady - dziękuję 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK odchodzą spontaniczne, bezsensowne sytuacje,które nic dobrego i konkretnego nie dały znajomości bez sensu, malo konkretne, propozycje bez pokrycia 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY chyba chodzi o jakies rozmowy,może i nieporozumienia powiedziałam na glos, to co mi w sercu siedziało, jestem bardziej szczera 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE wszystko się ładnie ułoży powoli dochodzę do ładu z sobą, ale to jeszcze nie jest ukończone.. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW w zasadzie osiągnełam równowage uczuciową,bardziej trzymam się ziemi nie wiem jak to ugryźć, może doszło mi więcej obowiązków 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY pewnie jakies nerwy znowu będą nerwów całe mnóstwo..........:/ 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL nie wiem,z samotnością? przede wszystkim uczę się myśleć o sobie, cieszyć się sobą 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY cos uda mi się ugrać, zdobyć jakieś informacje jestem duzo sprytniejsza niz byłam 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW jest ok, wypracowana pracuję nad nią, jest coraz lepiej na zasadzie co mnie nie zabije, to mnie wzmocni i wiecie co? To na serio działa:) 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL bardzo dobra mam dobrą kondycję fizyczną 10.Miłość-CESARZ jakiś ważny mężczyzna przy mnie tak, ważny mężczyzna, ale nie mąż 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW mężcyzzna będzie moim przyjacielem mam przyjaciół wiernych 12.Finanse-9 DENAROW będę zadowolona jest róznie, ale umiem sobie radzić 13.Praca-PAZIK PALEK może padnie propozycja czegoś nowego nic nowego nie padło, żadnej propozycji.. 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW byc może będę miała więcej pieniędzy nie wiem jak to ugryźć, bo moja rodzina to tak średnio...spadku tez nie otrzymałam.. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI wydaje mi się, że ktoś kogo znam od jakiegoś czasu będzie walczył o relację ze mną może fakt, że dwóch (mąz i ten mój obecny) są o mnie zazdrośni, każdy na swój sposób chce o mnie walczyć, nie wiem....... weryfikacja Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2014 Interpretacja Daffne jest najbliższa prawdy:) 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK odchodzą jakieś luźne relacje albo czas zabawy 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY buntowniczość Twoja się ukazała bo taki był cel losu. Miałaś zdobyć się na odwagę coraz wiekszą i chyba sie to udało. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE przechodzi wewnętrzna umiejętność sharmonizowania się mimo dziania się wokół Ciebie. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW jesteś obecnie skupiona na sprawach przyziemnych, codziennych i starasz sie dawaać z siebie tyle ile otrzymujesz. 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY pojawi się troszkę negatywnego mysłenia, być może skumulowałaś w sobie jakieś emocje i będą szukały ujścia. Pozwól im sobie wyjsć z Ciebie, nie tłum emocji bo to bardzo negatywnie wpływa na organizm człowieka. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL zmierzysz się z pokochaniem siebe i docenianiem siebie i asertywnością bo masz z tym trudności. 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY możesz sprytem uzyskać parę rzeczy w przyszłym roku. To przydatna zdolność 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW będzie dobra i stabilna, ale pamietaj o negatywnych myślach...unikaj ich, wypalaj ze swego umysłu. 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL będziesz nad nią pracować dlatego będzie coraz lepsza i lepsza. 10.Miłość-CESARZ cesarz to najczęściej mąż, wiec z meżem bedziesz miłować się albo kimś blikm Twemu sercu...<3 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW będziesz mieć wiernych i trwałych przyajciół, na których bedziesz mogła liczyć 12.Finanse-9 DENAROW będziesz zadowolona na pewno :] 13. PAZIK PALEK w pracy jak to w pracy bywa różnie, ale energeicznie będziesz sobei radziła. 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW docenisz stabilizacje jaką masz, coś się może do tego przyczynić. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI ->KAPŁAN będziesz cieszyć się pienymi uczuciami, w połowie roku postanowisz wprowadzić w czyn to z czym od dawna się nosisz z zamiarem. Udanego Inez 1 Cytuj
Lena75 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK o Głupek to nowa droga, beztroska...myślę ze pierwsza "euforia" wywołana zmianami w zyciu i pójsciem nowa droga własnie mija... 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY Jesli był w Twoim zyciu jakis kryzys lub nieporozumienia chyba udało sie wyjasnic. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE Byc moze chodzi o związek w którym czujesz sie spełniona , który jest dla Ciebie harmonia dusz. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW Jestes gotowa do udzielania pomocy jest w Tobie wiele cierpliwosci, starasz sie wszystko trzymac w równowadze . 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY Chyba zwatpisz w siebie,przez co moze byc dosc nerwowo.Pojawią sie jakies nowe przeszkody ktr moze bedzie cięzko przezwycięzyc. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL Moim zdaniem zakonczysz stare emocjonalne sprawy, toksyczne związki. 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY Moim zdaniem powiekszy sie zdolnosc uczenia na błedach...lub "dobrze obmyslone kłamstwo" 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW poczatek stabilnosci 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL bardzo dobra 10.Miłość-CESARZ moze pojawi sie jakis Cesarz..lub w Cesarzu brak zmian w aktualnym związku. 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW facet -przyjaciel 12.Finanse-9 DENAROW zakonczenie jakis starych spraw finansowych...wyjscie na prosta, harmonia w finansach 13.Praca-PAZIK PALEK jakas propozycja wzbudzi w Tobie zachwyt ...szykuje sie cos nowego. 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW patrzac wyzej na Pazika....zwiazku z nowa lub dodatkowa praca, wiecej pieniedzy.Odzyskasz bezpieczenstwo finansowe.Tak pomyslam sobie ze mozesz zostac poproszona o rekę. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI nie wiem dlaczego ale pomyslałam ze były partner sie obudzi i bedzie o Ciebie walczyc. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Maestro Napisano 8 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- GŁUPEK oGłupek to nowa droga, beztroska...myślę ze pierwsza "euforia" wywołana zmianami w zyciu i pójsciem nowa droga własnie mija... 2. Cele, zadania ukończone- PAZIK MIECZY Jesli był w Twoim zyciu jakis kryzys lub nieporozumienia chyba udało sie wyjasnic. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- UMIARKOWANIE Byc moze chodzi o związek w którym czujesz sie spełniona , który jest dla Ciebie harmonia dusz. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-6 DENAROW Jestes gotowa do udzielania pomocy jest w Tobie wiele cierpliwosci, starasz sie wszystko trzymac w równowadze . 5.Nowe sprawy, które się pojawią-9 MIECZY Chyba zwatpisz w siebie,przez co moze byc dosc nerwowo.Pojawią sie jakies nowe przeszkody ktr moze bedzie cięzko przezwycięzyc. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz-9 KIEL Moim zdaniem zakonczysz stare emocjonalne sprawy, toksyczne związki. 7. Cele, które możesz osiągnąć-7MIECZY Moim zdaniem powiekszy sie zdolnosc uczenia na błedach...lub "dobrze obmyslone kłamstwo" 8.Twoja kondycja psychiczna-8 DENAROW poczatek stabilnosci 9.Twoja kondycja fizyczna-3 KIEL bardzo dobra 10.Miłość-CESARZ moze pojawi sie jakis Cesarz..lub w Cesarzu brak zmian w aktualnym związku. 11.Przyjaciele i rodzina-RYCEK DENAROW facet -przyjaciel 12.Finanse-9 DENAROW zakonczenie jakis starych spraw finansowych...wyjscie na prosta, harmonia w finansach 13.Praca-PAZIK PALEK jakas propozycja wzbudzi w Tobie zachwyt ...szykuje sie cos nowego. 14. Niespodzianki w nowym roku-10 DENAROW patrzac wyzej na Pazika....zwiazku z nowa lub dodatkowa praca, wiecej pieniedzy.Odzyskasz bezpieczenstwo finansowe.Tak pomyslam sobie ze mozesz zostac poproszona o rekę. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 6 KIEL 7 PALEK 4 PALKI nie wiem dlaczego ale pomyslałam ze były partner sie obudzi i bedzie o Ciebie walczyc. |Dziękuję, wprawdzie dotyczy on roku mijajacego, ale b.dużo prawdy:))) Cesarz się pojawił, momenty zwątpienia były, ale już odchodzą, cała reszta też ok z wyjątkiem może pracy, ale u mnie rozkłady sprawdzają się później:) Cytuj
Lena75 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Wtopa :) Cos mnie przycmiło ...myslałam ze nowy rozkład Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi