Skocz do zawartości

Najblizszy tydzień

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Ogólna aura nadchodzącego tygodnia Król Kielichów

może chodzi o zainteresowanie mężczyzny, lub tez przy okazji o ciepło bijące od ludzi z uwagi na zbliżające się Boże Narodzenie

Jak w uczuciach będzie Rycerz Buław Koło Fortuny Królowa Denarów Król Mieczy Słonce - ktoś mnie zaskoczy kontaktem, ktos moze sie nawet pokazać osobiście

Jak w pracy 9 denarów 6 mieczy 6 buław wydaje mi się, ze spokojnie, luźno, pod koniec tygodnia wigilia w pracy, może szef groszem sypnie

Jak będzie w domu Paź Mieczy Pustelnik As Mieczy Sprawiedliwośc jakieś nieporozumienie mi się szykuje, ale potem się wyjaśni

Co miłego mnie spotka 6 kielichów Królowa Buław 7 kielichów 4 buław bedę w swoim żywiole, zadowolona, wszędzie mnie pełno,masa energii i pozytywnych myśli:)

Gość Linkinia
Napisano

Ogólna aura nadchodzącego tygodnia Król Kielichów - będziesz się czuła bardzo dobrze, z bliskimi osobami wokół, myślę, że dużo wsparcia dostaniesz i życzliwości ;)

Jak w uczuciach będzie Rycerz Buław Koło Fortuny Królowa Denarów Król Mieczy Słonce - w uczuciach zaskoczy Cię Twoja zmiana nastawienia wobec pana. Wydaje mi się, że zaczniesz cieplej postrzegać innego, który do tej pory był Ci bardziej obojętny. Ogólnie będziesz zadowolona.

Jak w pracy 9 denarów 6 mieczy 6 buław - w pracy spokojnie i dobrze, będziesz myślami już w domu, przy przygotowaniach świątecznych. Może jakaś sytuacja z problemem informatycznym się pojawi, ale się rozwiąże ;)

Jak będzie w domu Paź Mieczy Pustelnik As Mieczy Sprawiedliwośc - będzie nieporozumienie czy może poczujesz się niezrozumiana przez swoją rodzinę, obrazisz się na nich, ale potem sobie wyjąśnicie.

Co miłego mnie spotka 6 kielichów Królowa Buław 7 kielichów 4 buław --> może kontakt z kobietą, o której często myślalaś ostatnio ;)

Napisano

Aura tygodnia Król Kielichów

- ciepło jest i uczuciowo w Tobie względem jakiegoś Pana - on jednak powściągliwy jest z okazywaniem emocji

Jak będzie w uczuciach? Jakiś Pan Cię zawiedzie - nie tego będziesz się po nim spodziewała.

W pracy - ok, miła atmosfera, zadowolenie.

Co miłego Cię spotka? 6 kielichów QBuław 7 kielichów 4 buław

--- jak zwykle będziesz świecić i skupiać na sobie uwagę.

- będziesz miała doskonałe samopoczucie - uważaj na "wodę sodową" :) żart:)

• Maestro
Napisano
Aura tygodnia Król Kielichów

- ciepło jest i uczuciowo w Tobie względem jakiegoś Pana - on jednak powściągliwy jest z okazywaniem emocji

Jak będzie w uczuciach? Jakiś Pan Cię zawiedzie - nie tego będziesz się po nim spodziewała.

W pracy - ok, miła atmosfera, zadowolenie.

Co miłego Cię spotka? 6 kielichów QBuław 7 kielichów 4 buław

--- jak zwykle będziesz świecić i skupiać na sobie uwagę.

- będziesz miała doskonałe samopoczucie - uważaj na "wodę sodową" :) żart:)

Woda sodowa mi nie grozi:)) A co do pana, to jest dokładnie na odwrót:)

Napisano
Woda sodowa mi nie grozi:)) A co do pana, to jest dokładnie na odwrót:)

Ale pytasz o najbliższy tydzień, a nie jak jest teraz?

• Maestro
Napisano

Pytam o najblizszy tydzień,ale Krol Kielichów pokazuje mi faceta czulego,zauroczonego,natomiast Krol Mieczy jest oschly;)Stad zaskoczylo mnie Twoje spojrzenie;)

Gość Euterpe
Napisano

możesz o kimś częściej myśleć :) - aura

ktoś powróci z przeszłości, może otrzymasz prezent lub Ty komuś wręczysz.

Napisano
Pytam o najblizszy tydzień,ale Krol Kielichów pokazuje mi faceta czulego,zauroczonego,natomiast Krol Mieczy jest oschly;)Stad zaskoczylo mnie Twoje spojrzenie;)

Zgoda, ale Króla Kieli masz w aurze - co wg mnie zaznacza tylko istnienie na horyzoncie kogoś, kto jest Ci w jakiś sposób bliski - aura to klimat

W uczuciach jest Ryc.Buł, Koło - a to bardzo zmienne i niepewne zachowania Pana, dalej Król Mieczy/oschłość - i Ty jako QDen, która w Słońcu będzie starała się cieszyć po prostu z tego co ma - choć chciałaby, aby inny był przebieg - Dlatego też napisałam, że możesz się czuć zawiedziona.

Jako QDen nie uzyskasz tego, czego pragniesz od Króla Mieczy - bo on zmieni taktykę.

Wytłumaczyłam Ci swój tok odbioru kart, który może być błędny.

Pozdrawiam i życzę spełnienia.

• Maestro
Napisano
Zgoda, ale Króla Kieli masz w aurze - co wg mnie zaznacza tylko istnienie na horyzoncie kogoś, kto jest Ci w jakiś sposób bliski - aura to klimat

W uczuciach jest Ryc.Buł, Koło - a to bardzo zmienne i niepewne zachowania Pana, dalej Król Mieczy/oschłość - i Ty jako QDen, która w Słońcu będzie starała się cieszyć po prostu z tego co ma - choć chciałaby, aby inny był przebieg - Dlatego też napisałam, że możesz się czuć zawiedziona.

Jako QDen nie uzyskasz tego, czego pragniesz od Króla Mieczy - bo on zmieni taktykę.

Wytłumaczyłam Ci swój tok odbioru kart, który może być błędny.

Pozdrawiam i życzę spełnienia.

Ok:) W niedzielę napiszę jak było, bo wszystko się może zdarzyć...Na razie pan jest na etapie Króla Kielichów i zaskakuje mnie kontaktami jak ten Rycek Buław z Kołem, zobaczymy co dalej:)

• Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Ogólna aura nadchodzącego tygodnia Król Kielichów

Aura pokazała pana, któremu zależy na kontakcie ze mną, w zasadzie codziennie dzwonił, pisał itd.

Jak w uczuciach będzie Rycerz Buław Koło Fortuny Królowa Denarów Król Mieczy Słonce -

pan z aury:) zaskakiwał mnie telefonami, poprosił mnie o wspólne spędzenie sylwestra itp.,poza tym widac w królowej denarów, ze dostałam niespodziewane pieniądze;) i dziś sobie kupiłam kilka drobiazgów, poza tym pan mi coś powiedział o sobie..

Jak w pracy 9 denarów 6 mieczy 6 buław

w pracy na początku tygodnia nerwy, bo musiałam reprezentować szefa przy pewnej sprawie, którą załatwiłam pomyślnie, potem była wigilia w pracy i przeżyłam szok, gdy ktoś mi wyjawił, ze zazdrości mi ogromnego powodzenia u panów (szok podwójny z powodu wyznania i druga sprawa, ja siebie tak nie odbieram)

Jak będzie w domu Paź Mieczy Pustelnik As Mieczy Sprawiedliwośc

spięcie z mężem...., ale i jako takie porozumienie

Co miłego mnie spotka 6 kielichów Królowa Buław 7 kielichów 4 buław

umówiłam się na kilka spotkań z kilkoma koleżankami po Świętach,poza tym faktycznie byłam w swoim żywiole,czułam się świetnie w swojej skórze:)