Skocz do zawartości

Co zrobi w moim kierunku?(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

Ramy czasowe: 2 miesiące

1. Jaki on jest na prawdę? II Kapłanka

Skryty, posiada dużą wiedzę, dokształca się, samotnik. Ta karta bardzo często pokazuje mi coś utajonego.

2. Co do mnie czuje? 8 kielichów

odejście, ale takie emocjonalne, czuje oddalenie się ode mnie, co jest zgodne z faktem, bo już ze sobą nie rozmawiamy

3. Jak się wobec mnie zachowuje? VII Rydwan

ucieka ode mnie, ile tchu w płucach :)

4. Powinnam jako pierwsza zrobić krok do przodu w jego kierunku? XIV Umiarkowanie

i tak i nie, lepiej poczekać

5. Co się stanie, jak nie wykonam tego kroku? 5 pucharów

poczuję się smutna, opuszczona, popadnę w depresję

6. Co się stanie, jak wykonam krok do przodu? 9 buław

nic, tylko czekanie, obserwowanie....

7. Co zrobi w moim kierunku(do 2 miesięcy)? 3 puchary, 4 puchary, Królowa pucharów

Może jakieś zaproszenie na imprezkę lub w większym gronie znajomych, ja na początku mogę być niechętna/zajęta czymś innym, ale później się zgodzę. W tej odpowiedzi zakładam, że to on wyciągnie pierwszy rękę.

Druga opcja to taka, że nic nie zrobi, 3 puchary nie pokazały mi jeszcze kontaktu. Ale jakby patrzeć na same obrazki, to widać, jak z tych trzech tańczących kobiet wychodzi ręka do osoby siedzącej pod drzewem, a następna karta, królowa, coś trzyma w dłoni.

Pytania 5 i 6 zadałam dlatego, że karta XIV Umiarkowanie nie była dla mnie dostatecznie jasna.

Dużo też tutaj AW, więc pewnie coś się w niedługim czasie wydarzy, sprawy zmienią bieg, i pucharów, może podchodzę do sprawy zbyt uczuciowo.

A sytuacja jest taka, że jakiś czas temu myślałam o odnowieniu znajomości ze starym kolegą. Ostatnio pisaliśmy do siebie kilka miesięcy temu, ale ja później byłam zbyt zajęta i pochłonięta czymś innym.

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Black][/font]

Skryty, posiada dużą wiedzę, dokształca się, samotnik. Ta karta bardzo często pokazuje mi coś utajonego.

Zgadzam sie. Raczej skryta osoba, Brak mu pewnosci siebie.

odejście, ale takie emocjonalne, czuje oddalenie się ode mnie, co jest zgodne z faktem, bo już ze sobą nie rozmawiamy Tak. Moze nawet I byc tutaj smutek z jego strony

ucieka ode mnie, ile tchu w płucach :)Tak

4. Powinnam jako pierwsza zrobić krok do przodu w moim kierunku? XIV Umiarkowanie

i tak i nie, lepiej poczekać Dla mnie w tym wypadku " rob to co uwazasz, byleby bez szkody dla siebie

poczuję się smutna, opuszczona, popadnę w depresję Tak. Bedziesz zalowac tego. Patrzec na to rozlane mleko

nic, tylko czekanie, obserwowanie....Dla mnie 9b to postawienie w gotowosc. Strach, opor prrzed " znowu sie tak skonczy" ale w wiekszosci wypadkow : " starch ma Wielkie oczy"

7. Co zrobi w moim kierunku(do 2 miesięcy)? 3 puchary, 4 puchary, Królowa pucharów

Może jakieś zaproszenie na imprezkę lub w większym gronie znajomych, ja na początku mogę być niechętna/zajęta czymś innym, ale później się zgodzę. W tej odpowiedzi zakładam, że to on wyciągnie pierwszy rękę.

Druga opcja to taka, że nic nie zrobi, 3 puchary nie pokazały mi jeszcze kontaktu. Ale jakby patrzeć na same obrazki, to widać, jak z tych trzech tańczących kobiet wychodzi ręka do osoby siedzącej pod drzewem, a następna karta, królowa, coś trzyma w dłoni.

Moim zdaniem, nic nie zrobi. Moze rzeczywiscie sie gdzies spotkacie. Ale ta 4 kielichow mowi o niestety I wycofaniu. A krolowa po porstu o nadziei.

Zycze powodzenia

Pozdrawiam

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, ze do 2 miesięcy kontaktu nie będzie, on czuje jakiś żal, niedosyt, on całkowicie od Ciebie nie odszedł, ma czasem momenty, gdy mu tęskno za Tobą, 8 kielichów nie jest kartą rozstań, raczej odejścia w bólu, ale i ucieczek emocjonalnych do osoby, z którą się już nie jest..

Nie odzywaj się do niego, wycisz się wewnętrznie, uspokój, jak wykonasz krok, on się zdystansuje, ale widać również, że może być Ci ciężko i smutno przez najbliższy czas..

Co do 3 pucharów, mi ta karta pokazuje kontakt, ale zazwyczaj opóźniony, taki do 3 miesięcy..Z tym, ze nawet jak coś się wydarzy,ale w czasie późniejszym to TY możesz nagle poczuć, ze to nie to..

Napisano

tajemniczy, cierpliwy, powściągliwy, może nawet bierny, nie robi niczego na hura, potrafi czekać, zdolny do poświęceń, mądry, ale może mieć problem z wykorzystaniem tej mądrości w codziennym życiu, taki teoretyk

2. Co do mnie czuje? VIII kielichów

chyba faktycznie się emocjonalnie zdystansował

3. Jak się wobec mnie zachowuje?

powściąga swoje zapędy, kontroluje je i trzyma na wodzy

8 kielichów przy tym rydwanie mówi mi ,że być może on się momentami bardzo wewnętrznie miota jeśli chodzi o Ciebie, nie zapomniał Ciebie

4. Powinnam jako pierwsza zrobić krok do przodu w moim kierunku? XIV Umiarkowanie

być może jakieś ostrożne, wyważone działania by nie zaszkodziły

będziesz żałować i zastanawiać się "co by było gdyby"

mogą pootwierać się jakieś stare rany, powrócić zaszłości, co może spowodować problemy w porozumieniu, może nawet konflikty; widać też chyba Twoje obawy przed wyciągnięciem ręki

chyba będzie siedzieć z założonymi rękami i dumać, być może nawet o Tobie Królowo :); działania ja w tych kartach nie widzę

Napisano

chyba przez ten czas bedziesz dalej czekać żeby On się odezwał, myślę że Ty jefnak nie odezwiesz się pierwsza, tak bym odczytała tu 9 buław,

a jesli odezwiesz się to też raczej nic to nie da

Napisano

1. Powściągliwy, pasywny, skryty.

2. Nic, pozostawił przeszłość za sobą, szuka kogoś nowego.

3. Odciął się.

4. Myślę, że nie. Lepiej czekać aż on to uczyni.

5. Będzie Cię to gryzło i trapiło. Coraz częściej złapiesz się na myśleniu 'napiszę do niego'.

6. Jego odpowiedź nie będzie Ciebie satysfakcjonująca, odczujesz niechęć i opór.

7. Raczej się spotkacie przypadkowo i może on będzie tam z inną.

Fajny rozkładzik - kradnę ;)

Gość Euterpe
Napisano

Macie wszystkie rację, nie napiszę do niego, ale też nie będę siedzieć z założonymi rękami, skupię się jeszcze bardziej na sobie :)

Dziękuję :brum:

• Maestro
Napisano
Macie wszystkie rację, nie napiszę do niego, ale też nie będę siedzieć z założonymi rękami, skupię się jeszcze bardziej na sobie :)

Dziękuję :brum:

I to najlepszy pomysł:) Zajmij sie sobą, to co ma być samo do Ciebie przyjdzie:)

Napisano

Nie jest wylewny.

Czuje coś, bo to przecież puchary i chociaż to karta odcięcia emocjonalnego, to ją czuję bardziej jako kartę "tęskniącą", odchodzi, ale tęskni, to nie jest tak, że mu nie zależy..

Stara się odciąć od Ciebie

Nie

poczuję się smutna, opuszczona, popadnę w depresję

Nic, bardzo duży dystans widzę z jego strony

7. Co zrobi w moim kierunku(do 2 miesięcy)? Nie widzę tu nic konkretnego, raczej niechęć i bierność

Gość Linkinia
Napisano

Spojrzę całościowo. Pan zakończył relację, nie czuje potrzeby wracania, trzyma się daleko. Nie powinnaś robić kroku do przodu, bo nawet jak go zrobisz, to nic to nie da, on pozostanie wycofany. W Twoim kierunku nie zrobi nic z tych rzeczy, które byś chciała...

Gość Daffne
Napisano

jest dla wiekszości nieodgadniony,chowa w sobie wiele tajemnic i wyłania z siebie tylko to co sam chce pokazać. Bardzo ładnie kontroluje te tajemnice i nic niechcący mu sie nie wymyka. Świetnie potrafi dochowywać tajemnic własnych jak i cudzych.

czuje mieszankę wybuchową...z jednej strony wciąż nie jestes mu obojętna (inaczej nie byłoby tu kielicha), ale z drugiej chciałby się oddalić i pójść własną drogą na dany moment.

jeśli nie działa to mocno ucieka , unika, widocznie boi sie z jakiegos pwoodu Ciebie. Może czuje twoja siłę i charyzmę,która go przytłacza.

4. Powinnam jako pierwsza zrobić krok do przodu w jego kierunku? XIV Umiarkowanie

nie, nawet ta karta pokazuje, że dobrze Ci z tym co jest aktualnie czyli odpoczywasz.Napawasz się spokojniem i harmonią. Lubisz ten stan, ale nie wiem czy stale czy tylko na chwilę. Czy aby chcesz zrobić ten krok w jego sttronę? mam wrażenie, że nie...

jak nie wykonasz kroku będziesz nieprzyjemnie mysleć o pewnych sprawach jake zaszły między Wami, nie wiem czy akurat bedzie Ci przykro. mysle, że bardziej tutaj sie pokazuje brak wyjaśnieina penwych nawarstwionych spraw i to może zajmowac Ci głowę.

będziesz się obawiać tego co się wydarzy, ale postarasz sie dzielnie walczyć z emocjami by trzymac je w ryzach.

będzie mysłał o odezwaniu sie do Ciebie,ciepło Cię wspomina, aczkolwiek może się jeszcze nie odezwac widząc, że Tobie sięnie spieszy.

• 1 miesiąc temu...
Gość Euterpe
Napisano

WERYFIKACJA!!!

napisałam do niego, więc on nie wykonał pierwszego kroku tylko ja :)

dziękuję wszystkim :bukiet: