Iwka78 Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 Witam ściągnęłam rozkład od Pretorii:-) dziękuję za umieszczenie:-) 4_______9________2 3_______5________7 8_______1________6 Karty po pierwszym odczytaniu analizuje się pionowo, poziomo, i skośnie 1. Kariera -> rycerz kielichów – nie wiem, o co chodzi… będę się emocjonować pracą? 2. Związki -> rycerz mieczy – będę się odcinać od relacji, które są dla mnie niewygodne 3. Rodzina -> XI sprawiedliwość – pewnie będę się odcinać od jakiejś części swojej przeszłości 4. Finanse -> paź denarów – będzie jakaś szansa na zarobienie pięniędzy 5. Zdrowie -> 10 pucharów - okey 6. Pomocni ludzie -> As buław+królowa pucharów – chyba poznam jakąś nową koleżankę 7. Twórczość, rozwój -> 6 buław – jakiś sukces chyba 8. Wiedza, umiejętności ->10 denarów- chyba będę w pełni wykorzystywać swoją wiedzę… 9. Sukces -> 9 pucharów – będę z siebie zadowolona PIONOWO Paź denarów, XI sprawiedliwość, 10 denarów – HB XXI świat, III cesarzowa – chyba ocenię z dystansem swoje możliwości zarobkowania 9 pucharów, 10 pucharów, Rycerz kielichów – HB XIX słońce, X koło, I mag – generalnie będę szczęśliwa sama ze sobą i w rodzinie Rycerz mieczy, 6 buław, As buław+królowa pucharów – HB VII rydwan – nie kumam tutaj nic.. POZIOMO Paź denarów, 9 pucharów, rycerz mieczy – HB Eremita – chyba będę zadowolona ze swoich relacji z szefem XI sprawiedliwość, 10 pucharów, 6 buław – HB Eremita – kurcze jakieś sprawy urzędowe, które dobrze się skończą? Albo może jakieś sytuacje rodzinne, które dobrze się zakończą? 10 denarów, rycerz kielichów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka – tutaj może jakaś nowa praca? SKOŚNIE Paź denarów, 10 pucharów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka -tutaj też jakieś zadowolenie i poznanie kogoś… Rycerz mieczy, 10 pucharów, 10 denarów –HB XX sąd ostateczny, II kapłanka – tutaj będę się odcinać od tego co mi nie pasuje w rodzinie i w pracy… Będę wdzięczna za zerknięcie:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Grudnia 2013 Maestro Napisano 16 Grudnia 2013 1. Kariera -> rycerz kielichów – mozliwe, że będziesz chciała się wyrwać, robić cos innego, ale będziesz w tym wszystkim mocno zagubiona 2. Związki -> rycerz mieczy – trochę nerwów Ciebie czeka, chaos, kłótnie 3. Rodzina -> XI sprawiedliwość –będziesz starała się sprawiedliwie rozdzielać czas dla nich 4. Finanse -> paź denarów – mozliwe wydatki 5. Zdrowie -> 10 pucharów - powinno być w porządku 6. Pomocni ludzie -> As buław+królowa pucharów wsparcie od życzliwej Ci kobiety 7. Twórczość, rozwój -> 6 buław –w tej dziedzinie osiągniesz sukces, stąd Rycek Pucharowy wyżej, bo się zagubisz co chcesz robić, jak itp. 8. Wiedza, umiejętności ->10 denarów- będziesz się dzielić wiedzą z innymi, może jakaś nowa szkoła, kursy? 9. Sukces -> 9 pucharów – zaczniesz cieszyć się sobą i nową, piekną sylwetką i może w końcu kupisz sobie ciuch w sieci, o której ostatnio rozmawiałyśmy:) PIONOWO Paź denarów, XI sprawiedliwość, 10 denarów – HB XXI świat, III cesarzowa – widać poprawę w pracy, w finansach,stabilizację 9 pucharów, 10 pucharów, Rycerz kielichów – HB XIX słońce, X koło, I mag – pełnia szczęścia, pełnia miłości, sielanka Rycerz mieczy, 6 buław, As buław+królowa pucharów – HB VII rydwan – ktoś może zacząć Ciebie podrywać (no skoro się taką laską zrobisz, biedny mąż....) POZIOMO Zawodowo Paź denarów, 9 pucharów, rycerz mieczy – HB Eremita – widać dokształcanie się, ale też i jakieś nerwowe, chaotyczne sytuacje, przemęczenie Rodzina i zwiazki XI sprawiedliwość, 10 pucharów, 6 buław – HB Eremita – wydaje mi się, ze będzie dobrze, widac szczerość, brak konfliktów, sielankę rodzinną i obopólną miłość Wiedza, kariera 10 denarów, rycerz kielichów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka –tu pokazuje się najpierw bezpieczeństwo, ale i to zagubienie, poza tym coś się nowego pojawi, co sprawi, że siadziesz i stwierdzisz : "nie wiem czego chcę za cholerę...":) SKOŚNIE Paź denarów, 10 pucharów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka -moze zajdziesz w ciażę, lub nowe dziecko się pojawi w rodzinie Rycerz mieczy, 10 pucharów, 10 denarów –HB XX sąd ostateczny, II kapłanka – jakiś chaos w rodzinie, ale nie chodzi mi o Twoje małżeństwo 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Napisano 16 Grudnia 2013 9. Sukces -> 9 pucharów – zaczniesz cieszyć się sobą i nową, piekną sylwetką i może w końcu kupisz sobie ciuch w sieci, o której ostatnio rozmawiałyśmy:) a cholercia jasna! no przecież, że musi tak być i koniec! :-))) dzięki:-) Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Napisano 17 Grudnia 2013 zerknie ktoś jeszcze? mogę prosić? Cytuj
pretoria Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 Zostawiam ślad, zajrzę jak będę miała wiecej chwili Cytuj
emilr Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Karty po pierwszym odczytaniu analizuje się pionowo, poziomo, i skośnie 1. Kariera -> rycerz kielichów – Będziesz korzystała z nadarzajacych sie okazji, będziesz potrafiła sie zaprezentować. Jednak bez cisnienia, ale z przyjemnosćia. Myślę, ze do przodu, ale bez nerwów, bedziesz kierowała sie emocjami w duzej mierze, bez jasno określonego celu. Troche metoda prób i błędów, nie wiedząc, co z tego wyniknie. Ale w końcu to rycerz, ruch musi być. Poza tym rycerz kiel to taki egoista trochę i myśle, ze na dobre Ci to wyjdzie (dalej 6 buław, 10 den, 9 kiel - żyć , nie umierać ) 2. Związki -> rycerz mieczy – osobiscie mi rycerz mieczy nigdy nie pokazał odcięcia. Raczej walkę, dosyc chaotyczną, ale jest tu duze zaangażowanie, nawet jeśli jest ono chwilowe. Tak tez interpretuję. Moze odcięcie w tym sensie, ze zawalczysz o swoje, odciecie też wymaga nie lada wysiłku i odwagi. 3. Rodzina -> XI sprawiedliwość – nie znam Twojej sytuacji, skoro piszesz odcinaniu sie pewnie cos Ci ciąży. Odnosnie karty sprawiedliwość - dojdziesz do wniosku ile jesteś w stanie z siebie dać będąc jednoczesne uczciwą wobec samej siebie. Nie dasz sie wykorzystywać, sądząc po innych kartach trochę sie zbuntujesz i "poustawiasz" innych 4. Finanse -> paź denarów – będzie jakaś szansa na zarobienie pięniędzy - myśle podobnie jak Ty. Drobne kwoty, moze jakieś drobne projekty, zlecenia 5. Zdrowie -> 10 pucharów - super 6. Pomocni ludzie -> As buław+królowa pucharów – ktoś (pewnie jakaś kobieta) będzie Cie wspierał od czasu do czasu. Poczujesz, ze nie jesteś sama. Albo ktoś Cie będzie podrywał? 7. Twórczość, rozwój -> 6 buław – jakiś sukces chyba - też tak myślę Coś Ci sie uda i sprawi sporo frajdy 8. Wiedza, umiejętności ->10 denarów- wykażesz się solidnością, wiedzą, doswiadczeniem. Pokażesz to i może stad 6 buław 9. Sukces -> 9 pucharów – faaajnie poczuc sie czasem jak w 9 kielichów:) Bedziesz zadowolona, podogadzasz sobie PIONOWO Paź denarów, XI sprawiedliwość, 10 denarów – HB XXI świat, III cesarzowa – Jeśli w sferze zawodowej/finansowej to osiagniesz stabilizację i pełne zadowolenie. stopniowy rozwój. Powoli, solidnie, ale bez przepracowywania sie. Wiesz na co Cie stać, wiesz ile chcesz z siebie dać. I to zrealizujesz 9 pucharów, 10 pucharów, Rycerz kielichów – HB XIX słońce, X koło, I mag – poczujesz sie szczęśliwa, otoczona osobami, które kochasz (z wzajemnoscią). Jakiś Pan moze trochę czarować Rycerz mieczy, 6 buław, As buław+królowa pucharów – HB VII rydwan – pójdziesz za ciosem. Coś nowego sie pojawi (może Pan, który będzie Cię adorował POZIOMO Paź denarów, 9 pucharów, rycerz mieczy – HB Eremita – finansowo pełne zadowolenie. Moze wkraść sie zamieszanie w Twoim życiu spowodowane przez jakiegoś osobnika XI sprawiedliwość, 10 pucharów, 6 buław – HB Eremita – rodzinnie, ciepło, sielankowo. Ale w Tobie chyba będziesz wiedziała czego oczekujesz. 10 denarów, rycerz kielichów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka – ja tez myslę, że pojawi sie okazja na nową pracę, albo awans, podwyżka SKOŚNIE Paź denarów, 10 pucharów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka -jeśli w pracy to jak pisałam wyzej pojawi sie cos nowego. Jesli uczucia to poczujesz sie sczęśliwa, piękna za sprawą jakis komplementów, drobnych gestów bardzo miłych:) Rycerz mieczy, 10 pucharów, 10 denarów –HB XX sąd ostateczny, II kapłanka – a ja napiszę, ze zawalczysz z sukcesem o siebie i swoje szczęście Edytowane 22 Grudnia 2013 przez emilr 1 Cytuj
pretoria Napisano 19 Grudnia 2013 Napisano 19 Grudnia 2013 1. Kariera -> rycerz kielichów Jakaś dobra wiadomość. Powinno być ciekawie. 2. Związki -> rycerz mieczy Myślę, że łatwo będziesz nawiązywała kontakty, spotkanie z ważną dla Ciebie osobą. 3. Rodzina -> XI sprawiedliwość Uda Ci się uporządkować życie rodzinne, będziesz do tego dążyła. 4. Finanse -> paź denarów Małe pieniądze z jakiejś instytucji lub coś w ten deseń. 5. Zdrowie -> 10 pucharów Będzie dobre. 6. Pomocni ludzie -> As buław+królowa pucharów Jakaś kobieta będzie Cię wspierała. 7. Twórczość, rozwój -> 6 buław Dobra nowina, pokonasz przeszkody i osiągniesz zamierzony cel. 8. Wiedza, umiejętności ->10 denarów Będziesz realizowała plany korzystając ze swej wiedzy. 9. Sukces -> 9 pucharów Jakiś osiągniesz. PIONOWO Paź denarów, XI sprawiedliwość, 10 denarów Ja bym stawiła, że pojawi się fajny pan i będziesz planowała z nim przyszłosć. 9 pucharów, 10 pucharów, Rycerz kielichów Poczujesz się spełniona, bezpieczna emocjonalnie - król to może Twój ojciec. Rycerz mieczy, 6 buław, As buław Pojawi się szansa, którą powinnaś wykorzystać, dzięki pokonaniu przeszkód oraz swej woli dasz radę to osiągnąć. POZIOMO[/color] Paź denarów, 9 pucharów, rycerz mieczy Ja bym nadal stawiała na tego faceta XI sprawiedliwość, 10 pucharów, 6 buław Poczujesz satysfakcję z osiągnięcia celów. 10 denarów, rycerz kielichów, As buław+królowa pucharów Coś się zadzieje, będziesz na kogoś pozytywnie nastawiona. SKOŚNIE Paź denarów, 10 pucharów, As buław+królowa pucharów Tak jak wyżej. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 1. Kariera -> rycerz kielichów – chyba nie za bardzo zależy Ci na robieniu kariery dlatego wypadł Rycerz keilichów, jednak widac, że będziesz starać się osiągnąć coś z własnych pasji, która Cię cieszy. Będą postępy i małe sukcesy, które Ciebie zadowolą dzięki własnej odwadze i staraniu się by zarabiać na tym co Kocha się robić... 2. Związki -> rycerz mieczy – jeśli jesteś w związku to nieco ochłodzi się w tym roku relacja, możecie patrzeć bardziej pragmatycznie i rozsądnie na wiele spraw, co może grozić ochłodzeniem, dlatego warto trzymać rękę na pulsie. Jeśli jesteś sama to widać zadziorność Twoją i umiejętność obrony własnego zdania i zasad w jakie wierzysz. Możesz bywać waleczna i nieustępliwa. 3. Rodzina -> XI sprawiedliwość – w rodzinie będzie dobrze, nic złego się nie wydarzy jednyni wiedać, że możesz ponosić konsewkencje własnego zachowania (rycerz mieczy), czasem warto się pohamować by nie budzić konfliktów. 4. Finanse -> paź denarów – będą środki finansowe, które częściowo Cię usatysfkacjonują, widać rówineż dodatkowy zarobek. 5. Zdrowie -> 10 pucharów - zdrowie będzie stabilne, zwracaj uwagę na własne emocje, które czasem mogą Tobą szarpać niekontrolowanie. 6. Pomocni ludzie -> As buław+królowa pucharów – pomocna okaże się dla Ciebie jakaś kobieta Tobie życzliwa, może to być ktoś bliski z rodziny, kto zawsze Cię wysłucha i poradzi albo jakaś przyjaciółka. 7. Twórczość, rozwój -> 6 buław – będziesz twórczo działała i coraz pewniej siebie będziesz się angazować w takie projekty z coraz lepszym efektem. 8. Wiedza, umiejętności ->10 denarów - umiejejętności wiesz, że posiadasz i Ci ich nie brakuje bo zdolniacha z Ciebie, tylko trzeba tylko odpowiednio wprowadzić to w czyn by zarabiać tak jak pragniesz. Ale jak to Ci nie powiem bo nie wiem 9. Sukces -> 9 pucharów – będziesz sobie samej zawdzięczać pewne sukcesy, będziesz z siebie dumna, ale jeszcze jako perfekcjonistka będziesz skupiać sie na tym, że może być jeszcze lepiej....bo jeszcze nie jest tak jak chciałaś. PIONOWO Paź denarów, XI sprawiedliwość, 10 denarów – HB XXI świat, III cesarzowa – będzie stabilnie,ponieważ jesteś mocno osadzona w materii i życiu. Skupiasz sie na tym co jest tu i teraz, co daje Ci dobre podwaliny ku temu by zrealizowac to co pragniesz. 9 pucharów, 10 pucharów, Rycerz kielichów – HB XIX słońce, X koło, I mag – projekty uda Ci sie wykonać na 80 % a może nawet w 100 % w 2014 roku, ale uznasz jako ambitna osoba że to za mało... zastanwó sie czy aby nie wymagasz pd siebie zbyt wiele. Rycerz mieczy, 6 buław, As buław+królowa pucharów – HB VII rydwan – ostro w relacjach albo scepytycyzm wobec nich, jednak w przyjaźniach już ciepło i sympatycznie. Przjaciele Cię nei zawiodą. POZIOMO Zawodowo: Paź denarów, 9 pucharów, rycerz mieczy – HB Eremita – zawodowo rozwiniesz skrzydła do połowy roku, później skupisz sie na działaniu z dobrym efektem. Najlepsze rezultaty jednak widać, do połowy roku. Być może dlatego, że skupisz się na związku w późniejszym czasie. Rodzina, zwązki: XI sprawiedliwość, 10 pucharów, 6 buław – HB Eremita – troszkę podejścia oko za oko w relacjach, co zmieni się w drugiej połowie roku, zapragniesz dawać i brać uczucie z wzajemnością, zaczniesz doceniać fakt, że jesteś członkiem rodziny i będziesz czerpać z tego radość w jakimś sensie. Wiedza,kariera: 10 denarów, rycerz kielichów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka – stabilnie do połowy orku, ale w drugiej widać już rozwijanie się i sięganie po nowe wyzwania i może tu być wsparcie dla Ciebie w pasji ktorą lubisz albo Ty sama wyszlam w Kielichowej jako pasjonatka pragnąca zarabiać na tym co uwielbia robić. SKOŚNIE Paź denarów, 10 pucharów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka -do połowy roku będziesz skupiona na własnych projektach, później w drugiej połowie roku poznasz kogoś kto przyczyni sie do rozwoju Twojego, może to yć jakaś propozycja zawodowa albo pomysł, dzięki któremu rozwiniesz żagle )) Rycerz mieczy, 10 pucharów, 10 denarów –HB XX sąd ostateczny, II kapłanka – będziesz uparcie dażyć do robienia tego co Kochasz, bardzo mocno się to zaznacza, co świadczy o tym, że to dla Ciebie ważne bardzo...i slusznie kiueruj się sercem, nawet jeśli bywa trudno. Udanego roku Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Maja 2014 Autor Napisano 21 Maja 2014 ***MAŁA WERYFIKACJA*** Ponieważ była to w moim odczuciu najbardziej trafna interpretacją odniosę się bezpośrednio do niej. Interpretuję prawie pierwsze pół roku, bo nie chciałabym o czymś zapomnieć, bo pamięć to mam dobrą, ale krótką:-) 1. Kariera -> rycerz kielichów – chyba nie za bardzo zależy Ci na robieniu kariery dlatego wypadł Rycerz keilichów, jednak widac, że będziesz starać się osiągnąć coś z własnych pasji, która Cię cieszy. Będą postępy i małe sukcesy, które Ciebie zadowolą dzięki własnej odwadze i staraniu się by zarabiać na tym co Kocha się robić... tak, nie zależy mi karierze, raczej na rozwijaniu pasji i życia z niej 2. Związki -> rycerz mieczy – jeśli jesteś w związku to nieco ochłodzi się w tym roku relacja, możecie patrzeć bardziej pragmatycznie i rozsądnie na wiele spraw, co może grozić ochłodzeniem, dlatego warto trzymać rękę na pulsie. Jeśli jesteś sama to widać zadziorność Twoją i umiejętność obrony własnego zdania i zasad w jakie wierzysz. Możesz bywać waleczna i nieustępliwa. i to jest dla mnie ciekawe, bo faktycznie karta wskazywałaby na ochłodzenie, ale tutaj ten rycerz mieczy ma zupełnie inne znacznie - porozumienie na bardzo wysokim poziomie; dosłownie rozumiemy się bez słów... mamy więcej cierpliwości i zrozumienia dla siebie nawzajem... (teraz pluję trzy razy przez lewe ramię, bo jak się pochwalę, to zaraz mamy jakąś małą awanturę:-) 3. Rodzina -> XI sprawiedliwość – w rodzinie będzie dobrze, nic złego się nie wydarzy jednyni wiedać, że możesz ponosić konsewkencje własnego zachowania (rycerz mieczy), czasem warto się pohamować by nie budzić konfliktów. tak... ten rok jest wyjątkowo emocjonalny, bo do samego początku analizuję relację z moją matką, która jest bardzo toksyczna... czasami sobie myślę, że jestem adoptowana, bo jestem tak różna i do matki, i od ojca i od siostry rodzonej.... 4. Finanse -> paź denarów – będą środki finansowe, które częściowo Cię usatysfkacjonują, widać rówineż dodatkowy zarobek. na razie dodatkowego zarobku nie było, ale może będzie coś w następnej połowie, więc nie traćmy wiary:-) 5. Zdrowie -> 10 pucharów - zdrowie będzie stabilne, zwracaj uwagę na własne emocje, które czasem mogą Tobą szarpać niekontrolowanie. tu się zaznaczyło mocno serce, które czuję po grypie, ale już powoli te dodatkowe bicia przechodzą:-) 6. Pomocni ludzie -> As buław+królowa pucharów – pomocna okaże się dla Ciebie jakaś kobieta Tobie życzliwa, może to być ktoś bliski z rodziny, kto zawsze Cię wysłucha i poradzi albo jakaś przyjaciółka. koleżanka, która zajmuje się coachingiem mnie skutecznie coa****e:-) 7. Twórczość, rozwój -> 6 buław – będziesz twórczo działała i coraz pewniej siebie będziesz się angazować w takie projekty z coraz lepszym efektem. tak, cały czas się uczę i próbuję, staram się wykorzystać to co już umiem 8. Wiedza, umiejętności ->10 denarów- umiejejętności wiesz, że posiadasz i Ci ich nie brakuje bo zdolniacha z Ciebie, tylko trzeba tylko odpowiednio wprowadzić to w czyn by zarabiać tak jak pragniesz. Ale jak to Ci nie powiem bo nie wiem jestem uparta i to mnie trzyma na powierzchni, staram się chodzić na jakieś szkolenia i warsztaty do tego internet, blogi itp. aby jak najwięcej umieć/wiedzieć w tym temacie, który mnie interesuje, jestem skupiona na tym jednym temacie w 100% i nie odpuszczam 9. Sukces -> 9 pucharów – będziesz sobie samej zawdzięczać pewne sukcesy, będziesz z siebie dumna, ale jeszcze jako perfekcjonistka będziesz skupiać sie na tym, że może być jeszcze lepiej....bo jeszcze nie jest tak jak chciałaś. no właśnie... na razie jestem sama... tzn. nie mam kogo o co podpytać, bo nikt nie szyje wśród moich znajomych... ale powoli się uczę na swoich błędach i staram się mieć dopracowany każdy szczegół i faktycznie jak to wszystko ruszy, to będzie to tylko i wyłącznie moja zasługa.... PIONOWOPaź denarów, XI sprawiedliwość, 10 denarów – HB XXI świat, III cesarzowa – będzie stabilnie,ponieważ jesteś mocno osadzona w materii i życiu. Skupiasz sie na tym co jest tu i teraz, co daje Ci dobre podwaliny ku temu by zrealizowac to co pragniesz. nic dodać, nic ująć 9 pucharów, 10 pucharów, Rycerz kielichów – HB XIX słońce, X koło, I mag – projekty uda Ci sie wykonać na 80 % a może nawet w 100 % w 2014 roku, ale uznasz jako ambitna osoba że to za mało... zastanwó sie czy aby nie wymagasz pd siebie zbyt wiele. zobaczymy.... Rycerz mieczy, 6 buław, As buław+królowa pucharów – HB VII rydwan – ostro w relacjach albo scepytycyzm wobec nich, jednak w przyjaźniach już ciepło i sympatycznie. Przjaciele Cię nei zawiodą. dokładnie! 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 dziękuję za tak dokładną weryfikację :* Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Napisano 11 Grudnia 2014 ***WERYFIKACJA**** 1. Kariera -> rycerz kielichów hobbistycznie robię to co kocham, powoli rozkręcam swój sklep ze swoimi produktami 2. Związki -> rycerz mieczy jestem po prostu praktyczna i nie mam czasu na romantyzmy:-)))) 3. Rodzina -> XI sprawiedliwość odcinam się od tych, co mnie dołują i robię to co uważam za słuszne... 4. Finanse -> paź denarów tutaj dla mnie paź denarów podkreśla moją nadal niską pensje, w sensie kolejny rok bez podwyżki:-( 5. Zdrowie -> 10 pucharów mam insulinooporoność, czyli za dużo insuliny może to właśnie pokazywała 10 pucharów? a cała reszta jak najbardziej okey:-) 6. Pomocni ludzie -> As buław+królowa pucharów tak, jestem ogólnie otoczona życzliwymi kobietami:-) i jest to mega fajne:-) 7. Twórczość, rozwój -> 6 buław tak, rozwijam się i myślę, że bardzo dobrze mi to idzie:-) wygrałam nawet konkurs:-) 8. Wiedza, umiejętności ->10 denarów chodziłam na szkolenia w tym roku:-) 9. Sukces -> 9 pucharów jestem baaardzo zadowolona, bo już nie szukam pomysłu na siebie:-) a to bardzo ważne, żeby znaleźć to, co się kocha:-) i po prostu to robić:-) PIONOWO Paź denarów, XI sprawiedliwość, 10 denarów – HB XXI świat, III cesarzowa jestem skupiona na konkretnych działaniach, nie interesuje mnie bujanie w obłokach 9 pucharów, 10 pucharów, Rycerz kielichów – HB XIX słońce, X koło, I mag powiedzmy, że udało mi się wykonać założenia w 80% :-) więc jest git! Rycerz mieczy, 6 buław, As buław+królowa pucharów – HB VII rydwan odcinałam się od tych co mnie drażnili, ale też pielęgnuje stare znajomości POZIOMO Zawodowo: Paź denarów, 9 pucharów, rycerz mieczy – HB Eremita do połowy roku się szkoliłam, a teraz efektywnie to wykorzystuję:-) Rodzina, zwązki: XI sprawiedliwość, 10 pucharów, 6 buław – HB Eremita no w rodzinie jestem ostra...:-) mam na myśli dom rodzinny i rodzeństwo.... Wiedza,kariera: 10 denarów, rycerz kielichów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka stabilnie, przyjmuję nowe wyzwania i staram się rozwijać to co robię, mam nadzieję, że w kolejnym roku uda mi się na tym zarabiać... SKOŚNIE Paź denarów, 10 pucharów, As buław+królowa pucharów – HB XI moc, II kapłanka byłam skupiona na swoich projektach, w połowie roku poszłam na taki jeden wykład dotyczący rozwoju osobistego, podeszłam do prowadzącego i zapytałam go o zdanie na temat mojego pomysłu, a on odpowiedział mi tak, że dostałam takiego kopa, że nie miałam żadnych wątpliwości, czy to jest to, czy ja chcę, czy ja nie chcę....:-)))) był skuteczny!!! Rycerz mieczy, 10 pucharów, 10 denarów –HB XX sąd ostateczny, II kapłanka bardzo zależy mi na tym, aby być na swoim i być niezależną.... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi