Skocz do zawartości

Działania X w moja strone

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

osoby, z która zerwałam kontakt jakies 2 miesiące temu

Sprawiedliwosc,2 pucharów, 5 mieczy - suma Kochankowie

Może rozważa za i przeciw i zechce się pogodzić,pomimo mieszanych uczuc. Będzie to dla niej upokorzeniem, "plama na honorze" ale w podsumie Kochankowie - nadzieja na kontynuacje znajomości, ale raczej na innych zasadach - gdyby miało być tak jak wcześniej, to nie miałoby to sensu.

Opcja 2 : Stworzy pozory, bedzie chciała się pogodzić po to żeby sprowokować kłótnie, czy w jakiś sposób mnie zranić i pokazać tym samym że dopięła swego ;)wcześniej to ja zerwałam nagle kontakt. kochankowie będą oznaczac w tym przypadku po prostu zdecydowane działanie.

Co o tym myślicie? ;)

Edytowane przez gucio19
  • Nie lubię 1
Napisano

Wyciangeles te karty jako : jednorazowe czy to jak miałaby się po kolei zachować?

Ja to widzę tak : osoba podjęła decyzję fair wobec samej siebie, ze kontakt moŻe jej zaszkodzić

Druga opcja jako po kolei wydarzenia : rozważy za i przeciw. Pogodzi się, ale znów coś się wy

darzy co doprowadzi do zakończenia relacji

Gość Euterpe
Napisano

A jaką używasz talię? U mnie 5 mieczy to obraz po wygranej walce. 5 sprawia, że dużo się dzieje, może kontakt przez Internet?

Napisano

X w Sprawiedliwości uważa, że wszystko już zostało powiedziane i nie zamierza działań w Twoją stronę.

- no chyba, że Ty nawiążesz z nią kontakt i wzbudzisz w niej ciepłe emocje - a wtedy obudzisz jej ból i znów zacznie się przekomarzanie i wyrzucanie żali między wami.

Napisano

Kochanków w podsumie widzę jako wahanie i wewnętrzny konflikt. Ale biorąc pod uwagę te karty nie ma on chyba podłoża emocjonalnego. Dużo tutaj tych mieczy, więc stawiałabym na to, że ta osoba kieruje się rozsądkiem i chłodną kalkulacją, a nie porywami serca. Chyba ocenia waszą relację jako taką, która jej w jakiś sposób zagraża. Być może widzi ją jako taką niekończącą się walkę. Idąc tym tropem obstawiałabym, że raczej postanowi się odciąć i nie podejmie działań w Twoim kierunku. A nawet jeśli coś zrobi to karty pokazują, że nie skończy się to najlepiej. Pytanie tylko kto na tym ucierpi. Ostrożność na pewno nie zawadzi.

Napisano

Iridos, tylko to nie dotyczy związku, a koleżanek jak mniemam po opisie;)

Mnie się wydaje, że nie odpuści z fochem, będzie miała satysfakcję jak odezwiesz się pierwsza, żeby wtedy jeszcze coś wywlekać i okazać "obojętność" etc, taki standard, coś w stylu "-pogodzimy się? -wiesz, jak chcesz się godzić to się gódź, kto Ci broni, mi to obojętne" :P

• Lubię to! 1
Napisano

no jakby nie patrzeć kart zgody nie ma pyrrusowe zwycięstwo jednej nad druga

poszło o faceta czy ktoś komuś świnię podłożył?