london63 Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 Karty stawiane dwa razy na pytanie jakie bedzie moje zadowolenie z cwiczen po miesiacu? 5 kielichów, XI Sprawiedliwość, 8 denarow Raczej nie bede zadowolona z efektow, choc moze tutaj 5kielichow oznaczac, ze zgubie troche cialka? 8denarow tutaj sugeruje chyba, ze potrzeba wiecej czasu i systematycznosci, a efekty sie pojawia. 4 buławy, 2 buławy, 6 kielichów Tutaj widac, ze od dawna planowalam te cwiczenia, ale nie bylo checi i motywacji... i dalej duzo o tym mysle. 6 Kielichów moze oznaczac efekt jojo? Cytuj
Sanya Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 Na pewno nie będziesz zadowolona z ćwiczeń, sprawiedliwość mówi o tym, że tu w tym kontekście nic nie przychodzi za darmo, ile dasz tyle otrzymasz, i właśnie 8 monet sugeruje, że trzeba będzie się wziąć do dalszej pracy. Co do drugiego rozkładu to u mnie zwykle jest tak, że pierwsze karty, które kładę są zawsze bardziej "przejrzyste".. No z tego rozkładu widać, że tak jakbyś za mało robiła i że takie drobne sukcesy (4 buław) będą Cię demotywować, powodować bierność (2 buław) i będziesz wracać do pierwotnego stanu (6 pucharów). 1 Cytuj
Czarownica Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 A to w różnych odstępach czasu kładłaś, czy za pierwszym razem nie wydały Ci się "gadać" czytelnie? Czemu dwa razy? Sanya idealnie opisała co z nich wynika, na pewno pierwszy miesiąc może być dla Ciebie gorzki na zasadzie "dlaczego nic się nie dzieje skoro ja tak bardzo chcę", trzeba będzie większej systematyczności... 5 kieli chyba nie pokazywało mi nigdy utraty wagi.. 5 denarów tak, ale kiele raczej wskazywały na porażki, ewentualnie jak chodzi o wygląd to takie "spałaś dziś?" A tak poza kartami to szybciej sie chudnie od odpowiedniej diety niż od ćwiczeń, bo możesz się forsować i zbudujesz mięśnie... ale pod tłuszczykiem. No chyba, że nie zabierasz się za to na własną rękę, tylko wiesz dokładnie co i jak. Po tych kartach to ja myślę, że zabraknie regularności. W tych drugich kartach to własnie więcej planowania i gdybania niż działania. A szkoda, bo Sprawiedliwość mówi, że jeśli zabierzesz się za to odpowiednio i z głową to efekty będą 1 Cytuj
werona Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 A Ty ćwiczysz? Bo ja mam na karcie 6 Kielichów dziewczynkę leżącą w bezruchu na brzuchu, 4 Buławy zacisze 4 ścian, a i 2 Buław to jak dla mnie karta statyczna... 1 Cytuj
london63 Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Napisano 18 Grudnia 2013 Tak, cwicze od poniedzialku do piatku 1,3h i biegam jesli znajde czas. Tylko dzis i wczoraj biegalam, bo okres mnie dopadl i brzuch boli... Cytuj
Davisa Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Wiesz co? Tak przypadkiem weszłam w Twoje watki i widzę, że nie weryfikujesz... Nie chce mi się dalej szukać, bo to nie moja rola, ale może byś poweryfikowała ? ;-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi