duo70 Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 Wyciągnęłam na jutro karte dnia: król buław oraz dociągnęłam drugą kartę słońce król buław słońce = sąd cóż, krol buław może mówić, że jakiś energiczny mężczyzna jutro się pojawi, taki przyjaźnie nastawiony bądż moje jutrzejsze działania zawodowe nabiorą tempa dzięki temu mężczyźnie (może to mój szef) i będą dobrze zaplanowane i praca będzie szła dobrze. Dobra energia będzie mi jutro towarzyszyć. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 jutro dobrze spędzisz dzień, będziesz z czegoś zadowolona Cytuj
duo70 Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Napisano 18 Grudnia 2013 weryfikacja: dzień był nawet dobry, wyszło słońce na niebie, na fb weszłam na profil dawnego mmojego przyjaciela , który jest osobą energiczną,działającą i nawet pociągającą)i tak troche powspominałam sobie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi