Hilia Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 Czy uda się nareperować odkurzacz w serwisie? sedno - rydwan tak nie będzie - 8 denarów tak będzie - 5 buław wynik - księżyc Wydawałoby się, że w 5 buław śmiga, ale księżyc w wyniku nie wydaje się korzystny. Bynajmniej zalany nie został. Jak myślicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2013 Maestro Napisano 17 Grudnia 2013 W serwisie odwalą tzw.fuszerkę, przez chwilę odkurzacz popracuje, ale potem znowu coś nie zadziała.. Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 no nie będzie działać raczej... księżyc to oszukiwanie, więc pewnie coś nie do końca zostanie naprawiony... Cytuj
Hilia Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Dzwoniła babeczka z serwisu, nie umiała powiedzieć, co uległo awarii, bo technik wyszedł, ale zostawił jej info, że naprawa to koszt 69 zł; stwierdziła, że to dobry odkurzacz, z dobrym silnikiem, jakich obecnie nie robią, mam 3 m-ce gwarancji, zgodziłam się na naprawę. To już trzynaście lat minęło i tak się dziadek dobrze trzyma Pozdr! ... Działa. Chyba nie mam szczęścia do wyciągania kart... Edytowane 31 Grudnia 2013 przez abede Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi