Skocz do zawartości

kiedy kurier przyniesie paczkę

Hilia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy kurier dostarczy mi paczkę?

wtorek - siła

środa - as monet

czwartek - 5 denarów

piętek - as kielichów

sobota - 5 kielichów

Myślę, że we środę.

Gość Euterpe
Napisano

jak masz za nią zapłacić jeszcze to tak, środa :)

chociaż wtorek też może pasować...

Napisano

Jutro nadejdzie na pewno ;) Mnie As monet, Rycerz monet pokazały dokumenty przyniesione do domu kiedy je zgubiłąm ;)

Napisano

W środę, w czwartek już będziesz bez kasy hahaha ;)

A widzę, że już zapłacona... Ale to i tak środa:)))

Napisano

a zadowolona jesteś z tej paczki? spełniła Twoje oczekiwania? pytam tak w kontekście dalszych kart :-)

Napisano

Tak, byłam i jestem bardzo zadowolona, kupiłam używany telefon i obawiałam się, że może nie być w najlepszym stanie, bo na zdjęciach można ukryć pewne mankamenty, jest idealny. Ale :) Tymczasem brakuje faktury, którą były właściciel ma mi dosłać. Bez faktury nie jest ważna gwarancja, z której można skorzystać jeszcze przez rok czasu.

Zobaczymy czy się sprzedający z obietnicy wywiąże.

Napisano

to fajnie że jesteś zadowolona :-),

bo dalsze karty pokazywały jakby czegoś brakowało tej przesyłce i zapewne chodzi tu o fakturę o której piszesz

dzięki za odpowiedź :-)