Hilia Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 Kiedy kurier dostarczy mi paczkę? wtorek - siła środa - as monet czwartek - 5 denarów piętek - as kielichów sobota - 5 kielichów Myślę, że we środę. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Grudnia 2013 Napisano 16 Grudnia 2013 jak masz za nią zapłacić jeszcze to tak, środa chociaż wtorek też może pasować... Cytuj
Hilia Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Napisano 16 Grudnia 2013 Nie, już zapłacona. Też najpierw pomyślałam o wtorku Cytuj
Sanya Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 Jutro nadejdzie na pewno Mnie As monet, Rycerz monet pokazały dokumenty przyniesione do domu kiedy je zgubiłąm Cytuj
Czarownica Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 W środę, w czwartek już będziesz bez kasy hahaha A widzę, że już zapłacona... Ale to i tak środa:))) Cytuj
bridaa Napisano 23 Grudnia 2013 Napisano 23 Grudnia 2013 a zadowolona jesteś z tej paczki? spełniła Twoje oczekiwania? pytam tak w kontekście dalszych kart :-) Cytuj
Hilia Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Napisano 23 Grudnia 2013 Tak, byłam i jestem bardzo zadowolona, kupiłam używany telefon i obawiałam się, że może nie być w najlepszym stanie, bo na zdjęciach można ukryć pewne mankamenty, jest idealny. Ale Tymczasem brakuje faktury, którą były właściciel ma mi dosłać. Bez faktury nie jest ważna gwarancja, z której można skorzystać jeszcze przez rok czasu. Zobaczymy czy się sprzedający z obietnicy wywiąże. Cytuj
bridaa Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 to fajnie że jesteś zadowolona :-), bo dalsze karty pokazywały jakby czegoś brakowało tej przesyłce i zapewne chodzi tu o fakturę o której piszesz dzięki za odpowiedź :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi