Skocz do zawartości

Co zrobi w moim kierunku? -> za Euterpe

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Jaki on jest na prawdę? 9mieczy, królowa mieczy

Tajemniczy, ma jakis problem ze sobą możliwe, że jest to spowodowane jakąś kobietą

2. Co o mnie sądzi? królowa buław

Że mam dużo energii, jestem silna, atrakcyjna, z dużym temperamentem (to nawet mi kiedys napisał ).

3. Jak sie wobec mnie zachowuje? król denarów

???

4. Czy powinnam pierwsza napisać? 7buław

Tak.

5. Co jeśli tego nie zrobię? pustelnik

Bedę czuła się z tym źle.

6. Co jeśli to zrobię? giermek denarów

Jakieś zaproszenie???

7. Co zrobi w moim kierunku do końca stycznia? rycerz pucharów, kochankowie, głupiec, król pucharów

Zacznie dzialać w moim kierunku, może początek związku.

Gość Euterpe
Napisano

9 mieczy + królowa mieczy - chłodne te karty, brr...Ma w sobie pierwiastek kobiecości, inteligentny, przygnębiony, coś go trapi, może teraz nie spać po nocach, trochę skryty, lubi rozmowy, nie widzę tu żadnej kobiety, jak już on się na razie zachowuje jak ta władczyni.

król denarów pokazuje mi zawsze bierność w zachowaniu, nawet jeśli myśli coś więcej.

Giermek denarów z kolei pokazuje mi cenną informację. Lepiej napisać, inaczej dalej będziesz nad tym dumać.

co do wyniku, obstawiam, że się jeszcze spotkacie. Tak sobie myślę, że są do tego chęci, które mogą przeobrazić się w czyn :) Jakie dałaś ramy czasowe? Ja jak ich nie daję, to zwykle do max trzech miesięcy się spełnia. Tarot inaczej rozumuje prędkość od nas, dla mnie szybko to już, w tym tygodniu, a dla niego w kolejnym miesiącu :)

Napisano

Tak jakby myślał o swojej dawnej partnerce, on jest po rozstaniu?

Sądzi, że jesteś kobietą, energiczną, atrakcyjną, pobudzasz jego zmysły

wydaje mi się, że chce Ci pokazać, że jest człowiekiem niezależnym, stojącym na ziemi, racjonalnym, raczej stałym, nie w głowie mu przelotne romanse

4. Czy powinnam pierwsza napisać? 7 buław

Tak

5. Co jeśli tego nie zrobię?

Nic się nie zadzieje między Wami

Zbliżycie się do siebie, będzie szansa na to

7. Co zrobi w moim kierunku do końca stycznia? rycerz pucharów, kochankowie, głupiec, król pucharów

Moim zdaniem nic jeśli Ty czegoś nie zrobisz, puchary są "nieruchawe", widać że on rozważa, nie wie co zrobić, zastanawia się (kochankowie)

Napisano

Pytanie - Co zrobi w moim kierunku?

- obecnie jest w wielkim poczuciu winy i rozmyślań wobec jakiejś kobiety, z którą go sporo łączyło!

- nie wiem czy to Ty jesteś jego ostatnią byłą? czy też jakaś inna Pani, która "zatruwa" mu głowę i odbiera trzeźwość myślenia.

- że działasz pod wpływem zmysłów i niespecjalnie myślisz o tym, co będzie w przyszłości.

- najwidoczniej nie ujawniałaś swojej wizji jak widzisz to dalej - ON więc nie może traktować Cię inaczej jak tylko kobietę na "teraz".

- On w karcie Króla Denarów - jeśli jest wolnym facetem! - to pragnie poważnego związku z Tobą! oraz zobowiązania od Ciebie.

Wcześniej wyszłaś w QBuław - jak więc może traktować Cię poważnie? - no chyba, że to romans Króla Den/QBuł - a wtedy QMieczy to jego żona w separacji.

--- Jakże utrudnia w interpretacji ujawnienie sytuacji pytającej - no, ale BYWA.

4. Czy powinnam pierwsza napisać? 7buław

- NIE, - choć ciągnie Cię do tego bardzo - powinnaś zachować swoje priorytety, racje, ambicję, pozycję

5. Co jeśli tego nie zrobię? pustelnik

- Zmian żadnych nie będzie - a więc On będzie nadal milczał, a Ty rozmyślała o nim

- pobudzisz jego ciekawość w kwestii o co Ci chodzi? - Paź Den interesowny jest - jeśli więc podejmiesz działanie w Paziu Den. to dalej będziesz musiała coś z tym zrobić, tzn sprecyzować o co chodzi w tym kontakcie.

- Jest Głupiec/Kochankowie - karty, które mogą mówić o nagłych, niespodziewanych zmianach w działaniach - może więc zdarzyć się coś z jego strony wobec Ciebie.

Jest więc szansa na odzew z jego strony - ale wynika to bardziej z jego "zagubienia, niepewności co dalej" - no, jest to zawsze szansa na przyszłość.