Skocz do zawartości

Prosze o Pomoc w interpretacji.

katty9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Boski tarot, nie stosuje odwroconych kart

1. Jaki on jest: 9 denarow

Skupiony na osiaganiu wlasnych celow. Zarabianiu I intelektuwlnym rozwoju.

2. Co o mnie sadzi: 8 denarow

Mam tu dwie wersje: zastanaiwa sie jak do mnie podejsc.

Lub ksztalce sie, probuje dose do doskonalosci w tym czym sie zajmuje.

3. Czy poeinnam zrobic krone jego strone: as denarow

Tak.

4. Jak ON sie zachowuje moc - trudno powiedziec jak sie moze zachowac. To nieprzedywiDywalna kart a

4. Co sie stanie jak sie nie odezwe: 3 kielichow

On to I tak zrobi. Widac moja radosc. Postac tanczy na obrazku

5. Jak sie odezwe: smierc

Nastapi zmiana. Transformacja. Moze niedokonca taka jakbym chciala

6. Co on zrobi w moim kierunku do kinda stycznia

Swiat, cesarzowa, diabel, 2 kielichow

Odezwie sie, pdtworzy relacje, uwiedzie I zwiazek.

Bede wdziecznq za kazda pomoc w interpretacji

Pozdrawiam

Edytowane przez katty9
Dodanie punktu
Gość Euterpe
Napisano

Czy któreś z Was jest w związku?

Dużo AW, więc sprawa nabierze tempa. Łączą Was sprawy zawodowe, coś przyziemnego? W każdym bądź razie są też uczucia. Brakuje jedynie tej iskry-temperamentu w relacji(buławy) oraz porozumienia(miecze).

Zakładając, że oboje jesteście samotni:

on - 9 denarów - singiel, dobrze mu się wiedzie, ma wszystko, co mu potrzeba, ustabilizowany, ustatkowany, twardo stąpa po ziemi, lubi siebie, inwestuje w siebie, pod względem materialnym czuje się dobrze

o Tobie - 8 denarów - patrzy na Ciebie przez pryzmat bardziej koleżeński, taki pracuś z Ciebie, bardzo skupiona na swoim zadaniu, który masz wykonać, może trochę samotniczka(u mnie postać na karcie jest sama i męczy się nad tym dukatem)

Jeżeli wykonasz krok - as denarów + śmierć - nastąpi zmiana tego, co jest teraz, może to nawet przyspieszysz, relacja ulegnie poprawie lub pogorszeniu

Jeżeli nie podejmiesz działania - as denarów + 3 kielichy - widać tutaj więcej radości, może faktycznie sam się odezwie, chociaż mnie 3 kielichy jak do tej pory pokazały tylko radość w towarzystwie, ale w sprawie kontaktu to milczenie. Może się ucieszysz, że jednak tego kroku nie podjęłaś, ale lepiej by było, gdyby ktoś jeszcze się tutaj wypowiedział.

Pierwsza opcja jest bardziej ryzykowna, z drugiej strony do odważnych świat należy.

Może się spotkanie przypadkowo, ale on będzie bardziej pochłonięty sobą, może być tak, że inne sprawy go bardziej przyciągną/uwiążą.

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

1. Jaki on jest: 9 denarow

To tez karta singla ,jemu jest dobrze tak jak jest, nie szuka stałego związku

2. Co o mnie sadzi: 8 denarow

Znacie się z pracy, ze szkoły, mało uczuciowa karta, raczej widzi Cię przy jakie obowiązkach, nawet powiedziałbym że Cie nie zna

Macie ze sobą kontakt czy to z Twojej strony zauroczenie ?

3. Czy poeinnam zrobic krone jego strone: as denarow

Tak, ale rozsądnie, bo się nakręcisz na coś czego nie ma, bo on jeszcze do Ciebie nic nie czuje

4. Jak sie zachowuje moc - chcesz byc atrakcyjna , wabisz, Moc to seksualność

4. Co sie stanie jak sie nie odezwe: 3 kielichow

On się nie odzewwie to już CI karty pokazały - TY masz się odezwać - as denarów

Co się stanie - zaproszenie do kawiarni, na imprezę, gdzieś potańczyć

5. Jak sie odezwe: smierc

Sytuacja się zmieni ale nie wiesz na co, bo nie dołożyłaś tu karty.

Do kart brak, a taką jest karta Śmierci zawsze dokładamy kartę żeby zobaczyć w którą stronę pójdzie tranfsormacja

6. Co on zrobi w moim kierunku do kinda stycznia

Nic jeśli Ty nic nie zrobisz .

Świat to bycie w swoim świecie, Cesarzowa to jakaś kobieta a diabeł -

Najpierw realnie oceń sytuację, karty podpowiedziały ze warto go zagadać, ale bądź świadoma że w styczniu może już kogoś mieć.

Zadziałaj już teraz i odezwij się, umów, bo jak będziesz czekać na ruch z jego strony to masz duże prawdopodobieństwo ze Pan przy okazji imprezy Sylwestrowej albo późniejszych imprez pozna kogoś innego.

Edytowane przez SooYoung
Napisano

dziękuję. PO twojej intrepretacji użyłam tarota Jane Austen dla rozjasnienia sobei sytuacji. i o to co mi wyszło.

Zrobiłam inny rozkład teraz i się troche uzupełniło.

1. co on wnosi w relacje? 6 świec(buław)

zamieszanie

2.czego Ja od niego oczekuje?Rycerz filiżanek (kielichów)

związku. zainteresowania

3. czy on jest mną zainteresowany? panna filiżanek/ czyli giermek kielichów

tak

4. Czy jest w związku: Cesarzowa

no tak.. ( szczerze, to pojęcia o tym nie miałam czy faktycznie ma czy nie)'

5.Czy powinnam wykonać jako pierwsza ruch w jego stronę?

królowa filiżanek(kielichów)

tak

6.Co z tej relacji wyniknie. Czy stworzymy związek uczuciowy? 10 filiżanek

tak

7. Jeśli tak, czy to bedzie związek trwały czy zaledwie romas? Kapłanka

trudno mi to powiedzieć

PS. w tym zachowaniu. Pytałam się o niego, nei o siebie. Źle napisałam.

Gość SooYoung
Napisano

Kapłanka to też kochanka bo Karta Kapłanki mówi o tajemnicy i o ukrywaniu się więc nie będziesz jego partnerką w takim stopniu w jakim oczekujesz,o tym tez mówi karta 10 kielichów i wcześniej Cesarzowa - pasuje ze ma żonę i rodzinę.

6 buław to karta Zwycięzcy, a nie zamieszania ! Pan podbił twoje serce i już wygrał, ale czy on też coś czuje, o tym dowiesz się kiedy zadziałasz.

Na chwile obecną pan oczekuje miłych gestów, o tym mówi giermek pucharów.

Możliwe jest romans, w każdym razie Ty tak szybko nie odpuścisz.

On będzie zawieszony między tobą a stała partnerką ale bardziej będzie bliżej rodziny - miej tego świadomość to unikniesz kolejnych rozczarowań.

Najlepiej zadziałać i sprawdzić jak wygląda sytuacja. Wtedy będziesz wiedzieć co tak naprawdę Pan może Ci zaproponować.

PS. w tym zachowaniu. Pytałam się o niego, nei o siebie.

Moc w odpowiedzi jak on się zachowuje - Pan poszukuje atrakcyjnej seksualnie kobiety.

Z całości - obu rozkładów - wynika że Pan otwarty jest na różne okazje i chętnie by poromansował.