emilr Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 Rozkład bardziej na jedną relacje, bo ona mi w głowie siedzi od roku... Jakos sie rozwija z wieloma zawirowaniami 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą-XVII Gwiazda - miłość? czas bardziej marzeń, niż realnych wydarzeń? Dziwna karta, bo ja przecież działam i cały czas trzymam ręke na pulsie. Moze więc wiele mi sie to wszystko wydawało? 2. Cele, zadania ukończone- 6 buław - drobne zwyciestwa, które cieszyły, ale były krótkorwałe 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- 6 pucharów - relacja nadal będzie taka ciepła, z miłymi gestami itp. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-5 mieczy na początku zaskczyła mnie ta karta. Po przemysleniu: taak! Teraz wiem, czego chcę. Wiem na pewno. Chcę pokonać wszystkie przeciwnosci, słabosci, lęki, obawy. 5 mieczy jednak dobrze to zobrazowała. 5.Nowe sprawy, które się pojawią-5 buław - przyjdzie mi powalczyć ze soba, o swoje. Ale tego chcę. Bedzie okazja do walki, gorzej, gdyby byłą stagnacja. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz- XIII śmierć, dobrana VI zakochani - ciezko mi bedzie zmienic wiele rzeczy. Tak jak ja bym chciała, żeby było. Jakis kompromis będzie konieczny. 7. Cele, które możesz osiągnąć-XVI wieża, dobrana 7 mieczy - moze jednak uda mi się małej rewolucji dokonać. Nagimnastykuję się, ale coś tam osiągnę. 8.Twoja kondycja psychiczna- V kapłan - będzie dobrze. Będe wiecej medytować, zacznę słuchać też innych 9.Twoja kondycja fizyczna-4 pucharów - odpuszczę sobie ćwiczenia, moze mniej bedę biegać. Ostatnio nie cieszy mnie to już tak, za to zagłebiam sie bardziej w świat duchowy. 10.Miłość-XIX słońce- powinno byc dobrze, coś sie dla mnie wyjaśni, będzie bardziej klarownie, będe wiedziała, na czym stoję. 11.Przyjaciele i rodzina-Król Pucharów - ktoś kto mnie kocha będzie mnie wspierał? 12.Finanse-7 pucharów - bedzie dobrze, będę mogła poszalec podczas zakupów 13.Praca-rycerz buław - będę działać, będe miała co robić. Będzie dobrze 14. Niespodzianki w nowym roku-I mag - tu nie wiem. Pan mnie zaskoczy jakimś fochem? (ale to normalne, żadna niespodzianka). Moze to, że ja będę mogłą raz rozdać karty. Nie wiem tutaj kmpletnie 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 3 mieczy, Król Buław, VIII Siła - pierwsze wrażenie: trafil swój na swego i nadal taka przepychanka będzie z wzajemnym wbijaniem sobie szpil w serca. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Grudnia 2013 Maestro Napisano 18 Grudnia 2013 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą-XVII Gwiazda - w tym kontekście uważam, ze kończy się czas czekania z nadzieją 2. Cele, zadania ukończone- 6 buław - ktoś Cię zauważył, komuś wpadłaś w oko 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- 6 pucharów - nadal będzie miło i ciepło, będzie wzajemna sympatia do siebie 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-5 mieczy wydaje mi się, że tak jak pisałam wyżej, ktoś Cie zauwazył, ale na razie nie masz tego czego pragniesz, czyli wiesz jakis cel osiągnełaś, ale to jeszcze nie to, czego oczekujesz 5.Nowe sprawy, które się pojawią-5 buław - dla mnie jakkolwiek by o tej karcie nie pisano to konkurencja, karta ta mi zawsze mówi, ze w moim otoczeniu będzie kilku mną zainteresowanych panów 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz- XIII śmierć, dobrana VI zakochani -teraz porównaj sobie z tym co wyżej pisałam, nastapi zmiana i pojawi sie u Ciebie sytuacja, gdy trzeba będzie dokonać wyboru między mężczyznami 7. Cele, które możesz osiągnąć-XVI wieża, dobrana 7 mieczy -coś się sypnie, nastąpi jakiś wstrząs, ale uda CI się wiele ugrać dla samej siebie, wybrniesz z kłopotów 8.Twoja kondycja psychiczna- V kapłan -dasz sobie rade z psyche,bo widac stabilnośc, brak huśtawek emocjonalnych 9.Twoja kondycja fizyczna-4 pucharów - tu niestety moja droga widac lenistwo:) Niestety, ale trzeba będzie wziać przykład z Twoich forumowych koleżanek, które nie zrażone ćwiczą ile się da:) 10.Miłość-XIX słońce-milo, spokojnie, przyjaźnie, sielankowo wręcz 11.Przyjaciele i rodzina-Król Pucharów - otrzymasz wsparcie od meżczyzny 12.Finanse-7 pucharów - dla mnie ta karta jest dwojaka, bo czasem pokazuje spełnienie marzeń, a czasem tylko same marzenia 13.Praca-rycerz buław - dużo zrywów, moga byc wyjazdy, szkolenia, albo po prostu duzy ruch w pracy 14. Niespodzianki w nowym roku-I mag - nowy mężczyzna się pojawi,zainteresowany Tobą 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 3 mieczy, Król Buław, VIII Siła ktoś tu kogoś zrani, 3 mieczy pokazuje mi zawsze krótszy czy dłuższy ból, ale jak sobie z nim poradzisz to zalezeć będzie od Ciebie, widaC też konkretnego mężcyznze i Ciebie jako silną, świadomą siebie kobietę Piękną kobietę 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą-XVII Gwiazda – czas niezrealizowanych marzeń 2. Cele, zadania ukończone- 6 buław – dużo osiągniętych sukcesów 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- 6 pucharów – jakieś miłe relacje, odświeżanie relacji, ciągnięcie jej dalej 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-5 mieczy – chciałabyś zabrać wiele „rzeczy” ze sobą na kolejny rok, ale wszystkiego nie udźwigniesz… trzeba popracować nad nastawieniem 5.Nowe sprawy, które się pojawią-5 buław – trzeba będzie o coś zawalczyć 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz- XIII śmierć, dobrana VI zakochani – no mocne karciochy… duża transformacja, która wymusi na Tobie podjęcie bardzo ważnej decyzji życiowej 7. Cele, które możesz osiągnąć-XVI wieża, dobrana 7 mieczy – możesz zmienić wiele rzeczy w swoich życiu, jeżeli sprytnie wszystko zaplanujesz 8.Twoja kondycja psychiczna- V kapłan – bardzo dobrze, jesteś silna i stabilna! 9.Twoja kondycja fizyczna-4 pucharów – tutaj widać zamknięcie 10.Miłość-XIX słońce- serce pięknie otwarte na przyjęcie 11.Przyjaciele i rodzina-Król Pucharów – ładnie dużo wsparcia od mężczyzny, który nie jest obojętny na Twoje wdzięki 12.Finanse-7 pucharów – ojjj to karta marzeń, tylko nigdy nie wiem, przy tej karcie, czy one się spełniają, czy nadal się tylko marzy… 13.Praca-rycerz buław - będę działać, będe miała co robić. Będzie dobrze 14. Niespodzianki w nowym roku-I mag – ktoś Cię zaskoczy swoim działaniem 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 3 mieczy, Król Buław, VIII Siła – ja myślę, że zaskoczeniem będzie dla Ciebie relacja z jakimś męzczyzną, która da Ci dużo siły wewnętrznej 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą-XVII Gwiazda - odchodzą pozytywne nadzieje,może mrzonki wobec kogoś albo ciepłe mysli sie wypalają po prostu wobec Kogoś na kim / czym Ci zależało 2. Cele, zadania ukończone- 6 buław - postawiłaś na swoim i zdobyłaś co chciałaś, z jednej strony fajne to było uczuice zwycięstwa, ale z drugiej to zwycięstwo mogło nie być takie jak sobie wyobrażałaś (gwiazda wyżej) 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku- 6 pucharów - do nowego roku przechodzi rodzinne ciepło domowego ogniska, wspomnienia pięknych wspólnych chwil 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja-5 mieczy aktualnie rozumowo podchodzisz i racjonalnie do tego co Cię smuci, to karta walki z własnymi lub ogólnymi słabościami. Postanowisz sie z nimi zmierzyć bo skoro raz już się udało to i kolejny raz sie może udać bo niby czemu nie? 5.Nowe sprawy, które się pojawią-5 buław - pojawi sie konkurencja, trzeba będzie się łokciami rozpychać i walczć o swoje. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz- XIII śmierć, dobrana VI zakochani - zmierzysz się z zakochaniem i z realizacją pieknych uczuć jakie w sobie nosisz. Dla tej miłości zrobisz niemal wszystko..płynie z głębi Twego serca i nie jesteś w stanie sobie jej odpuścić. Słucha swego serca 7. Cele, które możesz osiągnąć-XVI wieża, dobrana 7 mieczy - widać tu rozłam jakiś, burzenie tego co się wypracowało, a jeśli nie masz nikogo to może to być próba naprawy tego co się zepsuło z kimś ważnym dla CIebie albo z kimś kto ważny był. 8.Twoja kondycja psychiczna- V kapłan - będzie stabilność psychiczna, nie bedzie się dzialo nic powaznego czy groźnego. 9.Twoja kondycja fizyczna-4 pucharów - fizycznie będziesz zastana z powodu malej ilości ruchu. 10.Miłość-XIX słońce - będzie zadowolenie, ale troszkę uczucie egoistyczne może bbyć po obu stronach...kiedy dwie dominujące osoby się spotykają na pfzeciw siebie może walić piorunami, a i tajfun możliwy...jesli tylko potrafią uzyskać współne porozumenie to super, jeśli nie to ktoś tu może zdominować. Radość wspólna jednak możliwe, dla Ciebie piekne chwile,których nie zapomnisz nigdy. 11.Przyjaciele i rodzina-Król Pucharów - będziesz mieć wsparcie u meżczyzny czułego,który potrafi prawić miłe słówka i do ktorego masz lub będziesz mieć słabość. 12.Finanse-7 pucharów - chcuiałoby sie wiecej, ale jest jak jest.Mała podwyżka może się szykowac. 13.Praca-rycerz buław - będzies zzatrudniona, stablizacja ale i sporo ruchu w pracy 14. Niespodzianki w nowym roku-I mag - za mało kart... Mag to może być właśnie ten meżczyzna z kórym czeka CIę romans jakiś, wpadnie na jakiś ciekawy pomysł i Cię nim oczaruje ^^ Inna opcja jest taka, że sama wpadniesz na jakąś nową idee i zapragniesz ją wcielić w życie. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 3 mieczy, Król Buław, VIII Siła - darem jest powracający "Syn Marnotrawny" i relacja z nim co jakiś czas z powodu silnych uczuć do onego. Udanego roku Cytuj
emilr Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Napisano 22 Grudnia 2013 Daffne bardzo Ci dziekuję za piekną interpretacje:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi