Skocz do zawartości

Wieczór bożonarodzeniowy - 20.12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mam przyjemność zaprosić wszystkich na kolejny wieczór tematyczny. Tym razem poczujemy atmosferę zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia.

Zaczynamy już o godzinie 18:45, a kończymy o 21 w dniu 20 grudnia (piątek). Tym razem zasady będą podobne: należy zgłaszać się w tym temacie do czwartku 19 grudnia (23) pisząc swoje imię. Liczba osób wynosi 20.

Każda osoba, która się zgłosi, otrzyma:

*szczegółowe przesłanie anielskie na czas Świąt Bożego Narodzenia z moją krótką interpretacją (Karty Archanielskie autorstwa Doreen Virtue)

*trzy krótkie przesłania anielskie na czas Świąt Bożego Narodzenia (Anielskie Klucze autorstwa Silke Bader)

*1 'los' do konkursu, w którym zostanie wylosowana 1 osoba biorąca udział w akcji: wygra modlitwę bożonarodzeniową mojego autorstwa

Rozstrzygnięcie konkursu odbędzie się 20 grudnia po godzinie 21.

Zapraszam serdecznie wszystkich, startujemy! :)

d57defbd95a5ab89med.jpg

Edytowane przez existence
Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

(te osoby są dopisane z poprzedniego tematu)

• Maestro
Napisano

Ja poproszę :) Agnieszka

Napisano (edytowane)

Jest mi bardzo miło, że jest już takie zainteresowanie. :)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503

Pragnę jeszcze dodać, że tym razem wszystko będzie szybciej, regularnie - na andrzejkowym wieczorze byłem na kilku forach. I jeśli zainteresowanie będzie spore, to być może powtórzymy 23 grudnia (a może z czymś nowym?...). :)

Napisano (edytowane)

Jasne. :)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

Napisano

Mogłabyś to w prywatnej wiadomości napisać, w końcu czemuś służy... Ale proszę, już.

A ja zapraszam! :)

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

Buziak za tak duże zainteresowanie! :* Jeszcze 12 osób, czas: do jutra do 23!

Napisano

No to i Ja poproszę :)

Małgosia.

Z góry dziękuję :roza:

Napisano

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

:)

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

10. XenaGabi - Asia

Połowa sukcesu! Dosłownie. :)

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

10. XenaGabi - Asia

11. Sarah888 - Ewa

12. AA66 - Anna

Zaaapraszam Kochani, jeszcze 8 miejsc! :) Miłego dzionka! :)

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

10. XenaGabi - Asia

11. Sarah888 - Ewa

12. AA66 - Anna

13. babelek - Monika

Napisano

To ja również poproszę. Asia.

Z góry dziękuję ;-)

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

10. XenaGabi - Asia

11. Sarah888 - Ewa

12. AA66 - Anna

13. babelek - Monika

14. anhana - Marta

15. gj77 - Asia

Jeszcze 5 osóbek! :)) A czas do 23 godziny! Zapraszam! :) Mam nadzieję, że jutro będziecie ze mną podczas wieczoruu, będzie cudowna atmosfera! :)

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

10. XenaGabi - Asia

11. Sarah888 - Ewa

12. AA66 - Anna

13. babelek - Monika

14. anhana - Marta

15. gj77 - Asia

16. paulab23 - Paulina

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

10. XenaGabi - Asia

11. Sarah888 - Ewa

12. AA66 - Anna

13. babelek - Monika

14. anhana - Marta

15. gj77 - Asia

16. paulab23 - Paulina

17. kp_83 - Karolina

Jeszcze ponad 3 godzinki, 3 wolne miejsca. :))

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

10. XenaGabi - Asia

11. Sarah888 - Ewa

12. AA66 - Anna

13. babelek - Monika

14. anhana - Marta

15. gj77 - Asia

16. paulab23 - Paulina

17. kp_83 - Karolina

18. Dorotik - Dorota

2 wolne miejsca, półtorej godziny!

Napisano (edytowane)

1. Nayala - Kasia

2. fufek - Dariusz

3. aewek - Ewa

4. Inez2503 - Agnieszka

5. baaasiek - Barbara

6. Moon girl - Katarzyna

7. natienka - Natalia

8. migotka20 - Justyna

9. Aura - Małgosia

10. XenaGabi - Asia

11. Sarah888 - Ewa

12. AA66 - Anna

13. babelek - Monika

14. anhana - Marta

15. gj77 - Asia

16. paulab23 - Paulina

17. kp_83 - Karolina

18. Dorotik - Dorota

19. bestla - Ania

20. Its - Basia

Kochani, mamy cudowny komplecik - 20! <3 Jeśli jeszcze ktoś chce - macie 6 minut z tego co widzę... :D Przyjmę wszystkich, którzy zgłoszą się jeszcze do 23!

Napisano

No już niestety nikogo nie przyjmuję, powyższa lista działa jutro od 18:45! :* Buuziak! :*

Napisano

1. Nayala - Kasia

UKOJENIE

Gdy tylko mnie potrzebujesz, jestem przy Tobie, pomagając w uzdrowieniu Twego serca

Nawet najsilniejsza osoba doświadcza nerwowych sytuacji i nie ma niczego wstydliwego w tym, że aby uleczyć serce, potrzebny jest czas. To jest dobry moment na spokojną refleksję nad Twoimi prawdziwymi uczuciami. Zapisuj je w prywatnym dzienniku, a później zawołaj mnie, bym przyniósł ukojenie Twojemu sercu i umysłowi. Mogę pomóc Ci lepiej sypiać i wprowadzić Twój umysł w stan spokoju.

Moja krótka interpretacja: Anioły mówią Ci, byś znalazła chwilę spokoju w tej przedświątecznej gorączce, a Święta spędzaj w stanie ukojenia z rodziną.

Żyj w zgodzie z samym sobą

Daj się zainspirować

Myśl pozytywnie

Co prawda po 19, ale zaaaaczynamy! :)

[video=youtube;ZeyHl1tQeaQ]

Napisano

2. fufek - Dariusz

TWÓRCZE PISANIE

Znajdź czas, by zapisywać swoje myśli w dzienniku albo napisać artykuł lub książkę

Twoja dusza tęskni za twórczą ekspresją poprzez pisanie. Mogę pomóc Ci znaleźć na to czas. Szanuj każdy wewnętrzny impuls, który kieruje Cię w stronę pisanie. Możesz robić to dla własnej przyjemności albo może być to oczyszczające doświadczenie wyrażenia samego siebie w osobistym dzienniku. Gdy pracujesz ze swoim połączeniem ze słowem pisanym, możesz otrzymać Boskie przewodnictwo, by pisać artykuły lub książki. Przywołaj mnie, bym poprowadził Cię przez ten proces.

Moja krótka interpretacja: napisz list do Świętego Mikołaja (poważnie!), świąteczny wiersz czy refleksję... A może jakieś cudowne życzenia?

Znajdź swoje miejsce w życiu

Miej czas na marzenia

Jesteś wolny

Napisano

3. aewek - Ewa

ODWAGA

Bądź odważny i broń swoich przekonań

W tej sytuacji działaj zgodnie ze swoim przeświadczeniem, nawet jeśli inni nie zgadzają się z Tobą. Chronię Cię przed zranieniem i prowadzę, byś stał się pełnym miłości wojownikiem światła. Jeśli będziesz bronił swoich przekonań, staniesz się wzorem do naśladowania dla innych. To ważna forma duchowego nauczania - swoim przykładem dasz innym odwagę do obrony ich własnych zasad.

Moja krótka interpretacja: przy stole wigilijnym daj się porwać miłości, nie zważaj na odwagę. Lecz! przed świętami, bądź wzorem przede wszystkim dla dzieci (swoich?) - odnajduj się w tym tłumie.

Ciesz się chwilą

Zrelaksuj się

Miej odwagę się zmienić

• Lubię to! 1
Napisano

4. Inez2503 - Agnieszka

POZDROWIENIA Z NIEBIOS

Twoi najbliżsi w Niebiosach czują się świetnie. Uwolnij się od zmartwień i poczuj ich pełne miłości błogosławieństwa

Twoi najbliżsi nie są daleko, w gruncie rzeczy są całkiem blisko. W momentach wyciszenia możesz poczuć ich obecność. To są prawdziwe odwiedziny i proszę Cię, byś zaufał swojej intuicji. Twoi zmarli najbliżsi mogą pojawiać się także w Twoich snach. Wiedz, że są szczęśliwi, wolni od wszelkiego cierpienia i chcą tego samego dla Ciebie. Chcą pracować z Twoimi aniołami stróżami, byś był spokojny. Wypatruj więc innych znaków z Nieba.

Moja krótka interpretacja: czy nie chodzi przypadkiem o Twoją mamę? Nawet jeśli nie, to gdy usiądziesz przy tym cudownym stole w Wigilię - zostaw jedno miejsce dla Twoich zmarłych najbliższych... A może 'nawiedzi' Cię ich uosobienie?

Żyj w zgodzie z samym sobą

Jesteś urodzony pod szczęśliwą gwiazdą

Bądź uprzejmy

Mi towarzyszą kolędy z płyty Kukulskiej. :)))

Napisano

5. baaasiek - Barbara

NA ZEWNĄTRZ

Wyjdź na dwór, zaczerpnij świeżego powietrza i połącz się z naturą, by uwolnić się od napięcia i zyskać nowe, twórcze pomysły

Połączenie z naturą pomaga Ci zsynchronizować się z biciem serca świata. W ten sposób poprawia się Twoje wyczucie czasu i uczysz się być we właściwym momencie we właściwym miejscu. Przebywanie na dworze odnawia Twojego ducha i odświeża poziom Twojej energii. Codziennie wychodź na zewnątrz, nawet jeśli wymaga to trochę wysiłku z Twojej strony. Gdy już jesteś na dworze znajdź czas, by powąchać róże i obserwować ich niezwykłe piękno. Wiedz, że jesteś częścią natury i że także jesteś piękny.

Moja krótka interpretacja: bądź szalona, wyjdź w wieczór wigilijny na dwór! Wiem, może i nie ma śniegu (choć... kto wie!), ale wyjdź wtedy i poczuj Ducha Świąt Bożego Narodzenia!

Żyj własnym życiem

Jesteś wolny

Jesteś obdarzony wieloma talentami. Wykorzystaj je

Napisano

6. Moon girl - Katarzyna

DORADCA

Jesteś naturalnym doradcą, a Twoje przewodnictwo i wsparcie przynosi korzyści wielu ludziom

Twój cel życiowy zawiera doradzanie ludziom w sposób, który podnosi na duchu, motywuje, koi, uzdrawia i inspiruje. Jesteś prawdziwym duchowym doradcą, a ludzie uważają Cię za godnego zaufania powiernika. Rozszerz swoją pracę doradczą i wejdź na kolejny poziom, ponieważ pomożesz większej ilości osób. Zawołaj mnie, bym był Twoim przewodnikiem i wsparł Cię.

Moja krótka interpretacja: musisz koniecznie pomóc jakiejś kobiecie! Jeszcze przed Świętami! To Twój cel!

Współczuj innym

Bądź cierpliwy. Wszystko ma swój czas

Wzbogacasz życie swoją osobą

Napisano

7. natienka - Natalia

TWÓRCZE PISANIE

Znajdź czas, by zapisywać swoje myśli w dzienniku albo napisać artykuł lub książkę

Twoja dusza tęskni za twórczą ekspresją poprzez pisanie. Mogę pomóc Ci znaleźć na to czas. Szanuj każdy wewnętrzny impuls, który kieruje Cię w strone pisania. Możesz robić to dla własnej przyjemności albo może być to oczyszczające doświadczenie wyrażenia samego siebie w osobistym dzienniku. Gdy pracujesz ze swoim połączeniem ze słowem pisanym, możesz otrzymać Boskie przewodnictwo, by pisać artykuły albo książki. Przywołaj mnie, bym poprowadził Cię przez ten proces.

Moja krótka interpretacja: coś z listą zakupów... Coś w tym jest.

Ukaż swoje wewnętrzne światło

Współczuj innym

Wyznaczaj sam swoje granice

Napisano

8. migotka20 - Justyna

UKOJENIE

Gdy tylko mnie potrzebujesz, jestem przy Tobie, pomagając w uzdrowieniu Twego serca

Nawet najsilniejsza osoba doświadcza nerwowych sytuacji i nie ma niczego wstydliwego w tym, że aby uleczyć serce, potrzebny jest czas. To jest dobry moment na spokojną refleksję nad Twoimi prawdziwymi uczuciami. Zapisuj je w prywatnym dzienniku, a później zawołaj mnie, bym przyniósł ukojenie Twojemu sercu i umysłowi. Mogę pomóc Ci lepiej sypiać i wprowadzić Twój umysł w stan spokoju.

Moja krótka interpretacja: koniecznie odnajdź w tegorocznych świętach spokój i cud! I samego Ducha Świąt...

Zmierzaj do swojego celu

Miłość leczy wszelkie rany

Znajdź swoją wewnętrzną równowagę

Napisano

9. Aura - Małgosia

ODZYSKAJ SWOJĄ MOC!

Użyj swojej danej od Boga mocy i intencji, by zamanifestować błogosławieństwa w swoim życiu

Jesteś znakomitością: mędrcem, wiedzącym, wysokiej rangi kapłanem, czarodziejem i doskonałym manifestatorem. Teraz jest czas na wezwanie Twojej duchowej siły oraz mocy i przejście do czynów. Pełen miłości stanowczo przekształć swoje zamiary w rzeczywistość. Pomódl się w ich intencji i poproś o przewodnictwo oraz znaki, które pomogą Ci nadać manifestacjom najlepszy z możliwych kształt.

Moja krótka interpretacja: doceń w te Święta siebie, ukaż siebie w innym, wartościowszym świetle.

Porzuć troski

Jesteś urodzony pod szczęśliwą gwiazdą

Bądź uprzejmy

Napisano

10. XenaGabi - Asia

NA ZEWNĄTRZ

Wyjdź na dwór, zaczerpnij świeżego powietrza i połącz się z naturą, by uwolnić się od napięcia i zyskać nowe, twórcze pomysły

Połączenie z naturą pomaga Ci zsynchronizować się z biciem serca świata. W ten sposób poprawia się Twoje wyczucie czasu i uczysz się być we właściwym momencie we właściwym miejscu. Przebywanie na dworze odnawia Twojego ducha i odświeża poziom Twojej energii. Codziennie wychodź na zewnątrz, nawet jeśli jesteś na dworze znajdź czas, by powąchać róże i obserwować ich niezwykłe piękno. Wiedz, że jesteś częścią natury i że także jesteś piękny.

Moja krótka interpretacja: idź na spacer przed Świętami w celu odetchnięcia od tego natłoku...

Miej czas na marzenia

Znajdź swoje miejsce w życiu

Uporządkuj swoje myśli i uczucia

WYJĄTKOWO WYPADŁO, JEST ONO NA DZISIAJ: Dokonaj dzisiaj wyboru

• Lubię to! 1
Napisano

11. Sarah888 - Ewa

ODZYSKAJ SWOJĄ MOC!

Użyj swojej danej od Boga mocy i intencji, by zamanifestować błogosławieństwa w swoim życiu

Jesteś znakomitością: mędrcem, wiedzącym, wysokiej rangi kapłanem, czarodziejem i doskonałym manifestatorem. Teraz jest czas na wezwanie Twojej duchowej siły oraz mocy i przejście do czynów. Pełen miłości stanowczo przekształć swoje zamiary w rzeczywistość. Pomódl się w ich intencji i poproś o przewodnictwo oraz znaki, które pomogą Ci nadać manifestacjom najlepszy z możliwych kształt.

Moja krótka interpretacja: spełnij swoje marzenia!

Ciesz się życiem

Proś, a będzie Ci dane

Oddaj się całym sercem

2e0954673ca63250med.jpg

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

12. AA66 - Anna

TROSZCZ SIĘ

Gdy troszczysz się o dzieci, w istocie troszczysz się także o dziecko w Tobie. Obydwie aktywności są teraz dla Ciebie ważne

Jednym z powodów, dla których ważne jest, byś pomagał dzieciom, jest to, że w ten sposób pomagasz także dziecku, które jest w Tobie. Uczysz tego, czego sam potrzebujesz się nauczyć. Zwróć więc szczególną uwagę na wiadomości, które przekazujesz dzieciom i ich rodzicom. Wiedz, że są one także skierowane do Ciebie. Znajdź czas na zabawę, śmiech, bycie nierozsądnym i beztroskim. Troszcz się o swoje wewnętrzne dziecko z taką ilością miłości i uwagi, jak to tylko możliwe.

Moja krótka interpretacja: przeżyj te wyjątkowe Święta z dziećmi!

Wybaczaj sobie i innym

Żyj radośnie

Napisano

13. babelek - Monika

DORADCA

Jesteś naturalnym doradcą, a Twoje przewodnictwo i wsparcie przynosi korzyści wielu ludziom

Twój cel życiowy zawiera doradzanie ludziom w sposób, który podnosi na duchu, motywuje, koi, uzdrawia i inspiruje. Jesteś prawdziwym duchowym doradcą, a ludzie uważają Cię za godnego zaufania powiernika. Rozszerz swoją pracę doradczą i wejdź na kolejny poziom, ponieważ pomożesz większej ilości osób. Zawołaj mnie, bym był Twoim przewodnikiem i wsparł Cię.

Moja krótka interpretacja: może to Ty tym razem daj sobie pomóc, aby Święta były udane?

Ciesz się chwilą

Oddaj się całym sercem

Podziwiaj to, co w życiu piękne

Napisano

14. anhana - Marta

TWÓRCZE PISANIE

Znajdź czas, by zapisywać swoje myśli w dzienniku, albo napisać artykuł lub książkę

Twoja dusza tęskni za twórczą ekspresją poprzez pisanie. Mogę pomóc Ci znaleźć na to czas. Szanuj każdy wewnętrzny impuls, który kieruje Cię w stronę pisania. Możesz robić to dla własnej przyjemności albo może być to oczyszczające doświadczenie wyrażenia samego siebie w osobistym dzienniku. Gdy pracujesz ze swoim połączeniem ze słowem pisanym, możesz otrzymać Boskie przewodnictwo, by pisać artykuły lub książki. Przywołaj mnie, bym poprowadził Cię przez ten proces.

Moja krótka interpretacja: udokumentuj te Święta!

Znajdź swoją wewnętrzną równowagę

Ucz się z życia

Zaufaj swoim uczuciom

Napisano

15. gj77 - Asia

PRZYWÓDZTWO

Nadszedł czas, byś przyjął pozycję oraz moc przywódcy i z miłością poprowadził innych

Z miłością otocz się swoją siłą i użyj jej dla większego dobra. Będę Cię prowadził, by Twoje czyny inspirowały i motywowały innych. Twije wątpliwości odnośnie własnych kwalifikacji zastąpię zwiększonym pragnieniem służenia, pomagania i nauczania. Jeśli skupisz się bardziej na: 'Jak mogę służyć?' - nie będziesz się martwił, co inni mogą myśleć na Twój temat. Skieruj swoją uwagę na swoje silne strony, na to jak wielu lekcji się nauczyłeś i jak dobrze jest czuć, że jest się żyjącym przykładem podążania za Boskim przewodnictwem.

Moja krótka interpretacja: zarządź się trochę w kuchni, to będzie miało wpływ na Święta.

Miłość leszy wszelkie rany

Wybaczaj sobie i innym

Żyj radośnie

Napisano

16. paulab23 - Paulina

JASNOSŁYSZENIE

Zwróć uwagę na pełne miłości przewodnictwo rozbrzmiewające w Twoim umyśle lub pochodzące od innych ludzi

Bardzo wyraźnie słyszysz prawdziwe Boskie przewodnictwo. Przychodzi do Ciebie w formie powtarzających się przekazów, które ponaglają Cię do poprawy sytuacji Twojej lub innych ludzi. Zwróć szczególną uwagę na wszystko, co słyszysz w swoim umyśle oraz fizycznie - uszami. Boskie wskazówki są rzeczowe, pełne miłości i stale powracają. Poproś mnie o pomoc, jeśli potrzebna jest Ci w wyjaśnieniu tego, co słyszysz.

Moja krótka interpretacja: chyba niepotrzebna... Po prostu poczuj Święta!

Jesteś obdarzony wieloma talentami. Wykorzystaj je

Bądź uprzejmy

Bądź cierpliwy. Wszystko ma swój czas

Napisano

17. kp_83 - Karolina

NAUKA I PRZEKAZYWANIE WIEDZY

Miej otwarty umysł i ucz się nowych rzeczy, a następnie przekazuj je innym

Jesteś duchowym nauczycielem i żądnym wiedzy uczniem. Studiowanie i nauczanie innych jest wpisane w doskonały cykl, w którym informacja dociera do Ciebie, gdy jej potrzebujesz. Ucz innych tego, co budzi w Tobie pasuję. Im więcej uczysz, tym więcej sam się dowiadujesz. Bądź otwarty na dzielenie się nowymi pomysłami i otrzymywanie wiedzy na tematy, które nie są Twoim głównym przedmiotem zainteresowania. Twoi studenci także uczą Cię na wiele różnych sposobów. Uwierz w swoje możliwości bycia nauczycielem i uczniem, ponieważ Twój umysł jest jednością z Boskim Umysłem Stwórcy. Jesteś inteligentną i mądrą istotą. Wiedz, że w tym życiu przekazywanie wiedzy jest dla Ciebie bezpieczne.

Moja krótka interpretacja: właściwie to nic... Wszystko pięknie ujęte.

Współczuj innym

Wyznaczaj sam swoje granice

Ciesz się życiem

• Lubię to! 1
Napisano

18. Dorotik - Dorota

ODDYCHAJ

Weź kilka głębokich wdechów. Wydychaj powietrze powoli. To pobudzi Twoją energię i uwolni Cię od starych wzorców

Gdy jesteś zestresowany, często nieświadomie wstrzymujesz oddech. Jednak, jak wiesz, oddech jest kluczowy dla dostarczenia tlenu do Twojego umysłu, ciała, ducha i dla samego życia. Aby pamiętać o ważności głębokich, równomiernych oddechów wzmacniających Twój organizm, napisz sobie karteczkę, by oddychać. Rób sobie wycieczki do miejsc, gdzie jest pod dostatkiem świeżego powietrza. Zauważ też lepszą jakość powietrza w pobliżu źródeł wody, takich jak jezioro czy plaża. Nawet wzięcie prysznica albo kąpieli powoduje kontakt z dobrymi jonami związanymi z wodą i powietrzem.

Moja krótka interpretacja: koniecznie przed kolacją - w Wigilię - weź długą, relaksacyjną kąpiel!

Myśl pozytywnie

Daj się zainspirować

Napisano

19. bestla - Ania

POZDROWIENIA Z NIEBIOS

Twoi najbliżsi w Niebiosach czują się świetnie. Uwolnij się od zmartwień i poczuj ich pełne miłości błogosławieństwa

Twoi najbliżsi nie są daleko, w gruncie rzeczy są całkiem blisko. W momentach wyciszenia możesz poczuć ich obecność. To są prawdziwe odwiedziny i proszę Cię, byś zaufał swojej intuicji. Twoi zmarli najbliżsi mogą pojawiać się także w Twoich snach. Wiedz, że są szczęśliwi, wolni od wszelkiego cierpienia i chcą tego samego dla Ciebie. Chcą pracować z Twoimi aniołami stróżami, byś był spokojny. Wypatruj więc innych znaków z Nieba.

Moja krótka interpretacja: pomódl się do i za swoich bliskich zmarłych w okresie przedświątecznym jeszcze.

Zaufaj swoim uczuciom

Ciesz się chwilą

Oddaj się całym sercem

Napisano

20. Its - Basia

NAUKA I PRZEKAZYWANIE WIEDZY

Miej otwarty umysł i ucz się nowych rzeczy, a następnie przekazuj je innym

Jesteś duchowym nauczycielem i żądnym wiedzy uczniem. Studiowanie i nauczanie innych jest wpisane w doskonały cykl, w którym informacja dociera do Ciebie, gdy jej potrzebujesz. Ucz innych tego, co budzi w Tobie pasję. Im więcej uczysz, tym więcej sam się dowiadujesz. Bądź otwarty na dzielenie się nowymi pomysłami i otrzymywanie wiedzy na tematy, które nie są Twoim głównym przedmiotem zainteresowania. Twoi studenci także uczą Cię na wiele różnych sposobów. Uwierz w swoje możliwości bycia nauczycielem i uczniem, ponieważ Twój umysł jest jednością z Boskim Umysłem Stwórcy. Jesteś inteligentną i mądrą istotą. Wiedz, że w tym życiu przekazywanie wiedzy jest dla Ciebie bezpieczne.

Moja krótka interpretacja: przekaż wszystkim jak najwięcej tego, co umiesz i co lubisz!

Żyj radośnie

Wybaczaj sobie i innym

Uporządkuj swoje myśli i uczucia

Napisano

Padam ze zmęczenia! Serio!

f809853209bbdea1med.jpg

Kończymy ten cudowny wieczór rozstrzygnięciem konkursu. Modlitwę bożonarodzeniową mego autorstwa, wygrywa osoba z listy z numerem 10 (lista taka sama jak zgłoszeniowa): XenaGabi. Gratulacje! Zaraz dostaniesz ją na PW. :)

AHA, WAŻNE: moje interpretacje to tylko element całego przesłania... :)

Ja tym sposobem wszyyyystkim za udział pięknie dziękuję! :* Życzę Wam, by te Święta Bożego Narodzenia były inne niż zawsze! Niechaj będą dla Was owiane magią, ciepłem i rodzinną atmosferą! Niechaj Jezus ponownie narodzi się w Waszych sercach i je rozżarzy! Ja do końca roku najprawdopodobniej nie będę na forum, zobaczymy jeszcze, ale życzenia noworoczne dostaniecie w swoim czasie! Póki co udaaanych i miłych przygotowań! <3 Buziak! :*

Napisano

Dziękuję pięknie i również życzę wesołych Świąt :-)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...