pretoria Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) opcja 2 już odpada, bo przez tą chwilę wszystko zajęte Muszę inną opcję 2 wybrać Muszę na studiach zapisać się na kurs ogólnouczelniany. Na pierwszy kurs jestem już zapisana i przyznam, że on bardziej mnie 'kręci', ale odbywa się dość późno i boję się, że będę musiała spędzić cały dzień na uczelni ( co prawda do tego czasu będzie zmiana planu, ale jakbym nawet tego dnia nie miała zajęć to w domu byłabym dopiero po 21.). Na drugi kurs idzie moja koleżanka ( chciałyśmy iść razem na pierwszy, ale nie zdążyła się zapisać ). Teraz nie wiem czy zostać przy kursie nr 1, czy przepisać się na kurs nr 2 - mam jeszcze dzień na przepisanie, chyba, że ktoś mnie ubiegnie i nie będzie już miejsc. Który kurs wybrać? Specyfikacja aktywności ruchowej dzieci i młodzieży z deficytami - cesarzowa, 2denarów, królowa buław Będę czuła się 'swojo'. Filozofia umysłu - 2denarów, 6pucharów, umiarkowanie Odbębnić co odbębnić i do domu Który kurs będzie mi bardziej odpowiadał z dojazdami? 1 - moc, 10 pucharów, wieża, rycerz denarów 2 - 5mieczy, sprawiedliwość, głupiec, kochankowie Raczej drugi, ale pierwszy będzie mi się tak podobał, że dam radę. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez pretoria Cytuj
Lulu86 Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 Muszę na studiach zapisać się na kurs ogólnouczelniany. Na pierwszy kurs jestem już zapisana i przyznam, że on bardziej mnie 'kręci', ale odbywa się dość późno i boję się, że będę musiała spędzić cały dzień na uczelni ( co prawda do tego czasu będzie zmiana planu, ale jakbym nawet tego dnia nie miała zajęć to w domu byłabym dopiero po 21.).Na drugi kurs idzie moja koleżanka ( chciałyśmy iść razem na pierwszy, ale nie zdążyła się zapisać ). Teraz nie wiem czy zostać przy kursie nr 1, czy przepisać się na kurs nr 2 - mam jeszcze dzień na przepisanie, chyba, że ktoś mnie ubiegnie i nie będzie już miejsc. Który kurs wybrać? Specyfikacja aktywności ruchowej dzieci i młodzieży z deficytami - cesarzowa, 2denarów, królowa buław Będę czuła się 'swojo'. Filozofia umysłu - 2denarów, 6pucharów, umiarkowanie Odbębnić co odbębnić i do domu Który kurs będzie mi bardziej odpowiadał z dojazdami? 1 - moc, 10 pucharów, wieża, rycerz denarów 2 - 5mieczy, sprawiedliwość, głupiec, kochankowie Raczej drugi, ale pierwszy będzie mi się tak podobał, że dam radę. Witaj Mysle ze pierwszy kurs bedie lepszy... Cesarzowa wydaje sie bardzo ambitna. I królowa buław... Co do dojazdów... Wydaje mi sie obcują numer 2 . Cytuj
pretoria Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Napisano 18 Grudnia 2013 opcja 2 już odpada, bo przez tą chwilę wszystko zajęte Muszę inną opcję 2 wybrać Dzięki Lulka Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 A ja w pierwszym pytaniu widzę Twoje wahania 1 - wahasz się miedzy własnymi pragnieniami a koleżanką 2 - to właśnie studiowanie ze znajomą, którą już znasz W drugim pytaniu: 1 - widać tutaj siłę i pozytywne nastawienie, lubisz to, mogą wyniknąć jakieś komplikacje w tej wieży, np. wypadnie autobus, rycerz denarów w wyniku to bardzo optymistyczna karta, dasz radę 2 - widać zażegnany konflikt (5 mieczy, akcja jest pokazana już po przebytej bitwie), na koniec kochankowie, więc powinno nie skończyć się źle(pod warunkiem, że na karcie masz pokazaną szczęśliwą parę a nie dwie drogi do wyboru czy podobne...) I rada ode mnie: nie kieruj się tym, gdzie idzie koleżanka, rób to, co czujesz, że powinnaś zrobić. Znajomość w jednym dniu jest, w drugim zaś już jej nie ma. Jak koleżance zależy na znajomości, to będziecie dalej się spotykać, nie tylko na wspólnych zajęciach Cytuj
panna.marta Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 Który kurs wybrać? Specyfikacja aktywności ruchowej dzieci i młodzieży z deficytami - cesarzowa, 2denarów, królowa buław Widać pracę z dziećmi, domowe ognisko i dużo działania, charyzmy-powinno Ci się podobać jeśli taka właśnie jesteś i do tego dążysz Filozofia umysłu - 2denarów, 6pucharów, umiarkowanie spokojny kurs, bez szału, możliwe,że większość rzeczy nie będzie już dla Ciebie nowością Który kurs będzie mi bardziej odpowiadał z dojazdami? 1 - moc, 10 pucharów, wieża, rycerz denarów - łatwo nie będzie, ale po szybkim wykombinowaniu dobrego dojazdu tam masz szanse na to by się udało 2 - 5mieczy, sprawiedliwość, głupiec, kochankowie - tu jakbyś miała gorzej, dalej i to by Cię przytłaczało Raczej drugi, ale pierwszy będzie mi się tak podobał, że dam radę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi