london63 Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 dzieli nas duza odleglosc mimo tego spotykamy sie co jakis czas. czasem bywa tak, ze nie mamy nawet miesiac kontaktu gdy on jest na misjach - jest zolnierzykiem :-D ale potem i tak "powracamy" do siebie. on daje mi sprzeczne znaki i zastanawiam sie jakie ma zamiary w stosunku do mnie? 3bulaw...6kielichow...krolowa bulaw no chyba kolezenskie raczej, bedzie przyjezdzal i wtedy beda spotkania. uwaza mnie za kobiete atrakcyjna i aktywna. jak potoczy sie nasza relacja? 2kielichow...8denarow...5denarow... doc. papiez beda sympatyczne spotkania jednak chyba jego praca nas rozdzieli albo bedzie tak jak do tej pory. jak myslicie? martwi mnie 5 denarow... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 3 buławy może własnie mówić o tych wyjazdach i patrzenie w dal, w te 6 kielichów(karta wspomnień, przeszłości) no i Ty - królowa buław lub ma jakieś powiązania z inną kobietą i jeszcze nie uregulował z nią sytuacji(jest wolny?) 2 kielichy - jesteście razem, dobrze Wam się spędza czas we dwoje, 8 denarów to bardziej skupienie się na pracy, 5 denarów może oznaczać jakąś biedą(może chodzi tu o emocje), ale też będzie czegoś brakować, papież na zakończenie mówi o relacji trwałej, ale też o porozumieniu na poziomie dusz - tzn. możecie jeszcze długo żyć w oddaleniu, ale będziecie o sobie myśleć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi