Ink@ Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 (edytowane) Jak usunąć swój własny post? Edytowane 31 Marca 2009 przez Ink@ Cytuj
qwerty12 Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 zaraz spróbuję jak się uda to napiszę klikasz EDYCJA, w prawym dolnym rogu masz przycisk USUŃ po czym zaznaczasz "Kasuj wiadomość" klikasz OK i nie ma wiadomości Cytuj
Ink@ Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Napisano 1 Kwietnia 2009 zaraz spróbuję jak się uda to napiszę klikasz EDYCJA, w prawym dolnym rogu masz przycisk USUŃ po czym zaznaczasz "Kasuj wiadomość" klikasz OK i nie ma wiadomości qwerty12, dzięki za pomoc, ale o ile mam przycisk EDYCJA, o tyle ani w prawym dolnym, ani w żadnym innym rogu nie mam już przycisku USUŃ. No cóż... nie można mieć wszystkiego Ewentualnie ja mogę skasować truskawko, wiem, że Ty możesz to zrobić (jeśli tylko Cię o to poproszę), ale chciałam być samowystarczalna i nie zawracać Ci głowy (ani innym adminom), jeśli najdzie mnie ochota usunięcia własnych literek Cytuj
Gość truskawka Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 ale o ile mam przycisk EDYCJA, o tyle ani w prawym dolnym, ani w żadnym innym rogu nie mam już przycisku USUŃ.No cóż... nie można mieć wszystkiego Dziwne u mnie wszystko to jest Zrobiłam zrzut mojego ekranu i zaznaczyłam Edycje i usuń => Czy masz tak jak jest u mnie? chciałam być samowystarczalna i nie zawracać Ci głowy (ani innym adminom), jeśli najdzie mnie ochota usunięcia własnych literek Rozumie zawsze służę pomocą (o ile jestem na forum ) Cytuj
Ink@ Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Napisano 1 Kwietnia 2009 (...) Rozumie zawsze służę pomocą (o ile jestem na forum ) Dziękuję, truskawko U mnie jednak są tylko trzy przyciski: - Zapisz - Zaawansowana Edycja - Anuluj Ewidentnie brak tego "Usuń" No trudno - nie będę "Zosią-Samosią" Cytuj
Ink@ Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Napisano 1 Kwietnia 2009 Wkleję też swój zrzut ekranu, żeby nie było, że wymyślam coś w Prima Aprillis Cytuj
Gość truskawka Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 Wkleję też swój zrzut ekranu, żeby nie było, że wymyślam coś w Prima Aprillis no nic tylko ja mogę usunąć jak Ty nie możesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi