pretoria Napisano 19 Grudnia 2013 Napisano 19 Grudnia 2013 1. Teraźniejszość - ogólna sytuacja na dziś cesarzowa Pociągam go fizycznie, jest zdania, że mam silną osobowość. Ale jak to przełożyć na obraz teraźniejszości to nie mam pomysłu. 2. Jego zamiary - król denarów Raczej zajęcie się samym sobą. 3. Najbliższa przyszłość/to co się między nami wydarzy - rycerz mieczy Pojawi się, narobi bałaganu w głowie i odejdzie (?). A może spotkanie... 4. Jego cechy charakteru/jaki jest - giermek pucharów Flirciarz lubiący niezobowiązujące numerki, ale jest pomocny, wrażliwy o dużej intuicji, ma duże poczucie humoru i jest oryginalny - nie udaje kogoś innego. 5. Jak będzie wyglądała nasza relacja/jak będzie się układała - 4denary Rutyna - tak jak dotychczas. 6. Co przeszkadza/co będzie przeszkadzać - król bulaw Może jakiś inny facet się wkraść. 7. Dalsza przyszłość/co się wydarzy w relacji (do roku) - sprawiedliwość Nastąpi uporządkowanie spraw między nami. 8. Finał relacji (do roku) - król pucharów Romansik? Cytuj
niiwa Napisano 19 Grudnia 2013 Napisano 19 Grudnia 2013 1. Teraźniejszość - ogólna sytuacja na dziś CESARZOWA - jest oddany jakiejś kobiecie - nie mnie oceniać, czy Ty nią jesteś. 2. Jego zamiary - król denarów - Myśli o zabezpieczeniu poczucia bezpieczeństwa osobom mu bliskim/z reguły chodzi o rodzinę/. Tu pojawia mi się pytanie, bo nie wiem jak podejść do kart - czy on jest wolny? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2013 Maestro Napisano 19 Grudnia 2013 1. Teraźniejszość - ogólna sytuacja na dziś cesarzowaPociągam go fizycznie, jest zdania, że mam silną osobowość. Ale jak to przełożyć na obraz teraźniejszości to nie mam pomysłu. 2. Jego zamiary - król denarów Raczej zajęcie się samym sobą. 3. Najbliższa przyszłość/to co się między nami wydarzy - rycerz mieczy Pojawi się, narobi bałaganu w głowie i odejdzie (?). A może spotkanie... 4. Jego cechy charakteru/jaki jest - giermek pucharów Flirciarz lubiący niezobowiązujące numerki, ale jest pomocny, wrażliwy o dużej intuicji, ma duże poczucie humoru i jest oryginalny - nie udaje kogoś innego. 5. Jak będzie wyglądała nasza relacja/jak będzie się układała - 4denary Rutyna - tak jak dotychczas. 6. Co przeszkadza/co będzie przeszkadzać - król bulaw Może jakiś inny facet się wkraść. 7. Dalsza przyszłość/co się wydarzy w relacji (do roku) - sprawiedliwość Nastąpi uporządkowanie spraw między nami. 8. Finał relacji (do roku) - król pucharów Romansik? Wiesz co, on Ci może namieszać w głowie, jest niedojrzały, bardzo wrażliwy, lubi się zabawić..Wydaje mi się, że on będzie sie odzywał wtedy, kiedy to on zechce, a nie TY..Faktycznie pojawi się kto inny w Twoim zyciu:) Cytuj
pretoria Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Napisano 19 Grudnia 2013 1. Teraźniejszość - ogólna sytuacja na dziś CESARZOWA - jest oddany jakiejś kobiecie - nie mnie oceniać, czy Ty nią jesteś. 2. Jego zamiary - król denarów - Myśli o zabezpieczeniu poczucia bezpieczeństwa osobom mu bliskim/z reguły chodzi o rodzinę/. Tu pojawia mi się pytanie, bo nie wiem jak podejść do kart - czy on jest wolny? Tak, jest wolny Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 1. Teraźniejszość - ogólna sytuacja na dziś - Cesarzowa Widzi Cię najlepiej, jak to możliwe. Może bardziej Twoje starania w tej relacji widać? Albo masz pod kontrolą sytuację na ten moment. 2. Jego zamiary - król denarów Chciałby się zachować odpowiedzialnie, zabrać Cię gdzieś, rozwijać znajomość tak długo, jak będzie chciał, widział w tym, coś dobrego dla siebie. 3. Najbliższa przyszłość/to co się między nami wydarzy - rycerz mieczy Może być kłótnia, drobna sprzeczka. 4. Jego cechy charakteru/jaki jest - giermek pucharów Wrażliwy, trochę dziecinny czasami, otwarty na nowości, spontaniczny, kształtuje swoje poglądy, lubi flirty. 5. Jak będzie wyglądała nasza relacja/jak będzie się układała - 4denary Nudno... powściągliwie, jeżeli chodzi u uczucia. Może trochę milczenia albo rzadko spotkania. 6. Co przeszkadza/co będzie przeszkadzać - król bulaw Uważam tak, jak Ty - inny facet się pojawi albo uaktywni. 7. Dalsza przyszłość/co się wydarzy w relacji (do roku) - sprawiedliwość Wyjaśnienie, uporządkowanie tego, jak ma wyglądać wasza relacja. 8. Finał relacji (do roku) - król pucharów Zbliżycie się do siebie albo pokazał się inny pan, który stanie się dla Ciebie ważny. Obstawiam to drugie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 1. Teraźniejszość - ogólna sytuacja na dziś - Cesarzowa jesteś samotna, dobrze Ci się wiedzie 2. Jego zamiary - król denarów brak lub jeszcze myśli, ale na razie jest bardziej bierny 3. Najbliższa przyszłość/to co się między nami wydarzy - rycerz mieczy coś się stanie i to szybko, może jakieś nieporozumienie 4. Jego cechy charakteru/jaki jest - giermek pucharów dzieciak, uczuciowy, wrażliwy, otwarty 5. Jak będzie wyglądała nasza relacja/jak będzie się układała - 4denary nic się nie ułoży, jak już to tylko koleżeństwo 6. Co przeszkadza/co będzie przeszkadzać - król bulaw mężczyzna, ktoś aktywny z temperamentem 7. Dalsza przyszłość/co się wydarzy w relacji (do roku) - sprawiedliwość uregulowanie spraw, rozpatrzenie sytuacji i osąd 8. Finał relacji (do roku) - król pucharów nadal będziesz o nim myśleć lub ktoś inny zawróci Ci w głowie Cytuj
niiwa Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Pretorio! - napisałaś, że On nie ma nikogo, OK - jeśli więc obecnie nie czujesz komfortu w relacji z nim, ,nie czujesz jego oddania wobec Ciebie - to jest Inna Pani. W Królu Den będzie więc działał zachowawczo - neutralnie - aby nasycić kogo trzeba. 3. Ryc.Mieczy - jest rozmowa, dla Ciebie stresowa 4.Giermek Puch - jest wrażliwy i potrafi skupić na sobie uwagę 5. 4 den - zgadza się - rutyna/ szarość 6.Król Buław - dostrzeżesz wokół siebie interesującego - Pana, wokół którego warto się zakręcić. 7. Sprawiedliwość - tutaj są rzeczowe rozmowy między wami - każdy przedstawi swoje racje 8. Król Pucharów - będziesz myśleć o wcześniej poznanym Panu /6/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi