Skocz do zawartości

Pomysł na działalność - prośba o pomoc w interpretacji.

bridge

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam w głowie pewien plan działania dotyczący własnej działalności. Wczoraj spontanicznie wyciągnęłam trzy karty i pośród nich była też dwójka mieczy. Zaintrygowana postanowiłam wykorzystać rozkład uzupełniający. Zapytałam karty co zakładam i jakie mam możliwości w rzeczywistości. Oto wyniki:

karta określająca: 3 miecze

co myślę: 9 kielichów odwr., Sąd Ostateczny, Eremita

jakie mam możliwości: Arcykapłanka odwr., 10 mieczy, Rydwan odwr.

Myślę, że trójka mieczy jest kartą, która sprowokowała mnie do myślenia i działania. Zostałam zraniona i odezwał się we mnie instynkt, który każe mi myśleć o tym, aby wyjść powoli na swoje.

Zostałam wytrącona z równowagi i czyżbym nie potrafiła dostrzec czyjegoś punktu widzenia? Sąd Ostateczny jawi mi się jako wezwanie do działania, a Eremita jako chęć poznawania siebie i pracy nad sobą lub też poszukiwanie wskazówek.

Odwrócone dwa Wielkie Arkana nie wyglądają mi tu za dobrze, podejrzewam, że niewłaściwie oceniłam daną sytuację, bądź wykazuję się zbytnią biernością. Powinnam pozbyć się iluzji. No i sytuacja potoczy się nie tak, jak bym chciała.

Myślę, że z powyższych kart wynika, że są marne szanse na powodzenie, ale może jest pomiędzy nimi jeszcze jakieś światełko? Proszę o pomoc w interpretacji! Ta działalność to spełnienie moich marzeń.

Gość SooYoung
Napisano

Jeżeli to jest spełnienie Twoich marzeń to działaj.

nie dowiesz się co będzie jak nie spróbujesz a karty pokazały Twoje obawy i to Ci jest dobrze tak jak jest - 9 kielichów to karta wygody.

No i nie za bardzo a jeże w siebie nie wierzysz bo właśnie zostałaś zraniona, niedoceniona i bijesz się z myślami czy teraz Ci się uda.

Warto zaryzykować niż potem żałować ze się nic nie zrobiło. Eramita to zdobyte doświadczenie, więc z tej lekcji wyniesiesz cenną naukę, ale wszystko zależy jak do tego podejdziesz - czy od początku zaczniesz czekać na przegraną czy podejdziesz do tego - Uda mi się, jak się Nie uda, to naukę jaką wyniosę z tej sytuacji wykorzystam przy następnym pomyśle