Gość Nayala Napisano 19 Grudnia 2013 Napisano 19 Grudnia 2013 Karty od Sacral ;* Bede wdzieczna za wasze wersje zdarzen styczen - 7 Mieczy raczej bede jakas wkurzona chodzila.. luty - As Kielichow moze mi reducho sie nieco obudzi, wyjdzie ze sniegu marzec - Krol Monet moze jaksi szef...a moze fajny facet.. kwiecien - III Cesarzowa chyba bedzie to miesiac, ktorym poczuje sie atrakcyjna kobieta... maj - 9 Mieczy raczej problemy mi zajma głowe.. czerwiec - X Kolo Fortuny Jakas nieoczekiwana zmiana. lipiec - V Papiez moze pojawi sie ktos kto mnie bedzi ewkurzal swoim konserwatywnym podejsciem,albo we meni sie odezwa takie cechy... sierpien - 4 Bulaw milo spedzany czas ze znajomymi... wrzesien - Rycerz Monet chyba sie robota zajme pazdziernik - 2 Kielichow jakies mile spedzanie czasie z kims... listopad - 8 Kielichow pewne do kogos czegos...odejde... Ogolnie - 4 Mieczy, Krol Kielichow, Paz Monet ---> IX Eremita, HB IV Cesarz No ja mysle,ze tu wokol mnei bedzie woch faceto, odnosze wrazenie,ze teo pazia znam... ale krola kielichow nie... Cytuj
Orchidea87 Napisano 19 Grudnia 2013 Napisano 19 Grudnia 2013 styczen - 7 Mieczy coś może się zmienić w relacjach. Możesz nie mieć ochoty na życie towarzyskie. luty - As Kielichow Pokażesz światu swoje promienne oblicze. Może jakieś zauroczenie (ale raczej nic trwałego) marzec - Krol Monet Fajny facet kwiecien - III Cesarzowa Chyba najlepsza karta, mi często pokazuje bardzo miłe chwile, gdy czuje się atrakcyjna i zdecydowanie nie samotna maj - 9 Mieczy Będziesz zajęta problemami, zamartwianiem się. czerwiec - X Kolo Fortuny Niespodzianka w życiu uczuciowym. Niekoniecznie miła. A może w czerwcu będziesz miała zmienne nastroje.. lipiec - V Papiez Może ktoś Cię pouczać, mówić co masz robić sierpien - 4 Bulaw Miło, przyjemnie, rodzinnie. Wspaniała atmosfera. wrzesien - Rycerz Monet Będziesz zajęta pracą pazdziernik - 2 Kielichow Może stworzysz z kimś związek listopad - 8 Kielichow Zmienisz coś w swoim życiu – ruszysz na poszukiwanie czegoś nowego, bo dotychczasowe życie/partner nie będzie Cię zadowalać. Odejście od partnera poznanego w październiku. Ogolnie - 4 Mieczy, Krol Kielichow, Paz Monet Wydaje mi się, że może się pojawić pan(albo dwóch - luty/marzec, październik). Ale ogólnie nie widać nic trwałego (wg mnie). Co potwierdza ta 8 kielichów w listopadzie. Nie wpisałaś grudnia Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 oj dałabyś po 2 karty co najmniej Najpiekniejszy czas czeka Cię w lutym,marcu i kwietniu - być może z powodu własnnych urodzin, a może i jeszcze z innego powodu (oby - tego życzę), później nastąpi tradycyjny spadek podejścia do życia i nieco biadolenia jak to mamy w zwyczaju i skupisz sie na sobie, wasnych sprawach albo odnowissz jakąś relacje. W okolicach wiodny szykuje się facet ciepły i sympatyczny...koło kwietnia gdzueś coś mi tu pachnie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 styczen - 7 Mieczy może coś ukryjesz przed kimś, zwędzisz, użyjesz podstępu, skłamiesz(w dobrej wierze) luty - As Kielichow nowe uczucie, w tym miesiącu są też walentynki, więc może coś dostaniesz marzec - Krol Monet może się pojawić mężczyzna lub będziesz bardziej bierna w uczuciach, wszystko w głowie, więcej rachowania, siedzenia, będziesz się trzymać tego, co już znasz kwiecien - III Cesarzowa będziesz się czuła pewnie, samotnie(?), lubisz siebie maj - 9 Mieczy niepokój, nieprzespane noce lub nocne balangi czerwiec - X Kolo Fortuny los się odmieni lub nadal będziesz w 9 mieczach lipiec - V Papiez będziesz się czegoś uczyć lub Ty kogoś sierpien - 4 Bulaw przyjemne, ciepłe spotkania w gronie znajomych w zamkniętych pomieszczeniach wrzesien - Rycerz Monet możesz odczuwać, że sprawy idą powoli, wielbiciel, praca pazdziernik - 2 Kielichow miłe spotkanie we dwoje(jak dotąd tylko to mi pokazało) listopad - 8 Kielichow emocjonalna ucieczka od czegoś/kogoś, możesz być wtedy zajęta czymś/kimś innym, zamknięcie pewnego rozdziału i wspięcie się na wyższy poziom, odejście w nieznane Ogolnie - 4 Mieczy, Krol Kielichow, Paz Monet ---> IX Eremita, HB IV Cesarz obudzisz się z zimowego snu i zaczniesz żyć, w głowie może Ci ktoś zawrócić, ale do wszystkiego podejdziesz roztropnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi